题目内容

【题目】

Thanks to an online activity and a stranger with a strong sense of romance and a strong will, an old box full of 70-year-old love letters was returned to its very first owner.

Twenty years ago, a woman named Cherry Vallance got the letters from her neighbor who found them in the top floor of his house and wanted to throw them away. Luckily, they ended up in Cherry’s house where they were once again forgotten until her daughter, Kim Rowe, discovered them again.

The letters were from 1948 and 1949 and were about the first romance between Norma Hall in Kent, England and Bob Beasley, a soldier fighting overseas. That was the only information she had, but Kim heard a lot of moving stories about people and things being found through Facebook years later. She posted the story online.

The Internet found Norma Beasley living in Lincoln, England. She was so surprised to find that her loved love letters still lived in the world, and that they were in the same old box.

The moment makes people smile and also full of tears, though. Norma says she hasn’t looked at the letters yet. Bob passed away late last year, and she is still not ready to face the letters alone.

1The love letters have a history of ________.

A.70 yearsB.20 yearsC.50 yearsD.only one year

2________decided to find the owner of the love letters.

A.Cherry VallanceB.Kim RoweC.Norma HallD.Bob Beasley

3From the underlined sentence in Paragraph 4, we know that ________.

A.the letters were dirtyB.the old box was very strong

C.the letters were kept wellD.the old box wasn’t very pretty

4What happened to Bob Beasley?

A.He moved to a new house.B.He had left the world.

C.He lost his way home.D.He went to another country.

5According to the passage, which of the following sentences is NOT TRUE?

A.Norma Hall isn’t Kim Rowe’s grandmother.

B.Norma Beasley is the owner of the love letters.

C.Norma Hall got married to Bob Beasley.

D.Norma Hall has lived in Lincoln since 1948.

【答案】

1A

2B

3C

4B

5D

【解析】

本文是一篇记叙文。文章主要讲述了基姆发现了七十多年前的情书,在网络上发起寻找情书主人的活动,让七十年前的情书找到了它们的原主人。

1细节理解题。根据“an old box full of 70-year-old love letters …its very first owner.”可知,这个信箱里的情书已经有70年的历史了。故选A

2细节理解题。根据第二段“they ended up…discovered them again.”以及第三段一整段,可知是基姆·罗韦再次发现了情书并且把信息放在网上。故选B

3推理判断题。根据划线部分“still lived in the world”以及“they were in the same old box”可推知,这些信都还好好地保存在同样的旧盒子里。故选C

4细节理解题。根据“Bob passed away late last year”可知,鲍勃去年去世了。故选B

5推理判断题。根据“The Internet found Norma Beasley”可知,诺玛和基姆是网络认识的,属于陌生人,不是基姆的祖母,A正确;根据“The letters were … soldier fighting overseas.”可知这是诺玛和鲍勃之间的情书,属于诺玛的,B正确;开始诺玛的名字是Norma Hall,之后找到她的时候名字叫Norma Beasley,可推知她和鲍勃结婚,把姓改成男方的,C正确;根据“Norma Hall in Kent, England”可知,诺玛在1948年没有住在林肯郡,而是肯特郡,D错误。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 When it comes to exercise, playground, parks or outdoor activities would come to our mind. Yet you may as well try the following while staying at home.

Walking It will help to strengthen your legs. It is also low impact aerobic(环保有氧)exercise. Just walk around the house a few times—it may not be exciting, but it will do the job!

Skipping It is always fun. Who hasn’t done jumping the rope for fun as a child? It is also a good way to lose weight.

Pushups It’s probably not the most favorite exercise of many people, but you can find easier ways. Do them on your knees instead of keeping your legs straight. Or do them standing up against a wall. You’ll be building up arm strength and working out muscles(肌肉)in your chest area.

Leg Lifts These are great for building up strength and muscles in your legs. If you find it hard to do it with your legs straight, try bending(弯曲)them a little.

Jogging in place Slow running is good for your heart. You can jog in place at home while watching TV or listening to music. All you need is a pair of shoes to keep your legs comfortable.

Dancing It is a wonderful exercise for your heart. Besides, it can lift your spirit and make you full of confidence.

Isn’t that surprising? Let’s get going!

1________ forms of exercise are mentioned in the passage.

A.SixB.SevenC.FiveD.Four

2Picture ________ shows how to do Leg Lifts.

A.B.C.D.

3The word “jogging” in the passage means ________ in Chinese.

A.竞走B.跳跃C.长跑D.慢跑

4The passage may be found on the page of ________ in the magazine.

A.MedicineB.EducationC.HealthD.Science

【题目】

Mark Hill is a traffic police officer in Watford, near London. He works on some of the busiest motorways in Britain? the Mi and the M25.

“There are traffic police on duty twenty-four hours a day. There are three shifts(轮班), and each shift is eight hours. On average(按平均数计算)we have to deal with three to four accidents each shift”.

“We deal with anyone in the accident who is injured(受伤).That’s the first thing. Then we have to clear the road and get the traffic moving again.”

“Most accidents happen because people drive too fast -especially when the roads are wet. Sometimes accidents happen because drivers don't follow the rules. For example, I've seen a number of cases(案件) of drivers overtaking(超车)on the left. This is illegal(违法的) in Britain. If you want to overtake, you have to go into the fast lane(车道) on the right”.

I like my job. I have a varied(各种各样的) working day--I never know what I'm going to do from one day to the next. And i meet all kinds of people. I don't think any other job can give you special experience like that.

1题完成句子;2~3题简略回答问题;4题将文中画线句子译成汉语。

1Most accidents happen because________ ________and sometimes accidents happen because.

2How many accidents are there in a 24-hour period(时期)?

______________________________________

3What does Mark usually do after an accident?

________________________________________________

4_______________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网