题目内容
【题目】根据图文内容,选择最佳答案。
Teens Health
Http://teens health.org/teen/
Changes are happening in your life, both physically(身体上地) and mentally(心理上地) . Sometimes you may feel upset by them. Just remember, it's normal to have these feelings. And you are not alone. Teens Health is a website that can help you. It gives a lot of advice for fighting depression(抑郁), dealing with bad feelings and taking care of your body. The website is run by a team of doctor .They give information and advice for teenagers.![]()
(1)Teens Health is probably ________that can help you both physically and mentally.
A.a website
B.a guidebook
C.a magazine
D.a newspaper
(2)The writer probably agrees that ________.
A.it's good to be alone sometimes
B.it's normal to feel upset sometimes
C.it's impossible to deal with feelings
D.there is nothing to worry about
(3)You can find the information about ________ in Hot Topics.
A.flu
B.hobbies
C.schools and jobs
D.after-school activities
(4)“Take 5 Tips for Life” provides five ways ________.
A.to get over fear
B.to stay safe
C.to fight depression
D.to study better
(5)From the material above(上述材料) we can know that________.
A.kids can get advice on how to study well
B.teenagers can get help on how to lose weight
C.parents can get tips on how to take care of their own bodies
D.the advice is not only for teenagers but also for teachers
【答案】
(1)A
(2)B
(3)A
(4)C
(5)B
【解析】这篇短文主要讲述了改变在我们生活中正在发生,无论是在身体上还是心理上的,有时候我们会感到不安。Teens Health是一个关于如何抵制抑郁的网页。
(1)根据文中Teens Health is a website that can help you.可知是一个网页。故选A。
(2)根据文中Sometimes you may feel upset by them.可知,感到沮丧。故选B。
(3)根据下文表格中的Hot Topics中可知,能找到关于流感的话题。故选A。
(4)根据网页的提示可知,提供了5种反对抑郁的方式。故选C。
(5)通过下文的网页可知,teenagers can get help on how to lose weight青少年可以得到如何减肥的帮助。故选B。
【题目】书面表达(15分)
假如你是张莉,你有一个好朋友在北京。下面的信息卡中提供了你好朋友的照片及其相关信息。请你根据信息卡写一篇英语短文,介绍你的好朋友,不少于5句话。
| 姓名:张蕾蕾 学校:北京市第二十五中学(Beijing No. 25 Middle School) 电话号码:6481-5036 |
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
【题目】
| Hello, I’m Peter. I like to play basketball .I can speak English and also I can play soccer very well. |
| Hi, I’m Mary and I come from USA , I can play ping-pong and chess . I like to talk and play games with people. |
| My name’s Kate. I’m in the school music club. I can play the guitar. I can sing and dance ,too. |
| I’m Jim, a boy from England . I love animals, because I think they’re our friends . I’m good at looking after dogs , |
【1】Peter wants to join _________.
A. the music club B. the sports club
C. the animal club D. the chess club
【2】__________speaks English and plays ping-pong.
A. Peter B. Kate C. Jim D. Mary
【3】Jim like animals ________.
A. because he is good at looking after dogs
B. because he likes dogs very much
C. because he thinks they’re our friends
D. because he is from England