题目内容
【题目】阅读下面的小诗,看图,做后面的题目:
Camp Fun
The Green family goes to Camp Fun.
At Camp Fun they ride, fish, and run.
First they work, then they play.
They put up their tent in one day!
Soon they are tired. They want to eat.
Can you guess where they will meet? ![]()
给下列句子选择合理的图片:
(1)The Green family will sleep in the .
(2)The Greens will fish in the .
(3)The Greens will meet to eat at the .
(4)The Greens can choose to do this sport at the camp
(5)According to the poem, what do they do at Camp fun?____________
⑴ go fishing ⑵ go dancing ⑶ riding a bike ⑷ shopping ⑸ sleeping
A.⑴⑶⑸
B.⑵⑴⑷
C.⑴⑵⑸
D.⑸⑶⑷
【答案】
(1)D
(2)C
(3)B
(4)A
(5)A
【解析】(1)这个问题是问我们Green一家睡在哪里,根据所给的图片可知,他们应睡在帐篷里,故应选D。
(2)这个题目问的是Green一家在哪里钓鱼,那么根据常识可知,应该是在河里或者是湖里钓鱼,C图片是一片湖水,故应选C。
(3)这个题目问的是Green一家人碰面在哪里吃饭,at the table在桌子上,他们应该在桌子上吃饭,故应选B。
(4)句意:Green一家在宿营的时候可以选项去做运动。A图片展示的是划船这个运动,故与这个句子意思合适。
(5)根据这首诗里At Camp Fun they ride, fish and run可知,他们可以骑车、钓鱼、跑步。诗里还提到They put up their tent…他们搭建了帐篷,所以他们也可以睡觉。故应选A。
【题目】
| Hello! My name is John Brown. I’m from England. I’m an English teacher. I’m in Beijing International School. |
| I’m Zhang Hao. My English name is Peter. I’m eleven years old. I’m from Beijing. My telephone number is 8876-5342. |
| Alice Brown is my name. I’m twelve. I’m from Canada. My mom is a teacher. My telephone number is 7342-6979. |
| I’m Yingzi. I’m fourteen years old. I’m from Japan. 5673-6981 is my telephone number. |
根据表格内容,选择正确答案。
【1】Where is John Brown from?
![]()
【2】Peter is a .
A. girl B. teacher C. mom D. student
【3】Alice is a girl. Her telephone number is .
A. 5673-6981 B. 8876-5342
C. 7342-6979 D. 8523-3237
【4】How old is Yingzi?
A. 11. B. 12. C. 13. D. 14.
【5】下面哪一项叙述是不正确的?
A. John Brown is an English teacher.
B. Zhang Hao is from China.
C. Alice is a teacher.
D. Yingzi is a girl student.
【题目】 A few young people are talking about their dream jobs in the future.
| I want to be an actor like Wang Baoqiang when I grow up. He isn't tall or good-looking. But he is funny and wise.I hope to bring more joy to people. After all, joy is the best thing in life. --Dave |
| I'd like to be an engineer like Bill Gates. He has changed our world with his great inventions.I also want to do something for the world.I might be hard to reach this goal, and I' ll keep working hard. --Eric |
| Mo Yan is my favourite writer. He tells the world a lot by writing great stories.I hope to learn from him. To write more and better stories,I' ll spend more time reading his works. --Tony |
| Kobe is one of the greatest basketball players in the world.I love basketball and I think I'm going to be a famous player like him. Though it's not easy to become a sports star,' ll never give up. --John |
【1】__________might like sports most?
A. DaveB. EricC. TonyD. John
【2】Tony wants to be __________ in the future?
A. an actorB. a scientistC. a writerD. a player
【3】Dave wants to have such a dream job because __________.
A. he wants to be famousB. he wants to change the world
C. he wants to make people happyD. he wants to write great stories
【4】Tony will make his dream come true by __________.
A. writing storiesB. learning acting
C. playing basketballD. inventing new things
【5】What can we know from the passage?
A. Kobe wants to invent things.B. Mo Yan is good at basketball.
C. Dave likes to write stories.D. Eric won't give up his great dream.
【题目】阅读短文,选择正确答案
Minions(小黄人) are some small robots in a movie. They are yellow, and they always wear blue trousers. Some have one eye and some have two eyes. Their arms and legs are short, so they look very funny. Bananas are their f 6 food. Minions are small, but they are very smart. ⑵Minions work hard and they have different jobs. Some work as policemen. Some work as tennis players and some work as teachers. Many people like these cute yellow robots. Let's meet three of them.
| Dave has two eyes.He is tall and he is a little thin.His hair is short and straight.He likes working,he doesn't like sleeping. |
| Stuart has one eye.He is of medium height.His hair is also short and straight.He likes playing. |
| Jorge has two eyes.His hair is short and always stands up.He isn't very tall-just 96 cm. ⑶他有点儿胖,因为他不喜欢做运动。 |
请按要求完成下列各题
(1)根据首字母以及上下文填上所缺单词
(2)把⑵句翻译汉意。
(3)把⑶句译成英语。
(4)根据短文,回答下面的问题。
What does Stuart like?
(5)根据短文进行判断,对错。
There are three minions in the movie.