题目内容

【题目】 Tom's mother eyed him and said, "It is very cold and there_____a lot of snow on the ground. If you go_____ your coat, you will catch a cold, and you will be sick. "

"But I feel quite warm. " said Tom.

"Yes. you do now. That's because there is a big fire in the room." said______mother.

However, Tom thought he knew best, so he went outside with no coat. Finally, he caught a bad cold and cough. He was very sick and had to stay in bed. He was______sick to play with his friends. When he was in bed, Tom thought about how silly he had been. He would try to do as he _____ when he got well again.

1A. isB. areC. hasD. have

2A. withB. withoutC. onD. by

3A. itsB. theirC. herD. his

4A. quiteB. veryC. tooD. rather

5A. tellsB. was toldC. has toldD. is told

【答案】

1A

2B

3D

4C

5B

【解析】

本文是一篇记叙文,讲述了汤姆不听从妈妈的劝告,不穿外套出门结果冻感冒了的故事。

1句意:天气很冷,路上有很多雪。

考查there be句型。A. is “be动词的单数形式B. are “be动词的单数形式C. has“,三单;D. have“。根据there be句型表存在,排除CD;又主语snow为不可数名词,be动词应该用单数,故选A

2句意:如果你不穿外套出门,你会感冒,然后生病。

考查介词。A. with和;B. without没有;C. on……上;D. by凭借。根据后文说会感冒生病,可知前面是说不穿外套,故选B

3句意:“那是因为房间里生火了”他妈妈说。

考查形容词性物主代词。A. its它的;B. their他们的;C. her她的;D. his他的。根据后文,可知汤姆是个男孩,故选D

4句意:他病得太重了以至于不能和朋友出去玩。

考查固定搭配。A. quite相当;B. very非常;C. too太;D. rather极其。根据固定搭配too…to…表示……以至于不能……”,故选C

5句意:等他身体好了,他会按照他被告知的那样去做。

考查被动语态。A. tells “告诉,主动语态的一般现在时;B. was told“被告知,被动语态的一般过去时;C. has told“告诉,主动语态的现在完成时;D. is told“被告知,被动语态的一般现在时。根据句意,可知主语he是谓语动词tell的承受者,应该用被动语态be+told,所以排除AC;根据主句的would,可知是对将来事实作虚拟,从句谓语动词应该用过去时,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Nowadays, a question is asked millions of times, “Paper or plastic?” Which kind of bag would you ___________ ?

In fact, all kinds of bags do harm to the environment. But we are always told that paper bags are___________because they can be broken down easily. However, making paper bags needs___________ resources than making plastic ones. How can this be true?

Studies show that paper bag production requires four times as much ___________ as plastic bag production. And the amount of water used to make paper is twenty times larger. Besides, the harm to forests is more serious. People need fourteen million trees to_________ ten million paper bags. And some people believe that paper bags are more environmentally friendly than plastic ones. However, this ___________ can be quickly discarded (抛弃). Research shows it isn’t true.

In many countries, plastic still seems to be thought the more harmful of the two. For example, in Iceland, people have to pay twenty cents for every plastic bag. As a result, the _________ of plastic bags used has dropped quickly.

It seems good to reuse these bags. However, we’re not doing that a lot, because they are_______ broken. If so, cloth bags are a better_____________ , but their production still has a bad ____________ on the environment. So what should we do? How should we answer the question “Paper or plastic?”

1A.expectB.preferC.guess

2A.betterB.worseC.cheaper

3A.lessB.fewerC.more

4A.powerB.energyC.money

5A.inventB.reduceC.produce

6A.ideaB.wordC.question

7A.priceB.mistakeC.number

8A.hardlyB.easilyC.slowly

9A.situationB.agreementC.choice

10A.effectB.resultC.impression

【题目】某英文网站正在开展以“Friendship”为主题的征文活动。假如你是李华,请用英语写一篇短文投稿,谈谈初中阶段你最珍视的一段友谊,主要内容包括:你最好的朋友是谁,他/她的外貌特征,你们是如何成为好朋友的,以及你为什么珍视你们之间的友谊。

提示词语:tallin troublehelpencouragetogetherhappy

提示问题:● Who is your best friend?● What does he/she look like?● How did you become best friends?● Why do you treasure the friendship between you?

As teenagers, I believe that everyone needs friends.____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】 Bees (蜜蜂) live in a house that is called a hive. They are of three kinds workers, queens, and drones.

They are very wise and busy little creatures (生物体). They all join together to build cells of wax (蜡巢) for their honey. The cells which they build are not round but have six sides. They are all of one shape and size.

Each bee takes its proper place, and does its own work. Some go out and gather (采集)honey from the flowers; others stay at home and work inside the hive. .

When spring comes, and the flowers begin to come out, the bees leave the hives very early in the morning. They fly away, and gather the sweet juice of the flowers. They do not visit only the flowers near at hand. They go very often more than a mile from their own hives, but they never lose their way. When a shower of rain comes on, they hide themselves in some little holes in a wall, or perhaps among the leaves of a tree, or inside a large flower.

Only one queen can live in each hive. If she is lost or dead, the other bees will stop their work.

The drones do not work. Before winter comes, all the drones are driven from the hive or killed, so that they may not eat the honey which they did not gather.

It is not quite safe for children to touch bees. They have sharp stings (螫针) that they know well how to use to protect themselves.

1How many kinds of bees are there according to the passage?

A. 2.B. 3.C. 4.D. 5.

2What can we know about the cells?

A. They are little creatures.B. Their shapes are different.

C. They are 6-side-shaped.D. Their sizes aren't the same.

3In which season do bees usually gather honey?

A. Spring.B. Summer.C. Fall.D. Winter.

4What can we know about bees?

A. They visit only the flowers near at hand.B. They leave the hives late in the morning.

C. They can find their way back over a mile away.D. They are busy gathering honey in a heavy rain.

5According the passage, touching bees may be

A. greatB. safeC. interestingD. dangerous

【题目】Dear Li Ming,

I am happy to hear that you would like to become an architect(建筑师)!Your aunt tells me that you are a good student and a hard worker, so I_____ know that you’ll be able to realize whatever you put your mind to .

You have _____a difficult but great job. Architect is unusual because it is a mixture of both art and science. You need to be______ to think of new and interesting designs(设计). You also need to be good at math and science so that you can translate your creative ideas into buildings that are safe and_______. Even language is important to an architect. You need to be able express your ideas _____so that other people can understand them.

Think about all the different kinds of ________ people need: houses, apartment, schools, office buildings, grocery stores, churches, malls , hotels, factories, gyms, airports, hospitals. Architects think up the_________way to build each building so that it is interesting to look at, safe, and easy to use.

First, the architect usually creates a proposal(提案) that shows the customer his or her idea for the building.______the customer likes it, then the architect keeps working. He or she ______a plan that shows all the details of how the building will be constructed(建造). The architect does not actually build the structure. But questions often come up during the construction, ________the architect always needs to be careful.

_______ the idea in my mind becomes a real building is my favorite. That is always _____for me.

Please let me know if you have any other questions. You are also welcome to visit me anytime.

Uncle Wang

1A.everB.neverC.hardlyD.already

2A.foundB.chosenC.acceptedD.completed

3A.activeB.educatedC.creativeD.talented

4A.hopefulB.traditionalC.usefulD.expensive

5A.clearlyB.widelyC.politelyD.kindly

6A.housesB.schoolsC.buildingsD.churches

7A.newestB.bestC.dearestD.cheapest

8A.IfB.WhenC.BeforeD.After

9A.starts withB.deals withC.gets on withD.comes up with

10A.soB.butC.andD.or

11A.SeeingB.KnowingC.ExpectingD.Hearing

12A.boringB.excitingC.movingD.tiring

【题目】 For more than 300,000 years, human beings have paid much attention to developing technology to make our life easier, faster and more comfortable with the help of machines and tools.

Thanks to the modern technology, humans live longer and more healthily, and are able to get better food, medicine and shelter. We can be proud of this progress. In the past, many poor people died from hunger and diseases. But now many diseases can be cured successfully.

We need “more”, more food, more shelters, more medicines, etc.. And up to now, technology has been used in various fields in the city, including intelligent(智能的)education, intelligent medical treatment, intelligent tourism, smart transportation and especially the field of 5G. Recently, Central China’s Hubei province has built more than 300 5G base stations(基站) and achieved full 5G signal coverage(信号覆盖)in some of its cities. A dozen 5G experience centers have been completed in cities including Xiaogan, Yichang and Jingmen.

With the development of the high technology, our living conditions have already been improved a lot. But we still have a long way to go. So, we ought to face all the challenges positively to make it serve us better.

1Why do people develop technology according to the passage?

A. To get more food and medicine.B. To make transportation quicker.

C. To make our life easier, faster and more comfortable.D. To get a better education.

2What does the underlined word “cured” in Paragraph 2 probably mean ?

A. 改正B. 解决C. 了结D. 治愈

3Which field has the technology not been used in from the passage?

A. Intelligent education.B. Intelligent medical treatment.

C. Intelligent games.D. Intelligent tourism.

4Which of the following statements is NOT TRUE according to the passage?

A. Hubei has built over 300 5G base stations.

B. Xiaogan, Yichang, Enshi and Jingmen have all set up 5G experience centers.

C. There has been full 5G signal coverage in some cities of Hubei.

D. There are a dozen 5G experience centers in Hubei.

5What’s the main idea of this passage?

A. What technology can bring for us.

B. How people develop technology.

C. Why Hubei has built so many 5G base stations.

D. What challenges we should face to develop technology.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网