题目内容
【题目】![]()
【1】Where can we read this material?
A.In a textbook.B.In a poster.C.On the web.D.In a magazine.
【2】Which one is NOT the Kindle Paperwhite’s advantage?
A.Best-selling.B.Higher resolution display.
C.No screen glare.D.Longer battery life.
【3】If one places the order now, he .
A.has to pay more than $119.99B.can get it the next day
C.must go there to pay for itD.should answer some questions first
【4】What can we know about the product?
A.The product is sent by ship only.
B.This product has seven characters.
C.15,003 customers have looked through this product.
D.This product is used for reading.
【5】What can we learn from the material above?
A.It is an instruction book about Kindle Paperwhite.
B.It is an advertisement of Amazon.
C.It is used to help us know and buy an electrical product.
D.It is used to show how popular the product it.
【答案】
【1】C
【2】A
【3】B
【4】D
【5】A
【解析】
本文主要关于亚马逊电子阅读器的广告。
【1】
推理判断题。根据本文的形式以及Amazon以及1000+answered questions可以推测出这篇广告是出现在亚马逊网站上,故选C。
【2】
细节理解题。根据文章内容“higher resolution display; no screen glare; a single battery charge lasts weeks”,可知BCD均为优势,A未提及,故选A。
【3】
细节理解题。根据文章内容“Want it tomorrow…order within 12 hours”可知,现在下单,第二天就能到,故选B。
【4】
细节理解题。根据文章内容“Lighter than a paperbook, holds thousands of books.”可知,这是用来阅读的,故选D。
【5】
细节理解题。这篇文章是对电子阅读器kindle的介绍,故选A。
【题目】
Welcome to our bookstore! | |
| War and Peace-By Leo Tolstoy It’s one of Tolstoy’s finest achievements. After you read it, you can have a better understanding of Russian people and their lives. Price: 68 (If you buy it on New Year’s Day, you can just pay half.) |
| Notre-Dame de Paris-By Victor Hugo The love story between the beautiful woman and the terrible-looking man touches people’s hearts. Hugo teaches people to love beauty and truth. Price: 36(If you buy it on our website, 30 is OK.) |
| The Red and the Black-By Stendhal It describes the fight between a man and the society and it gives a full picture of the French society. Price: 36(If you buy two copies, you can get a beautiful cup for free.) |
| Oliver Twist-By Charles Dickens It’s about how an orphan(孤儿) works hard to achieve his success. Inspired(受启迪) by it, Disney made the film Oliver & Company in 1988. Price: 19(Every Monday, it’s on sale for 12 yuan.) |
根据以上材料内容,选择最佳选项,并在答题卡上将选定答案的字母标号涂黑。
【1】Which book can give us a better understanding of Russian people?
A.Notre-Dame de Paris.B.Oliver Twist.
C.War and Peace.D.The Red and the Black.
【2】We can buy Notre-Dame de Paris at a cheaper price if we ________.
A.buy it on New Year’s DayB.buy it on the website
C.buy two copies at a timeD.go to the bookstore on Monday
【3】What can Tom get if he buys two copies of The Red and the Black?
A.A cup.B.A CD.C.A hat.D.A pen.
【4】Who wrote Oliver Twist?
A.Leo Tolstoy.B.Victor Hugo.C.Stendhal.D.Charles Dickens.
【5】What is Oliver Twist about?
A.About a war.B.About a love story.
C.About the French society.D.About an orphan’s success.