题目内容

【题目】 When it comes to exercise, playground, parks or outdoor activities would come to our mind. Yet you may as well try the following while staying at home.

Walking It will help to strengthen your legs. It is also low impact aerobic(环保有氧)exercise. Just walk around the house a few times—it may not be exciting, but it will do the job!

Skipping It is always fun. Who hasn’t done jumping the rope for fun as a child? It is also a good way to lose weight.

Pushups It’s probably not the most favorite exercise of many people, but you can find easier ways. Do them on your knees instead of keeping your legs straight. Or do them standing up against a wall. You’ll be building up arm strength and working out muscles(肌肉)in your chest area.

Leg Lifts These are great for building up strength and muscles in your legs. If you find it hard to do it with your legs straight, try bending(弯曲)them a little.

Jogging in place Slow running is good for your heart. You can jog in place at home while watching TV or listening to music. All you need is a pair of shoes to keep your legs comfortable.

Dancing It is a wonderful exercise for your heart. Besides, it can lift your spirit and make you full of confidence.

Isn’t that surprising? Let’s get going!

1________ forms of exercise are mentioned in the passage.

A.SixB.SevenC.FiveD.Four

2Picture ________ shows how to do Leg Lifts.

A.B.C.D.

3The word “jogging” in the passage means ________ in Chinese.

A.竞走B.跳跃C.长跑D.慢跑

4The passage may be found on the page of ________ in the magazine.

A.MedicineB.EducationC.HealthD.Science

【答案】

1A

2A

3D

4C

【解析】

短文讲述的是一些可以在家附近做的运动。

1考查细节理解,根据文章第二段开始,每段的开头为主旨句,一共有六种形式的运动,故选A

2考查细节理解,根据文章第五段“Leg Lifts These are great for building up strength and muscles in your legs. If you find it hard to do it with your legs straight, try bending(弯曲)them a little.”抬腿 这对增强腿部的力量和肌肉很有好处。如果你觉得伸直腿很难,试着把腿弯曲一点。故选A

3考查词义猜测,根据文章第六段“Slow running is good for your heart. ”慢跑对心脏有好处。所以这里的jogging应该是慢跑的意思,故选D

4考查主旨大意,通读全文,这是一篇介绍了一些运动当自己在家的时候,所以这是一篇关于健康的文章,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Most musicians agree that the best violins were first made in Italy. They were made in Cremona, Italy, about 200 years ago. These violins sound better than any others. They even sound better than violins made today. Violin makers and scientists try to make instruments like the old Italian violins. But they aren't the same Musicians still prefer the old ones. No one really knows why these old Italian violins are so special, but many people think they have an answer.

Some people think it is the age of the violins. They say that today's violins will also sound wonderful someday. But there is a problem here. Not all old violins sound wonderful. Only those from Cremona are special. So age cannot be the answer. There must be something different about Cremona or those Italian violin makers.

Other people think the secret to those violins in the wood. The wood of the violin is very important. It must be from certain kinds of trees. It must not be too young or too old. Perhaps the violin makers of Cremona knew something special shout wood for violins.

But the kind of wood may not be so important. It may he more important to cut the wood in a special way. Wood for a violin must be cut very carefully. It has to be the right size and shape. The smallest difference will change the sound of the violin. Musicians sometimes think that this was the secret of the Italians. Maybe they understood more than we do about how to cut the wood.

Size and shape may not be the answer either. Scientists measured these old violins very carefully. They can make new ones that are exactly the same size and shape. But the new violins still do not sound as good as the old one. Some scientists think the secret may be the varnish, which covers the wood of the violin and makes it look shiny. It also helps the sound of the instrument. No one knows what the Italian violin makers used in their varnish. So no one can make the same varnish today.

There may never be other violins like the violins of Cremona. Their secret may be lost forever. Young musicians today hope: this is not true. They need fine violins. But there aren't very many of the old violins left. Also, the old violins are very expensive. Recently, a famous old Italian violin was sold for about US $300, 000!

1When and where were the best violins made?

_______________________

2How many possible reasons about the old Italian violins does the writer mention?

_______________________

3Does anyone know what the Italian violin makers used in their varnish?

_______________________

4How much was the famous old Italian violin?

_______________________

5What is the passage mainly about?

_______________________

【题目】

Directed by Yang Yu, the new animated film(动画片)Ne Zha is now one of the most popular films in Chinese history. Based on the well-known novel Fengshen Yanyi, the film describes how Ne Zha fights against other people’s prejudice(偏见)and finally becomes a hero.

Unlike traditional Ne Zha stories, the new film is modern and humorous. In the new film, Ne Zha is not a traditional hero. Instead, he is a very naughty(淘气的) kid. The film contains a lot of funny dialogue between Ne Zha and the other cute characters.

The film is full of beautiful scenes, such as the one set in the Dragon King’s Palace, and the fight between fire and water. It is reported that more than 1,600 people were asked to create the animation(动画), and more than 1,300 special effects were made. With the help of 3D technology, the film takes the viewers on a journey into an exciting world and allows them to experience Ne Zha’s amazing powers firsthand.

Above all, the newly developed storyline is the most successful part. The viewers get to follow Ne Zha as he grows up. His life is very difficult, and he has to overcome many problems: not only does he look strange, but also he is under a terrible curse which means he can only live for three years. To make things worse, people see him as a sign of bad luck and avoid him as much as they can. Because of this, Ne Zha becomes a bad boy who causes trouble wherever he goes. Yet with the help of his parents, teachers and friends, Ne Zha finally changes his mind and grows up. He protects others with his superpowers in a big battle and finally breaks the curse.

Teenagers will find Ne Zha educational because the film shows that with strong will, everyone can decide their own future.

1Who is the director of the animated film Ne Zha?

A.Yang YuB.Fengshen YanyiC.Dragon KingD.Zhang Yimou

2What is the most beautiful scene in the film?

A.1,600 people in the animation.B.The fight between fire and water.

C.3D technology in the animation.D.A scene in Money King’s Palace.

3What does the underlined word “curse” mean in the fourth paragraph?

A.心情B.石头C.诅咒D.风火轮

4What happened to Ne Zha at the end of the film?

A.His parents left him alone.

B.He became a bad boy.

C.He changed completely and protected others with his superpowers.

D.People don’t like to play with him.

5Why do people think the film is educational to teenagers?

A.The animation Ne Zha has the similar storyline to the traditional movies.

B.Although people are unfriendly to Ne Zha, he still tries to be kind.

C.With the help of Ne Zha’s parents, teachers and friends, he grew up.

D.The film encourages teenagers to try hard to decide their own future.

【题目】

Thanks to an online activity and a stranger with a strong sense of romance and a strong will, an old box full of 70-year-old love letters was returned to its very first owner.

Twenty years ago, a woman named Cherry Vallance got the letters from her neighbor who found them in the top floor of his house and wanted to throw them away. Luckily, they ended up in Cherry’s house where they were once again forgotten until her daughter, Kim Rowe, discovered them again.

The letters were from 1948 and 1949 and were about the first romance between Norma Hall in Kent, England and Bob Beasley, a soldier fighting overseas. That was the only information she had, but Kim heard a lot of moving stories about people and things being found through Facebook years later. She posted the story online.

The Internet found Norma Beasley living in Lincoln, England. She was so surprised to find that her loved love letters still lived in the world, and that they were in the same old box.

The moment makes people smile and also full of tears, though. Norma says she hasn’t looked at the letters yet. Bob passed away late last year, and she is still not ready to face the letters alone.

1The love letters have a history of ________.

A.70 yearsB.20 yearsC.50 yearsD.only one year

2________decided to find the owner of the love letters.

A.Cherry VallanceB.Kim RoweC.Norma HallD.Bob Beasley

3From the underlined sentence in Paragraph 4, we know that ________.

A.the letters were dirtyB.the old box was very strong

C.the letters were kept wellD.the old box wasn’t very pretty

4What happened to Bob Beasley?

A.He moved to a new house.B.He had left the world.

C.He lost his way home.D.He went to another country.

5According to the passage, which of the following sentences is NOT TRUE?

A.Norma Hall isn’t Kim Rowe’s grandmother.

B.Norma Beasley is the owner of the love letters.

C.Norma Hall got married to Bob Beasley.

D.Norma Hall has lived in Lincoln since 1948.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网