题目内容

【题目】单词辨音。(ABC三个选项中选出划线部分读音不同的选项。)

1A.kickB.pilotC.tiny

2A.caveB.madC.page

3A.forkB.orderC.doctor

4A.starveB.similarC.harm

5A.thanksB.southC.them

【答案】

1A

2B

3C

4B

5C

【解析】

1A. kick画线部分的读音为[]B. pilot画线部分的读音为[a]C. tiny画线部分的读音为[a]A选项画线部分读音与其他两个选项不同,故选A

2A. cave画线部分的读音为[e]B. mad画线部分的读音为[]C. page画线部分的读音为[e]B选项画线部分读音与其他两个选项不同,故选B

3A. fork画线部分的读音为[]B. order画线部分的读音为[]C. doctor画线部分的读音为[]C选项画线部分读音与其他两个选项不同,故选C

4A. starve画线部分的读音为[ɑ]B. similar画线部分的读音为[]C. harm画线部分的读音为[ɑ]B选项画线部分读音与其他两个选项不同,故选B

5A. thanks画线部分的读音为[θ]B. south画线部分的读音为[θ]C. them画线部分的读音为[]C选项画线部分读音与其他两个选项不同,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,根据短文内容回答问题。

Last night, I read a story in a magazine. It really impressed me. I’d like to share it with you everyone.

A long time ago, there was a big apple tree. a little boy loved to come and play with it every day. But as time went by, the little boy had grown up and he no longer played around the tree.

One day, the boy came back to the tree. “Come and play with me,” the tree asked the boy.

“I am no longer a kid. I can’t play with you now,” the boy replied, “I need toys.”

“Sorry, I don’t have any. But you can pick all my apples and sell them.”

The boy picked all the apples on the tree and left happily, and he didn’t come back. The tree was sad.

The other day, the boy returned and the tree was so excited.

“Come and play with me,” the tree said.

“I need a house for my family. Can you help me?”

“You can cut off my branches to build your house.”

So the boy cut all the branches off the tree and left happily. The tree was glad to see him happy, but the boy didn’t come since then. The tree was lonely again.

One hot summer day, the boy came back again after he left for so many years.

“Sorry, my boy. But I don’t have anything for you anymore.”

“I don’t need much now, just a place to rest. I am tired after all these years,” the boy replied.

“Good! Please sit down with me and have a rest.”

The boy sat down and the tree was glad and smiled with tears.

1Why did the boy no longer played around the tree?

_____________________________________________________________________________

2What did the boy need when he came back to the tree for the first time?

_____________________________________________________________________________

3How did the tree help the boy when the boy needed a house?

_____________________________________________________________________________

4Did the tree feel happy when the boy sat down with it at last?

_____________________________________________________________________________

5What’s the passage mainly about?

_____________________________________________________________________________

【题目】根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。在答题卡标有题号的横线上,写出空缺处各单词的正确形式。(每空一词)

The Wizard of Oz was written by Lyman Frank who created the Land of Oz, a world full of fantastic characters. Dorothy was a beautiful little girl who lived in the Kansas with her uncle and her aunt. Her life seemed b1 and all things around her were gray. Until one day, she and her dog were brought to a strange country of great beauty called Oz. Although this land was more c2 than her uncle’s farm, she was still eager for home. A witch told her that the great witch Oz might help her go back home. It is the b3 of her adventure.

On the way to the city of Emeralds, Dorothy met a scarecrow who hoped that OZ would give him a smart b4 but he could always come up with good ideas in danger. In a forest, they found the Tin Man. He wanted to join them to get a h5 so that he could get love like before. They walked through the thick woods, and met Cowardly Loin without a bit of c6. He wanted to become brave and strong so that he could not be cowardly, so he went with Dorothy to visit the wizard of Oz. In order to make their dreams come true, they worked as a team d7 the time they made their way to their dreams.

They learned that they could make their dream come true if they could beat the Witch of the West, so they went hand in hand, e8 each other. They helped each other get over difficulties one after another. In the end, they arrived in the city of Emeralds and got what they e9. But it was not Oz who gave them what they needed. In fact, they found that Oz was just a c10 person instead of a great wizard.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网