题目内容

【题目】根据对话内容,将方框内符合对话情景的句子抄写在对话的空白处,使对话恢复完整。选项中有两项是多余的。

Could you leave us your address?

What time do you expect your food?

I think it’s delicious.

I’d like to order something for my lunch.

What can I do for you ?

Can you give me some advice?

I’d like a large bowl of mutton and carrot noodles.

Could you leave us your address?

What time do you expect your food?

I think it’s delicious.

I’d like to order something for my lunch.

What can I do for you ?

Can you give me some advice?

I’d like a large bowl of mutton and carrot noodles.

A: Hello! Is that KUKU Restaurant?

B: Yes. 1

A: I want to know if you send take – away food.

B: Sure.

A: 2

B: Then what would you like to have?

A: 3

B: OK, Anything else?

A: No, thanks, How much is it?

B: 25 yuan, 4

A: At about 11:40 am

B: No problem. 5

A: Oh, Room 206 in Rainbow Apartments.

B: Thank you, Your food will be delivered on time.

【答案】

1What can I do for you?

2I’d like to order something for my lunch.

3I’d like a large bowl of mutton and carrot noodles.

4What time do you expect your food.

5Could you leave us your address?

【解析】

文章大意:这是一段关于外卖的对话。

1考查文章的理解和上下文的联系.根据上一句:喂,是KUKU的餐馆吗?可知此处应该是:我能为你做什么.故填What can I do for you?

2考查文章的理解和上下文的联系.根据上句:I want to know if you send take away food. 我想知道你是否送外卖食品。可知,此空故填我想订些午餐吃的。Id like to order something for my lunch.

3查文章的理解和上下文的联系.根据上一句那你想要什么?Then what would you like to have?可知,此空故填我想要一大碗羊肉胡萝卜面。Id like a large bowl of mutton and carrot noodles

4考查文章的理解和上下文的联系,根据下句上午11:40左右At about 11:40 am可知,此空故填你预计什么时候吃东西?What time do you expect your food?

5考查文章的理解和上下文的联系,根据下句Oh, Room 206 in Rainbow Apartments. 哦,彩虹公寓206房间。可知,此空故填Could you leave us your address?

练习册系列答案
相关题目

【题目】B. Choose the best answer and complete the passage(选择最恰当的单词或短语选项完成短文)

The rise of e-learning

21 February, 2053

A new study published today shows that e-learning is more popular than ever. According to a survey, 57% of students now get degrees(学位)through e-learning, with only 43% getting degrees by attending a _______________university.

We spoke to Zhong Tai, an eighteen-year-old student from Sichuan Province who started an e-learning course last month.

“After I finished high school. I knew I wanted to continue to study.” Zhong Tai told us. “I really wanted to study economics at university, but I felt bad about _______________ my parents. My father suffers from a severe illness. He needs help moving around. He also needs someone to cook his meals and give him his medicine at the right time each day. My mother is a teacher, so she cannot help him during the day. We didn't want to hire()someone to look after him. It had nothing to do with money. I just didn't feel right leaving my father with a _______________. My mum suggested I go to a university nearby and continue to live at home, but none of the universities close to my home town offer economics. Then my friend suggested I find out more about e-learning. I soon learnt that I could get a good degree without going away from home. I applied to the University of London, and they _______________ me. I started an economics course with them four weeks ago.”

Yet, though Zhong Tai is now a student at the University of London, he has never been to Britain. In fact, he has never left Sichuan.

We asked Zhong Tai whether he felt bad about missing some _______________ enjoyed by students studying on the campus, such as making new friends from different places.

“Not at all." he replied “I have made a lot of friends with people from my course online. _______________, during the evenings and weekends. I go out with my friends from high school. Since most of them also use e-learning, we all still live close to one another.”

1A. modemB. famousC. traditionalD. nearby

2A. hurtingB. refusingC. disturbingD. leaving

3A. neighborB. relativeC. strangerD. doctor

4A. acceptedB. taughtC. praisedD. visited

5A. lecturesB. booksC. placesD. experiences

6A. InsteadB. BesidesC. HoweverD. Finally

【题目】Cheongsam (also known as Qipao), is a kind of traditional Chinese dress for women. It started from Manchu people of Qing Dynasty in the early 17th century.

Once there was a young fisherwoman living near a place called Jingbo Lake. She made a living by fishing. Her only problem was that when fishing she often felt bad because of her long wide clothes. Then an idea came into her mind — why not make a more comfortable dress to wearThen she invented Qipao that helped herself fish easily.

The young emperor who was in control of China at that time had a dream one night. In the dream his dead father told him a lovely fisherwoman wearing a long dress who lived by Jingbo Lake would become his wife. After thatthe emperor sent some people to look for that woman. At last they found her in the place which his father told him. Then she became the emperor’s wife bringing her beautiful Qipao with her. Manchu women all liked Qipao and soon it became popular across China. Now it's also well known all over the world. Not only Chinese women but also women from foreign countries such as Indonesia are interested in wearing it. This kind of traditional dress is made of either silk or cotton. And anyway, it becomes one of the symbols of China.

1When did the Cheongsam start?

A. It started in the late 17th century.

B. It started it in the Ming Dynasty.

C. It started in the early 17th century.

D. It started in 1900s

2According to the passage, this kind of traditional dress can be made of _______.

A. silkB. cottonC. silk or cottonD. cotton or paper

3What’s the best title for the passage?

A. The History of the CheongsamB. The Fisherwomen’s Clothes

C. How to Make CheongsamD. The Emperor and His Wife

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网