题目内容
1.Hello,ladies and gentlemen!I'm your guide today.First,I'd like to tell you something about London before we get there.As you know,London is the capital of England.It lies(位于) in the southeast of England.Now it has turned into a very big modern city.There are seven million,five hundred thousand people in this city.They are very friendly and helpful.They are always glad to tell visitors about their city.London is a busy place.People work in offices,banks or for companies.They are in a hurry all the time.
London is also a beautiful city.It has lots of parks and gardens.When you're in London you should visit the City Park.You can go boating and fly kites there.You can enjoy the beauty of the whole city on the London Eye.There are also many other places of interest,such as the Big Ben,the Tower Bridge and so on.At the same time,you can taste London chocolate.It's very delicious.Wish you a good time!
回答下面5个问题,每题答案不超过5个词.
81.Where does London lie (位于)?In the southeast of England.
82.How many people are there in London?Seven million,five hundred thousand.
83.What does the guide think of the people in London?Friendly and helpful.
84.What can people do in the City Park?Go boating and fly kites.
85.Where can the tourists enjoy the beauty of the whole city?On the London Eye..
分析 短文讲了英国的首都伦敦,介绍了这个城市的人口数量,及其它的美景和一些著名的建筑.
解答 答案:81.In the southeast of England.细节理解题.根据第一段最后一句It lies(位于) in the southeast of England.位于在英国东南部.可知伦敦位于英国东南部.故答案为In the southeast of England.
82.Seven million,five hundred thousand.细节理解题.根据第二段第一行句子There are seven million,five hundred thousand people in this city.这个城市有七百五十万人.可知有七百五十万人.故答案为Seven million,five hundred thousand.
83.Friendly and helpful.细节理解题.根据第二段第一行句子They are very friendly and helpful.他们非常友好和乐于助人.可知他们非常友好和乐于助人.故答案为Friendly and helpful.
84.Go boating and fly kites.细节理解题.根据第三段第一行句子When you're in London you should visit the City Park.You can go boating and fly kites there.当你在伦敦的时候,你应该去城市公园.你可以划船、放风筝.可知你可以划船、放风筝.故答案为Go boating and fly kites.
85.On the London Eye.细节理解题.根据第三段第一行句子You can enjoy the beauty of the whole city on the London Eye.你可以在伦敦眼上欣赏整个城市的美景.可知你可以在伦敦眼上欣赏整个城市的美景.故答案为On the London Eye.
点评 主要是根据前提问题来做出相应的要求内的答案,题型比较灵活但是考查了学生多方面的知识和技能,要做好这类题,就要注意平时知识的积累,包括单词、词组、句型等.
| Dear Tom, My classmates,Lucy,bought a new pen.I liked it very much,so I used it without her permission.Unluckily,I broke it.Then I put it back secretly.Now she finds out the truth and is very angry with me.I don't know what to do.Can you help me? Yours, Daming |
明确要求:give some advice
指出问题:used it without her permission; put it back secretly
提出建议:say sorry to her as soon as you can; buy a new pen for her
表达祝愿:I hope that…
Dear Daming,
Now I know your problem.