题目内容
【题目】
Sweet Tomatoes Salad & Fruit & Vegetables Eat as much as you cant Say goodbye to any meat, enjoy fruit and vegetables! Adult................................................................. 60
Child (6~12)..................................................... 30 (under 6).............................................................free ★Save 5................................................Coupon in Sunday’s China Daily ★First ten on 2nd Sunday each month...............get one flee tasty chocolate ★Business hours: 11:00 a.m.~ 10:00 p.m. (Tue.~Fri.) 10:00 a.m.~ 11:00 p.m. (Sat.~Sun.) Closed on Monday ★Our stores in Tai’an ☆Daiyue............................(0538) 3370-9531 ☆Feicheng.........................(0538) 3682-2366 ☆Xintai..............................(0538) 3866-8888 ☆Ningyang........................(0538) 3270-9831 |
根据以上内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳答案。
【1】 People can’t go to Sweet Tomatoes _______ for a meal.
A. on Wednesday B. on Friday
C. on Sunday D. on Monday
【2】 Mariah may call _______ to order the seats, because she lives in Ningyang.
A. (0538) 3270-9831 B. (0538) 3682-2366
C. (0538) 3866-8888 D. (0538) 3370-9531
【3】Mr. and Mrs. White visited Sweet Tomatoes with two kids, Sara, age 7; Tom, age 4. They have to pay _______ for the meal.
A. 110 B. 120 C. 150 D. 180
【4】What’s a “Coupon” used for?
A. To invite a friend.
B. To save money.
C. To get a VIP card.
D. To be a reader of China Daily.
【5】Where would you probably read this passage?
A. In a story book. B. In a math book.
C. In a newspaper. D. In a geographic magazine.
【答案】
【1】D
【2】A
【3】C
【4】B
【5】C
【解析】
试题分析:这是一篇关于“甜番茄”快餐店的广告。不但可以享受水果和蔬菜,还可以享受打折优惠。优惠券就在中国日报的周末版。
【1】D细节理解题。根据“Closed on Monday” 可知星期一店不营业。选D。
【2】A细节理解题。根据“Ningyang...(0538) 3270-9831” 可知住在宁阳可打这个电话。故选 A。
【3】C推理计算题。根据 “Adult... 60;Child (6~12)... 30;(under 6)...free”可知两名大人和一个6到12岁的孩子一共是150元。6岁以下的小孩是免费的。选C。
【4】B词义推测题。根据 “★Save 5...Coupon in Sunday’s China Daily”可知这可以用来省钱。故选 B。
【5】C主旨大意题。文章是一篇广告,根据Coupon in Sunday’s China Daily推测最可能出现在报纸上。故选C。
【题目】
Morning | Afternoon | |
Sunday |
|
|
Monday |
|
|
Tuesday |
|
|
Wednesday |
|
|
Thursday |
|
|
Friday |
|
|
Saturday |
|
|
【1】On what day is it windy all day?
A. Monday. B. Wednesday. C. Thursday. D. Friday.
【2】What can you do on Friday?
A. Run in the park. B. Swim in the pool.
C. Make a snowman. D. Fly a kite.
【3】How's the weather on Sunday afternoon?
A. Cloudy. B. Sunny. C. Rainy. D. Snowy.
【题目】My name is Victor.I like playing basketball and I'm in the school basketball team.My friends are in the school basketball team,too.Do you want to know something about them?
He is the captain (队长) of the team because he plays basketball best.He is tall and likes wearing sports clothes and shoes. |
He is kind of heavy and has short straight hair.He likes dogs very much. |
Larry is handsome with curly blonde hair.He is good at playing soccer.He is very cool. |
He is good at running.He is a little short with a round face. |
What do I look like?Well,my hair is just like Larry's,and my height is just like Steve's.Now do you know what I look like?
【1】Victor and his friends all like ________.
A. going shopping B. playing basketball
C. going swimming D. running
【2】Henry is good at ________.
A. running B. dancing C. studying D. singing
【3】What does Alan look like?
A. He is a little heavy.
B. He has short straight hair.
C. He is a little heavy with short straight hair.
D. He is short.
【4】Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Steve likes dogs.
B. Victor plays baseball very well.
C. Larry is very cool at school.
D. Henry is tall.