题目内容
C
For Rent An excellent room with beautiful curtains (窗帘) for girls. Single ,$ 120 a month* Phone 6858129 for more information* A house with a living room,three bedrooms and a large yard. Phone: 3125796. |
For Sale T-shirts for men,Size L, $ 85. On weekends from 9:00 a. m. to 5:00 p. m. Call Miss Zhang at 7125678. Color TV sets,Size 25, $150;MP3 players, $45;Recorders, $25. Phone: 6963749. |
Lost and Found A black jacket was found on the playground yesterday afternoon. If you are or know about the owner,please call Miss Liu at 9655128. |
Jobs Are you good at tennis? Do you want to play with kids? Then you can come to Blue Sky Primary School to teach kids. Call Mr. Wang at 3379680. A magazine needs a reporter. He or she should be good at writing in Chinese. Call Miss Li at 5261319. |
() 1. If Alice wants to rent a room for herself for half a year,how much should she pay?
A. $120. B. $720. C. $600. D. $480.
() 2. When can you buy T-shirts for men at $ 85 according to the passage?
A. At 8 : 00 a. m. on Sunday. B. At 10: 30 p. m. on Saturday.
C. At 11: 00 a. m. on Saturday. D. At 3: 00 p. m. on Friday.
() 3. If you want to work as a reporter for a magazine,you can phone for some information.
A. 6858129 B. 7125678 C. 9655128 D. 5261319
() 4. If you want to find the black jacket you lost on the playground yesterday,you can call for help.
A. Miss Liu B. Miss Zhang C. Miss Li D. Mr. Wang
() 5. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Jim can phone 6858129 if he wants to rent a room for himself.
B. If you want to rent a house with three bedrooms,you can phone 3125796.
C. If you have $ 100,you can buy a color TV set.
D. Blue Sky Primary School needs a table tennis coach.
C 阅读提示:本文主要介绍了房屋出租、廉价售卖、失物招领和工作招聘启事四则广告的一些具体信息。
1. B数字计算题。根据For Rent栏中的信息“Single, $120 a month ”可知,艾丽斯自己租住一个房间,半年的时间需要支付房 租:120美元/月X6月=720美元。故正确答案选 B.
2. C细节理解题。根据For Sale栏中的信息“On weekends from 9:00 am in to 5:00 p. m.”可知,在周六早上11:00可以买到85美 元的男士 T恤衫。故正确答案选 C.
3. D 细节理解题。根据Jobs栏中的信息“Call Miss Li at 5261319.”可知,如果你想当一名杂志社记者,可以打电话 5261319来了解更多的信息。故正确答案选 D.
4. A细节理解题。根据Lost and Found栏中的信息“If you are or know about the owner,please call Miss Liu at 9655128. ”可知,如 果你想找到昨天在操场上丢失的黑色夹克衫,你可以给刘小姐打 电话。故正确答案选A.
5. B细节理解题。根据For Rent栏中的信息“ A house with a living room,three bedrooms and a large yard. Phone: 3125796.可知,如果你想租一个三个房间的房子,你可以打电话3125796. 故正确答案选 B.
三、任务型阅读
Want to be a brave person? Try to do the following three things. They might help you in some ways.
Try something new every day. Decide to do at least one new thing that you have never done before. Go to
a new restaurant or talk to a person you have never spoken to before. Then it is possible for you to face Hi something new bravely.
Practice doing scary things. If you are afraid of making phone calls to people who you don't know very ;: well,practice doing it until you feel easier. If you feel anxious when you speak in your second language,11 speak this language more often.
Pretend to be brave enough. When you pretend that you are brave enough,you will try to make it come true. You can set a certain time to do this. How about talking at your next class meeting?
根据短文内容,完成下面的表格。
How to be 1. | |
Try something new every day. | Going to a new restaurant or 2. a stranger might help you be brave. |
3. doing scary things. | Keep practicing something you are afraid of till you 4. . |
Pretend to be brave enough. | Try to make this assumption (假设) 5. like talking at your next class meeting. |