题目内容

【题目】It is reported that ________ people throw plastic bags along this street every day.

A.hundreds ofB.hundredsC.hundred ofD.hundred

【答案】A

【解析】

句意:据报道,每天有数百人沿着这条街扔塑料袋。

考查数词用法。根据语意可知,“数百人”应用“hundreds of people”来表示。hundreds of +名词,表示模糊数字的表达,其前不能用数词;有数词时,一般是:数词+hundred+名词“有几百……” hundred后不能加s。“hundred of”的用法是基数词+hundred of,表示“……中的几百……”。这里表述的是数百人。故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
On a rainy day, about 150 volunteers worked for eight hours to clean up Carson Creek that is near a river. About nine tons of trash was taken out from there.
“We did a good job,” said Alan Specter, the organizer of the event. “We're planning to come back here one more time, three years from now. Of course, we hope that there won't be so much trash next time.”
The trash came in all shapes, sizes, and colors: cans, bottles, bicycles, batteries, furniture, clothing, plastic bags, dolls, and even a golf bag with a full set of golf clubs (球棒).
The dirty and tiring work was done by two volunteering groups — Save the Bay and Watch the Whales. Most of the volunteers came from a local police station and a fire station. And some of them were old people who had already retired (退休).
That day, it rained a little. All of them wore boots, gloves and raincoats. They did the work along a two-mile river with over 500 big yellow trash bags everywhere.
No one found anything that cost much. A five-year-old boy found an earring which he thought might be worth a million dollars. He said he'd sell it. Then he'd donate half of the money to Watch the Whales, and use the other half to buy his favorite ice cream every day.
Many people laughed at the boy's story. However, it was easily found that the environment there did become better.
(1)What did the two volunteering groups do in Carson Creek?
A.They helped homeless animals.
B.They collected a lot of trash.
C.They found something expensive.
D.They helped a small boy achieve his dream.
(2)What do you know about the volunteers?
A.They were old and poor.
B.They liked collecting old things.
C.They hated to live near the river.
D.They were interested in volunteering.
(3)What does the underlined word “donate” mean in Chinese?
A.寻找
B.遗留
C.偿还
D.捐赠
(4)Which of the following is NOT true according to the passage?
A.There was more trash when the volunteers left that day.
B.The volunteers planned to come back again after three years.
C.In fact, the earring which the small boy found cost little.
D.A lot of trash was thrown around along the two-mile river.
(5)Which may be the BEST title for the passage?
A.Rainy days
B.A boy's dream
C.Picking up so much trash
D.Doing something funny

【题目】信息归纳。阅读下面的短文,根据所提供的信息,完成下面表格。

Do you plan your school holidays? If not, I hope this guide will help you. Here are a few suggestions on how to spend your school holidays well.

Traveling - relax and refresh your mind and soul (心灵)

Travel to some interesting places. Traveling locally or to foreign countries will certainly relax and refresh your mind and soul. Mountains and beaches are good places for you to take a holiday.

Doing a part-time job get some working experience

Work part-time, and you can get not only money but also some working experience. The working experience will be good for future jobs. For me, I have some experience in working as a waiter in a five-star hotel.

Taking courses (课程) or going to a camp (露营) - improve yourself

There are some interesting courses to choose from, specially designed for students during school holiday, such as computer courses, English courses and driving courses. These courses are necessary if you want to learn some new skills. And you can also go to a camp to improve yourself and extend (拓宽) your social circle (社交圈).

Information Card

How many suggestions on how to spend holidays in the passage

1

What are good places for students to take a holiday

2

What will the working experience be good for

3

What do the students learn if they take courses during school holidays

4

What does the writer also advise students to do to improve themselves and extend their social circle

5

【题目】短文填空。从下面方框中选出10个单词,将其正确形式填写在答题卡相应题号的位置上,使短文意思正确通顺(每词限用一次)

clean compete cover danger difference fill get

happy similar someone throw win

Do you like exercising? You might think that health and fun can hardly go together. Well, the Color Run might be the1 running experience in the world. This is a 5-km run where everyone throws colored dust (粉末) at each other. The race is very popular in the US and it' s also 2more popular in China.

The run is 3to an Indian holiday called Holi(洒红节). The holiday came from stories about the good beating the bad, but today it is for fun. 4 throws colored dust at each other and shouts "Happy Holi!"

The Color Run can last long, and there are no 5 or prizes. The only rule is that runners have to start the race wearing all white. They want all people to forget about the6 and just enjoy the experience.

During the race, after every kilometer, there are also people holding colored dust and waiting 7at the runners with it. At the end of the race, the runners will be8 with all the colors of the rainbow, and there's even a color dance party at the end!

You might think the dust could be9 well, it is actually made of the same cornstarch(玉米淀粉) that is in your food, so it is safe and easy 10 off. It's best to try but remember to keep it out of your eyes. Do you want to join the fun race?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网