题目内容

【题目】将下列句子中的汉语部分译成英语。注意使用适当的形式,

1I want to have some _________in the United Kingdom and Australia.(笔友)

2_________ is my favorite TV program. (动物世界)

3The great artist ___________ his amazing use of colors and shapes. (……而闻名)

4Everyone in our neighborhood ___________, and everyone has his or her own ideas. (感到不安)

5Now those foreigners ____________________Chinese food.(习惯吃)

【答案】

1pen friends/pen pals

2Animal World

3is known for/is famous for

4is feeling uneasy

5get used to eating

【解析】

1句意:我想在英国和澳大利亚有一些笔友。some:一些,修饰可数名词复数或不可数名词;根据some可知后面跟可数名词复数;笔友:pen palpen friend;结合句意和汉语提示可知答案是pen friends/pen pals。

2句意:动物世界是我最喜欢的电视节目。根据谓语动词is单数,可知主语是单数,《动物世界》是电视节目,第一个字母要大写;结合句意和汉语提示可知是Animal World。

3句意:这位伟大的艺术家以其对色彩和形状的惊人运用而闻名。根据句意可知此句时态是一般现在时。本句主语The great artist是单数,可知谓语动词使用单数形式;以……而闻名:be known forbe famous for;结合句意和汉语提示可知是is known for/is famous for 。

4句意:我们附近的每个人都感到不安,每个人都有自己的想法。根据句意可知使用现在进行时,表达的是这段时间每个人都感到不安现在进行时可表达一段时间一直做某事,可知此句时态是现在进行时,其构成be doing sth.;结合句意和汉语提示可知是is feeling uneasy 。

5句意:现在这些外国人习惯了吃中国菜。根据now可知此句时态是一般现在时。Get used to doing sth.:习惯于做某事;本句主语those foreigners是复数,可知谓语动词使用动词原形;结合句意和汉语提示可知是get used to eating。

练习册系列答案
相关题目

【题目】The earth is about 4,600 million years old. Modern man has lived on the earth for only 35,000 years, but during that time, we have changed the earth in many ways. Many of the things that we have done are good, but more are not good for the earth.

Water Pollution

A lot of people, birds and fish die each day because of water pollution. Factories have polluted the land and the water. As a result, many rivers and lakes are now dead.

Air Pollution

In big cities, factories, as well as cars, trucks and buses are the main causes of air pollution. Many people in cities now have serious health problems. For example, Mexico City used to be a beautiful sunny capital, but today it is always covered by thick brown clouds.

Soil Pollution

In order to have a good harvest, most of the farmers use chemicals too much in their fields. That’s bad for the soil. But this kind of pollution is difficult to stop.

Hope For The Future

These problems are very serious for our future, so all of us should do something to improve our environment. If we can stop pollution, our planet will become more and more beautiful and our health will be better. Let’s be greener people!

根据短文内容,选择正确答案,并将其字母代号填入答题卡相应空格内。

1________ have made the earth change a lot.

A. Plants B. Animals C. Human beings D. Water

2There are ________ kinds of pollution in this passage.

A. two B. three C. four D. five

3________is a big problem now.

A. Pollution B. Population C. Education D. Medical treatment

4The underlined word “chemicals” in the passage means“________”in Chinese.

A. 农用工具 B. 建筑材料 C. 化学药物 D. 营养物质

5Which sentence is TRUE according to the passage?

A. Though Mexico city is always covered by thick brown clouds, it’s still a beautiful sunny capital.

B. Air pollution can make people sick.

C. Now fewer farmers use chemicals in the fields.

D. Factories, cars, trucks and buses are the main causes of soil pollution.

【题目】阅读与回答问题

The Panama Canal --Connecting Oceans

A short canal saves ships thousands of miles

The Panama Canal (巴拿马运河) is an artificial 51-mile waterway in Panama that connects the Atlantic Ocean with the Pacific Ocean. The idea for a Panama Canal dates back to the discovery of the Isthmus of Panama (巴拿马地峡) by Spanish explorer Vasco De Balboa in 1513. He discovered how narrow it was. Only 80.5 kilometres of land separated the Atlantic from the Pacific! The Spanish surveyed the area in hopes of building a canal. But the local government decided it was impossible.

Fast-forward to 1869, Ferdinand De Lesseps had completed the 163-km-long Suez Canal (苏伊士运河), a waterway linking Europe and Asia. France asked him to repeat his success at Panama. He agreed to have a try. When digging started in 1881, Ferdinand De Lesseps thought building a canal across Panama would be easy. But he didn't realize that digging in a jungle (丛林) would be so dangerous. Ferdinand De Lesseps and his team gave up their project after thousands of workers died from diseases caused by mosquitoes(蚊子). American President Theodore Roosevelt quickly took over where the French crew had left off. He bought the canal property (运河的所有权) and sent a team of workers to finish the project. Led by John Stevens, the American team got rid of the mosquitoes. This effort helped the team of nearly 40,000 workers to stay healthy and productive (富有成效的) . The team used powerful steam shovels (蒸汽挖土机) to make a path for the canal. But even with the help of such large equipment(装备), the work progressed slowly. Finally, after nearly 10 years of non-stop digging, the canal successfully opened in 1914.The story didn't make the headlines, though. The public was focused(专注) on World War I. Therefore the canal wasn't dedicated (举行落成典礼) until July 12, 1920. Since the canal first opened, more than 960,000 ships have traveled through it. The Panama Canal has become an important link in global(全球性的)shipping. A journey that used to take months now takes two weeks.

1How wide was the Isthmus of Panama which separated the Atlantic from the Pacific?

____________________________________________________________________

2Who bought the Panama Canal property?

_________________________________________________________________

3What did the team use to make a path for the canal?(in no more than three words)

___________________________________________________________________

4How long did it take people to complete the work on Panama Canal?(in no more than three words)

_________________________________________________________________

5Why is the Panama Canal an important link in global shipping?

_________________________________________________________________

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。

Every day, it is easy to see advertisements in English all around us. Look at your own bags and clothes, and at the bags and clothes of your classmates. 1

Often bags and clothes show the name of the company that made them. This is a popular form. A special picture or symbol called a logo is sometimes used.2 They are popular because when you see a logo, it is hard to forget that product or company.

It is common to see advertisements on TV and hear them on the radio.3 Sometimes the advertisers use a short sentence which is easy for people to say and remember. Nike, for example, has a simple English sentence which is used all around the world: "Just do it." Advertisements often use funny situations as well. It is simple to remember it.

4 An advertisement for a soft drink, for example, might show a group of young people who are having fun. The young people are al1 drinking the soft drink. Advertisers are saying to you, "Why don't you buy this drink and be like these people? You can be young and modern."

You might think that advertisements are not after you, but the next time you buy a soft drink, ask yourself this question:5

A. Logos appear on many different products.

B.How many different advertisements can you see which use English words?

C.How was the product invented?

D.All advertisements are designed to make people buy a product.

E.Why am I buying this particular product?

F.Most advertisements are very short

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网