题目内容

【题目】

English Summer Camp

We provide English classes in Oxford, Britain. You can improve your English, enjoy great trips and activities, make new friends of your own age.

Telephone:86552043

Website: www. engsmamp. com

Ages: children (9-12), teenagers(13-17)

Arts Summer Camp

It's designed for teenagers with a great interest in painting. You can have an exciting experience to develop skills for the future.

Telephone:86363831

Website: www. artsmcamp. com

Ages: teenagers (14-15)

Outdoor Summer Camp

Fantastic outdoor activities! Friendly and experienced teachers! Activities include: photo-taking, sports, fishing and so on!

Telephone:86837196

Website: www. sprsmcamp. com

Ages: teenagers(13-17)

Opera Summer Camp

Opera summer camp is open to anyone aged 6-17 who wants to develop the abilities to act, sing or dance. You will have the chance to enjoy the British operas in the theater.

Telephone:86367725

Website: www. opesmcamp. com

Ages: children (6-12). teenagers(13-17)

Want to get more information? Please click here:www.camps.com

1What’s special about English Summer Camp?

A.It is open to all the ages.B.It has experienced teachers.

C.You can enjoy British operas.D.You can have language classes.

2If you are interested in painting, you may get more information by calling ___________ or getting on the website _____________.

A.86367725; www. sprsmcamp.comB.86363831; www. artsmcamp.com

C.86367725; www. artsmcamp.comD.86363831; www. sprsmcamp.com

3Mike is eight years old. How many camps can he choose?

A.One.B.Two.C.Three.D.Four.

4Which camp should Sandy join if she wants to be an actress?

A.English Summer Camp.B.Outdoor Summer Camp.

C.Opera Summer Camp.D.Arts Summer Camp.

5Where is the text probably from?

A.An introduction about teenagers.B.A report about education.

C.A newspaper for parents.D.A website for teenagers.

【答案】

1D

2B

3A

4C

5D

【解析】

本文主要介绍了4个专门为儿童和青少年开发的夏令营活动,并对这些夏令营的活动内容和特色进行详细说明。

1细节理解题。根据上文We provide English classes in Oxford, Britain. 我们在英国牛津提供英语课程。故选D

2细节理解题。根据上文Arts Summer Camp Telephone:86363831 Website: www. artsmcamp. com ,可知如果你对绘画感兴趣,可以用以上联系方式,故选B

3细节理解题。根据上文Opera Summer CampAges: children (6-12) ,可知8岁的Mike,只能参加歌剧夏令营,故选A

4推理判断题。根据上文Opera summer camp is open to anyone aged 6-17 who wants to develop the abilities to act, sing or dance. 歌剧夏令营向任何6-17岁的人开放,他们想培养表演、唱歌或跳舞的能力。由此可推断,相当演员的Sandy可知参加歌剧夏令营,故选C

5推理判断题。根据上文Want to get more information? Please click here: www.camps.com想得到更多的信息吗?请点击这里:www.camps.com,可知是个青少年网站,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 What subject do you worry about most at school? Many students worry about math. Some students can't sleep well the day before a math exam. Others may feel very worried during the exam itself. But there might be a way to make the subject less stressful(有压力的).

"For people who worry about math, posture(姿势)makes a big difference," Erik Peper from

San Francisco State University told the Daily Mail. That's right - sitting up straight(直地)can help you do better in math exams.

Scientists tested 125 college students. They asked them to do a math test while sitting up straight, or sitting in a slumped-over(趴倒的)position. After the test, 56 percent of the students said the exam was easier to do if they were sitting up straight.

Students who were not worried about taking the math exam did not do better from better posture. But they did find that it was more difficult to do math while slumping over, Science Daily reported

Good posture isn't just helpful for taking math exams. Runners, musicians and public speakers can all benefit from better posture. When you feel stressed out, you can also try to sit up straight or stand tall. It can help you feel more positive and focus better.

1Which posture can make students do better during math exams?

A.B.C.D.

2Scientists asked the 125 college students to _________ while they were taking the test.

A.get relaxedB.count numbers

C.think carefullyD.sit in different postures

3The underlined word "benefit" in the passage means "__________" in Chinese.

A.参与B.得益C.排斥D.忧虑

4The best title for the passage would______________________.

A.Learn math betterB.Students' postures

C.Sit up to do mathD.Students' worries

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网