题目内容

【题目】B) 请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。每小题2分共10分

One day when Jack was taking a vacation in the park, he saw a woman . She lived a few miles away. 1 The dog was looking up at the woman.

Jack walked up to the woman and said, “Hello, Sue, how are you? May I sit and talk with you for a while(一会儿)?” “ 2”Sue said. Jack sat down next to Sue on the beach(凳子), and they talked quietly together. The dog continued (继续) looking up at Sue, as if (好像) waiting to be fed. (被喂) “That’s a nice dog, isn’t he?” Jack said, pointing at the animal. “Yes, he is. He’s handsome. He’s a bit of mixture(混血儿), but that’s not a bad thing. He’s strong and healthy.” “And hungry,” Jack said. “ 3, He thinks you have some food for him.” “That’s true.” Sue said. “ But I haven’t .” They both laughed and then Jack said, “ Does your dog bite(咬人)?” “ No, ” Sue said. “ He’s never bitten anyone. 4” Hearing this, Jack decided to hold out (伸出) his hand and touched (摸) the animal’s head. Suddenly it jumped up and bit him. “Hey!” Jack shouted . “ You said your dog didn’t bite.” Sue answered in surprise, “Yeah, I did. But this is not my dog. 5

A. Sorry, you’d better not.

B. I don’t have a dog.

C. She was sitting on a bench with a dog beside (在旁边)her .

D. He hasn’t taken his eyes off you. (他视线没离开过你)

E. He’s always gentle(温顺) and friendly. F. Of course, please sit down.

G. My dog is at home

【答案】

1C

2F

3D

4E

5G

【解析】JackSue坐着聊天,Sue的面前有一只狗老看着她。JackSue聊起了她的狗,Sue说她的狗不会咬人,于是Jack就想去摸这只狗,但是狗咬了他。原来这只狗并不是Sue的。

1句意:她坐在一条板凳上,有一只狗在她的旁边。下句话提到The dog was looking up at the woman,这只狗在,因此这里应选C,先提到她的身边有一只狗。

2句意:我可以坐下和你谈一会儿吗?当然,请坐。上面一句话Jack请求女士的允许能让他坐下,因此这里是回答上面的这个请求。根据下句话Jack sat down next to Sue可知,那个Sue同意了,故选F。

3句意:他的视线没离开过你,他想你会给他一些食物。根据上文The dog continued (继续) looking up at Sue和下句话可知,小狗一直看着Sue,故应选D。

4句意:他总是很温顺、友好的。根据上句话He’s never bitten anyone.可知,这只狗从来不咬人,所以选E。

5句意:我的狗在家里。根据上句话But this is not my dog可知,Sue说这不是她的狗,接下来继续补充说她的狗在家里,故选G。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

April will bring a new product the Apple Watch into the market. Last week, the watch was firstly introduced by Tim Cook, Apple's CEO. The price of the watch will differ from $349 to $1,099, depending on its size, strap and whether it is a sports or regular version.

Apple engineers and designers have put in a lot of thought and hard work into creating this "small screen" on your wrist(手腕). The "sensor" on the screen not only detects your finger, but knows the difference between when you are tapping, and when you are pressing harder.

The watch also has “haptic feedback(触觉反馈)”. You can send personal messages to your friend, such as drawing a star or a special sign with your fingers, or tapping the watch, say 3 times, and your friend will receive those taps on their wrist.

Besides telling the time, the watch will use 'bluetooth' to connect with your iPhone and show calls or text messages that come in.

According to Tim Cook, the watch may open up a whole new area of applications that we had never thought of. Some car factories like BMW have developed an app that allows its car owners to open their cars with the watch. A 'Hotels' app may allow you to open the door to your hotel room without worrying about losing the smart-card. And finally, even airlines are jumping in--passengers may be able to simply wave their wrist to check into their flight.

The biggest use of the watch, however, is asyour personal fitness coach. The watch can measure your pulse (heartbeat) using a sensor at the bottom of the watch. It also has the same "accelerometer" as your iPhone, so it knows when you are moving, and also how much you are walking or running. It will remind you if you have been sitting for too long without much activity.

Many stores are planning to stop selling the Nike, Jawbone and FitBit devices(设备) to welcome the Apple Watch. Will Apple Watch really replace these devices and make fitness much more fun?

【1】We can learn from the passage that the Apple Watch ________.

A. is designed by Tim Cook

B. was brought into the market last week

C. sells at different prices for different colours

D. will come into the market this coming April

【2】 With apple watch, you can ________.

A. develop your own personal app

B. connect your iphone with your ipad

C. receive personal messages from your friends’ iphone

D. send personal messages to your friends’ apple watches

【3】Many stores are planning to stop selling FitBit devices because ________.

A. all of the devices are sold out

B. they cannot make fitness fun

C. they want to welcome the Apple Watch

D. Apple Watch can replace FitBit devices completely

【题目】For ten weeks, in a great house on the island of St Thomas , John C. Lilly tried to teach a six-year-old dolphin to speak English Margaret Howe, an experiment (试验) helper, would live day and night with Peter, a dolphin. And they would eat, bathe, sleep and play together from Sunday to Friday, with only Saturdays off for Margaret. She lived her 1ife in swimming clothes -- with a coat on colder evenings --- and cut her hair short so that she could get on with Peter more easily.

After a few days, Peter was becoming more and more interested in winning her attentions. He threw a ball against her shower towel to get her to play. As time went by, he only wanted to play ball with her and not on his own.

The problem was that, just at the time Peter and Margaret began to get on well just as two best friends, the experiment ended and the lab was closed. After a few weeks, Margaret received the sad news that Peter had killed himse1f by refusing to breathe, and sinking to the bottom of his pool.

Dolphins may not speak English --- but, just like humans, they know all about broken hearts.

【1】 Peter is the name of________

A. a doctor B. dolphin

C. a scientist D. an experiment helper

【2】Margaret worked days_____a week during the experiment..

A. four B. five C. six D. seven

【3】To live with the dolphin, Margaret couldn't _______.

A. cut her hair short

B. have a common life-like others

C. wear swimming c1othes

D. eat, bathe and play together with him

【4】The ending of the story was that _________ .

A. Margaret didn't leave the lab

B. the lab was closed and the dolphin died

C. the dolphin could speak English at last

D. Dr John C. Lilly was satisfied with the experiment

【5】From this passage, we can learn that __________.

A. dolphins aren't worth studying

B. dolphins can't be humans' good friends

C. dolphins can't communicate with humans

D. dolphins may have feelings just like humans

【题目】Helen Keller was an American educator and journalist, who became one of the leading humanitarians in the history of the United States. Born on June 27, 1880 in Tuscumbia, a small town in Alabama, Keller was stricken with a childhood disease that left her deaf, and blind. The illness Keller suffered (遭受) is a mystery to this day. Unable to see, or hear, Keller became difficult to deal with as her behaviour was described as wild by her family and friends.

Soon Keller and her family developed their own type of sign language that allowed them to communicate with each other. Helen’s mother needed help for her anguished (痛苦的) child, which eventually led to Anne Sullivan, who was a recent graduate (毕业生) of the Perkins Institute for the Blind. The school had been successful in the past in educating blind students, and Sullivan was one of its star graduates. Once Sullivan and Keller got through the difficult beginnings, their friendship, and association (合作) lasted for 49 years.

Keller was determined to become educated, and to teach herself to communicate. After attending several schools, she became the first deaf and blind person to earn a college degree. She became very well-known, and began a lecture tour where she made speeches on social and political issues, including women’s suffrage (选举权), and birth control. Also she required the government to raise awareness to the situation of the blind. She devoted much of her later life to raising funds for the American Foundation for the Blind.

On September 14, 1964, President Lyndon B. Johnson awarded her the Presidential Medal of Freedom, one of the United States’ two highest civilian honours. In 1999, Keller was listed in Gallup’s Most Widely Admired People of the 20th century.

Helen Keller—Overcoming Disability

Childhood

Keller was made deaf and blind by an 【1】 illness.

Her family and friends 2 her as wild because of her disabilities.

3

The Keller family 4 their own type of sign language to make their communication possible.

Anne Sullivan 5 Keller’s life and gave her a lot of help.

Keller made up her 6 to teach herself to communicate.

Keller earned a college degree after 7 several schools.

Social Activities

While travelling around the country, Keller made a series of 8on social and political issues.

Keller 9 much of her later life in raising funds for the American Foundation for the Blind.

Awards

In 1964, Keller was awarded the Presidential Medal of Freedom.

In 1999, her name was on the 【10 in Gallup’s Most Widely Admired People of the 20th century.

【题目】Presents For Children’s Day

On sale!

Charles M. Schulz was born in 1922 in Minneapolis, the only child of a housewife and a barber. His interest in comics was encouraged by his father, who loved the funny pages. Charles M. Schulz sold seventeen cartoons to the Saturday Evening Post from 1948 to 1950 and Li’l Folks to the St. Paul Pioneer Press. Peanuts debuted(首次露面) on October 2, 1950, and ran without interruption(中止) for the next fifty years. Charles M. Schulz died in 2000.

It’s a Dog’s Life. Snoopy brings all your familiar friends together for great times and fun.

Charlie Brown faces some of lifes little challenges with the help of Snoopy, Lucy, Peppermint Patty, Linus, and the rest of the gang (一伙) in Its a Big World, Charlie Brown.

The last one is the special edition Peanuts 2000, which includes all the last year’s Peanuts comic strip and Charles M. Schulz’s famous farewell strip.

Come and visit our website at www.ballantinebooks.com or come to Ballantine Bookshop, you’ll have a big surprise.

1Why did young Charles become interested in comics?

A. He wanted to sell cartoons.

B. His mother encouraged him.

C. Cartoons brought him great times and fun.

D. His father’s love for the funny pages influenced him.

2When did Peanuts first appear in public?

A. In 1922. B. In 1948. C. In 1950. D. In 2000.

3Who doesn’t belong to the Peanuts gang?

A. Snoopy. B. Lucy.

C. Charles M. Schulz. D. Peppermint Patty.

4Which of the following appeared last?

A. Peanuts 2000. B. Li’l Folks.

C. It’s a Dog’s Life, Snoopy. D. It’s a Big World, Charlie Brown.

5What do you think the passage is?

A. A novel. B. A menu.

C. A diary. D. An advertisement.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网