题目内容
C
Sarah walked into Churchill Elementary. She had just moved to town,and this was her first day at her new school. Sarah and her parents took a tour of the school the week before,but this was Sarah's first day on her own. She went to the “Counseling Center”. That was where she had been told to go first She walked in and introduced herself to Ms. Jacobs,the counselor. “Hi,I'm Sarah Sorensen. Today's my first day here. ”
Ms. Jacobs said ,“Hi,Sarah. Nice to meet you. We’re so glad you’re here!” She reached into a drawer and pulled out a piece of paper. “This is your class schedule. ”
“Thanks!” Sarah said She took it and studied it. She was pretty happy with her classes. When she looked up,Ms. Jacobs handed her a card with her locker number on it.
Ms. Jacobs told Sarah how to open her locker and invited Sarah to come in anytime she needed help.
Sarah thanked Ms. Jacobs and headed off to find her locker. But she couldn’t find it.
“Can I help you?” She looked up and saw a girl about her age.
“Yeah ,” said Sarah. “I'm trying to find my locker. Do you know where L hall is?”
“L hall?” the girl asked. “There is no L hall. ”
“That's funny ,” said Sarah. “That's what it says on this card that Ms. Jacobs gave me. ”
() 1. Where did this story happen?
A. At school. B. On the street.
C. In a park. D. In a hospital.
() 2. Sarah went to Churchill Elementary that day.
A. with her parents
B. by herself
C. with her friend
D. with her sister
() 3. Ms. Jacobs was a .
A. teacher B. doctor
C. student D. counselor
() 4. Why couldn’t Sarah find her locker?
A. Because she was holding the card upside down.
B. Because she lost the card with her locker number on it.
C. Because the counselor gave her the wrong card.
D. Because she couldn’t read at all.
() 5. Who helped Sarah find her locker in the end?
A. Ms. Jacobs. B. A girl.
C. Herself. D. Her parents.
C 阅读提示:本文讲述了Sarah在新学校的第一天发生的一件有 趣的故事。Sarah拿着一张有号码的卡片去找自己的存物柜,却怎么也找不到,原来她把卡片拿倒了。
1. A 细节理解题。根据句子“••• and this was her first day at her new school”可以判断故事发生在学校,故选A.
2. B 细节理解题。从句子“Sarah and her parents took a tour of the school the week before,but this was Sarah's first day on her own”
可知虽然一周前Sarah和父母一起来过学校,但是故事发生当天 她是一个人去的学校,故选 B.
3. D细节理解题。第二段的第一句告诉我们Ms. Jacobs是学校的辅导员(counselor) 。
4. A句意理解题。答案就在文章的最后一句话中,理解了这个句子我们就能得出正确答案。这句话告诉我们Sarah因为把卡片拿倒了,所以没找到自己的存物柜。
5. B推理判断题。根据Sarah和the girl的'对话可推断出是the girl帮助Sarah找到了她的存物柜。