题目内容

【题目】Gardening is popular in many parts of the world. It brings us sweet smelling flowers, fresh fruit and vegetables. But you can get more from your garden.

Gardening helps to keep healthy. Today’s people sit indoors for too long and don’t get much exercise . When you garden,you have to move around . It’s a good chance for you to exercise your body by watering flowers or doing some digging.Besides, when you are in your garden, you can feel the warm sunshine. This means you are getting Vitamin D.It help your bodies use calcium (),which necessary to keep your bones(骨骼) strong.

It gets them off computers, televisions and phones. Gardening can be great teacher to teach children about nature and healthy eating. It can also help them to understand the meaning of “No pains, no gains.”

Gardening is a great way to meet people and build relationships. When you are gardening, you are outdoors. So it is a perfect time to communicate with your neighbors. Most people love to talk about their hobbies, and so do gardeners. They usually enjoy showing people what they are growing. And most enjoy sharing advice and stories about their gardens.

1When it’s , you can get Vitamin D in your garden.

A. sunny B. cloudy C. snowy D. rainy

2According to the passage, is one of the gardening activities.

A. watching TV B. watering flowers

C. walking dogs D. playing with phones

3Which of the following can be the missing part in Paragraph 3?

A. Gardening will be good for your bones.

B. Gardening may help people to feel happy.

C. Gardening is a great activity to do with children.

D. Gardening can be a good way to meet neighbors.

4The best title of the passage may be “ ” .

A. Outdoor Activities B. Advantages of Gardening

C. Healthy Eating Habits D. Relationships with Neighbors

【答案】

1A

2B

3C

4B

【解析】试题这篇说明文介绍了园艺的三大优点:有助于保持健康;好好与儿童相处;与邻居完美交流

1题意:当 的时候,你可以在花园里获得维生素D。考查细节理解题。根据Besides, when you are in your garden, you can feel thewarm sunshine. This means you are getting Vitamin D.,能够感受到温暖的阳光可知是晴天,故选A。

2题意:根据文章, 是一项园艺活动。考查细节理解题。根据It’s a good chance for you to exercise your body by watering flowers or doing some digging.,可知选B。

3题意:下列哪一句可能是第3段中缺少的部分?考查综合归纳理解题。A. Gardening will be good for your bones. 园艺对你的骨骼有好处。B. Gardening may help people to feel happy.

园艺可以帮助人们感到快乐。C. Gardening is a great activity to do with children. 园艺是一项与儿童相处的好活动。D. Gardening can be a good way to meet neighbors. 园艺可以是遇见邻居的一个很好的方式。根据Gardening can be great teacher to teach children about nature and healthy eating. It can also help them to understand the meaning of “No pains, no gains.”,可知都是有益于孩子的,故选C。

4题意:这篇文章的最佳标题可能是“ ”。考查细节理解题。A. Outdoor Activities户外活动;B. Advantages of Gardening园艺的优点;C. Healthy Eating Habits健康的饮食习惯;D. Relationships with Neighbors与邻居的关系根据短文内容介绍的是园艺的好处,可知选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Bats are the only mammals that can fly a great distance, but they have another ability. Many bats live a very long time for an animal their size.

European researchers are studying bats to understand why they live so long. They hope to make discoveries to fight the aging process (过程) in human beings.

Last week, the group of scientists said they had found important biological qualities in some bat species. The group studied bat chromosomes ( ), a line of genes found in the nucleus() ofcells. The scientists were most interested in parts connected to the ends of the chromosomes. They are called telomeres( ). Telomeres protect the ends of chromosomes, which shorten each time a cell divides. Scientists believe this shortening process causes cells to break down. .

A report on bats was published this month in the journal Science Advances.

Among the leaders of the study was Emma Teeling, a biologist with University College Dublin in Ireland. Teeling said studying long-living mammals that have developed ways to fight aging “is another way to prove the molecular( ) basis of extended ‘health length.’” She added that studying bats made scientists able to learn more about the processes “that drive healthy aging.”

The European researchers studied 493 bats from four bat species. The group used information that had been gathered over more than 60 years. Of these animals, the greater mouse-eared bat generally lived the longest, an average of 37 years.

The scientists said this and a related species, which are grouped together under the name Myotis, had telomeres that did not shorten with age. Another Myotis bat holds the record for oldest age, reaching 41 years.

The scientists’ findings suggest that these bats’ cells have the ability to keep and repair their telomeres. This, they said, helps guard against the aging process. Based on its body size, a bat like the greater mouse-eared bat would be expected to live four years. But, these mammals have been found to live nearly 10 times longer than that.

The scientists found that Eighteen of these are bats. The only exception is an unusual African rodent, the naked mole rat.

1Which sentence can be put at the end of Paragraph 3?

A. This makes scientists able to study bats.

B. That’s why bats can fly a great distance.

C. They say this is what causes aging.

D. They discover the cells connected to humans.

2Why do some species of bats live a very long time?

A. Because they have a line of long-living genes out of the cells.

B. Because their cells have the ability to keep and repair their telomeres.

C. Because they have another ability to live longer without any food or water.

D. Because telomeres protect the ends of chromosomes to stop cells dividing.

3The underlined word “that” refers to .

A. four years B. body size C. the aging process D. the ability to repair

4What’s the best title of the passage?

A. Differences Between Long-Living Animals

B. A Science Report on Chromosomes

C. Do Bats Hold the Secret to Long Life?

D. Are Humans and Bats Similar in Protecting Themselves?

【题目】Why do we see teenagers hanging out with a cigarette in their mouths? If you are a smoker, why don’t you stop smoking? Here are five reasons why you need to give up smoking today.

Smoking is bad for your health – besides lung cancer, smoking is also considered as a major cause of some kinds of diseases. Smoking is also linked to cancers of the mouth, and throat just to name a few. It also raised blood pressure(血压) and increases the risk of other diseases. Besides, smoking may cause life problems.

Smoking can break your relationships – Non-smokers prefer non-smoking partners because of some reasons. For one, they don’t want to let themselves in second-hand smoke. Non-smokers also hate the smell of cigarette, which usually stays in a smoker’s body even after they have washed their hands.

Smoking looks so out of style – The days of looking “cool” while lighting up a cigarette is long gone. Nowadays people are more educated on the risk of smoking. Still, a lot of people, especially young adults, think that lighting up a cigarette will make them appear better than their friends.

Smoking is more expensive than giving up smoking – You will be surprised to know how much you are actually spending on cigarettes. Do a quick online search for “smoking calculator” to find out. On the other hand, programs that will help you give up smoking will set you back just a couple of hundred dollars at most.

It’s not as hard as you may think to give up smoking – Every smoker will tell you that it’s hard to stop, in fact it’s not. They just don’t want to stop. If you put your mind and heart to it, with a little help from family and friends, you can stop that bad habit once and for all.

1Why smoking can break your relationships?

A. Because smoke never stays in a smoker’s body.

B. Because non-smokers also prefer the smell of cigarette.

C. Because second-hand smoke smells bad.

D. Because non-smokers prefer non-smoking partners.

2Which reason is NOT mentioned in the passage about giving up smoking?

A. Smoking costs too much.

B. Smoking sometimes leads you to cause some diseases.

C. Smoking makes you be in fashion.

D. It’s not good for your relationship.

3What does the underlined word “linked” in passage 2 mean?

A. 联系 B. 组合 C. 变成 D. 构建

4What’s the main idea of the passage?

A. Smoking is harmful.

B. Smoking is a major cause of some kinds of diseases.

C. It’s not hard to stop smoking

D. Teenagers should give up smoking

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网