题目内容

【题目】根据内容,选择最佳答案。

(1)Yu Wei will meet Ren Xue at the school gate _______________.
A.at 8:00,on May 23
B.at 8:00,on May 24
C.at 16:00,on May 23
D.at 16:00,on May 24
(2)Tomorrow Yu Wei and Ren Xue will probably __________.
A.go hiking
B.go to a party
C.go to the movies
D.join the Sunshine Club
(3)Which number can Maria call at if her MP5 is lost?
A.846763 52.
B.87539683.
C.87539682.
D.87058344.
(4)Which of the following people is allowed to join the club?
A.A 10-year-old kid.
B.A 14-year-old boy.
C.A 19-year-old student
D.A 30-year-old parent
(5)We can know that the club _____________.
A.is on Land Street
B.costs 35 yuan a week
C.opens once a week
D.is open for four hours a week

【答案】
(1)B
(2)A
(3)D
(4)B
(5)C
【解析】本文介绍了三则广告。第一则是任雪给于伟的一个短信,让于伟在5月24日上午8点在校门口集合,他们要去徒步旅行。第二则是林翔的一个失物招领启事,他捡到一个MP5。第三则是阳光俱乐部的成员要求,开门时间,地址以及费用。
(1)B推理判断题。根据Date:May 23 和and ride a bike to meet her at the school gate at 8:00 tomorrow.可知于伟将在5月24日上午8点与任雪见面。故选B。
(2)A推理判断题。根据She says that you must put on your sports shoes,your hat and sunglasses,bring some food and drinks,and ride a bike to meet her at the school gate at 8:00 tomorrow.可知他们要穿运动鞋,戴帽子和太阳镜,并且带食物和饮料,故推断他们要去徒步旅行,故选A。
(3)D细节理解题。根据An MP5 was found in the library on the morning of May 16th.The owner can call at 87058344 or come to Class 1,Grade 9 to get it.可知如果Maria丢失了MP5,她可以拨打电话87058334,故选D。
(4)B推理判断题。根据FOR YOUNG PEOPLE FROM 12 TO 18 YEARS OLD可知阳光俱乐部的成员要求在12至18岁,因此14岁的孩子符合要求,故选B。
(5)C推理判断题。根据Every Saturday 6:30 pm-9:30 pm London Street 28可知这家俱乐部每周六开门,故推断它一周只开门一次,故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
What did you do on April 23 , World Book Day ? Did you find any interesting books ? Here is a book list from China's GAPP(中国新闻出版总署).

Title : Don't Blame Me , it's Not My Fault
Author :Jimmy
Jimmy,a Chinese painer, argued a lot with his 10-year-old daughter.Jimmy tried to understand his daughter , so he drew this picture book
for her . His paintings show kids' anger , pain , happiness and wishes .

Title : Climate Change + 2 Degrees
Author : Yamamoto Ryoichi
If the earth's temperature went up 2℃, what would happen ? In this book we learn about the history , today's situation and the future of global warming(温室效应). The author also tells us useful ways to protect our world .

Title : The Last Lecture
Author : Randy Pausch
Randy Pausch , a professor(教授)from New York , was asked to give a lecture . He knew it may be his last lecture , because he was dying . His lecture wasn't about death , but about getting over the difficulties , helping others to reach their dreams .

Title : Secret Garden
Author : Johanna Basford
It's a coloring book for adults . The book takes you on a trip through a secret garden . The pictures are black and white and you need to use the color pencils to make it colorful and beautiful . It's so popular with the white-collars(白领)because it's a good way to lower their pressure .


(1)“ Don't Blame Me , it's Not My Fault ” was written by __________ .
A.Jimmy
B.Yamamoto Ryoichi .
C.Randy Pausch
D.Johanna Basford
(2)The book Climate Change + 2 Degrees mainly tells us about __________ .
A.a trip to a secret garden
B.helping others reaching their dreams
C.the future of global warming
D.the argument between a father and a daughter
(3)If you want to lower your pressure , you can choose __________ .
A.Don't Blame Me ,it's No My Fault
B.Secret Garden
C.Climate Change + 2 Degrees
D.The Last Lecture
(4)Where does Randy Pausch come from?
A.Sydney
B.San Francisco
C.New York
D.Tokyo
(5)What can we learn from the book Climate Change + 2 Degrees?
A.It wasn't about death , but about getting over the difficulties , helping others.
B.How to find a good way to lower the pressure.
C.How to show kids' anger , pain , happiness and wishes.
D.We can learn about the history , today's situation and the future of global warming.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网