题目内容

【题目】SUNNY SCHOOL

We are a bilingual (双语) school for children of 6—15. We want a cook, a library assistant, a sports coach and a language teacher.

Job

Age

Languages

Skill

Other terms(其它条件)

cook

2540

Chinese

can cook Chinese and Western (西方) food

healthy

library

assistant

2035

Chinese, English

has the knowledge (知识) on all kinds of books

careful (仔细)

sports

coach

2040

Chinese, English

major in (主修) P. E.

healthy, strong

teacher

3045

Chinese, English

major in English

1Who can go to Sunny School?

A. A four year-old childB. An eleven- year-old boy

C. A sixteen- year-old girlD. An eighteen year-old kid

2Who is wanted by Sunny School?

A. A doctorB. An actor

C. A library assistantD. A waiter

3We know ________ may not speak English in Sunny School.

A. the sports coachB. the cook

C. the library assistantD. the language teacher

4The coach must major in ________.

A. ChineseB. EnglishC. foodD. P. E

5The Sunny School wants a teacher ________.

A. aged between 25 and 40B. who can cook Western food

C. who is careful and strongD. who can speak English and Chinese

【答案】

1B

2C

3B

4D

5D

【解析】

本文是阳光学校的招聘广告。

1题意:谁能去阳光学校上学?考查细节理解。A. A four year-old child一个四岁的孩子;B. An eleven- year-old boy一个十一岁的男孩;C. A sixteen- year-old girl一个16岁的女孩;D. An eighteen year-old kid一个十八岁的孩子。根据本文第一句 We are a bilingual (双语) school for children of 615.(我们是一所面向6-15岁的儿童的双语学校。)可知选B

2题意:阳光学校招聘谁?考查细节理解。A. A doctor医生;B. An actor演员;C. A library assistant一名图书馆助理;D. A waiter一名服务员。根据本文第二句We want a cook, a library assistant, a sports coach and a language teacher.(我们招聘一名厨师,一名图书馆助理,一名体育教练和一名语言老师。)可知选C

3题意:我们知道在阳光学校___________可能不会说英语。考查细节理解。A. the sports coach体育教练;B. the cook厨师;C. the library assistant图书馆助理;D. the language teacher语言教师。根据第2cook 2540 Chinese can cook Chinese and Western (西方) food healthy可知厨师,年龄25-40,会说中文,能做中餐和西餐,身体健康。结合题意可知厨师可能不会说英语。故选B

4题意:教练必须主修_______。考查细节理解。考查细节理解。A Chinese中文;B. English英语;C. food食品;D. P. E体育。根据第4sports coach 2040 Chinese, English major in (主修) P. E. healthy, strong(体育教练,年龄2040;中英文专业;主修体育;身体健康,强壮。)可知“教练必须主修体育”;故选D

5题意:阳光学校想招聘一个_____________的老师。考查细节理解。A. aged between 25 and 40年龄在2540岁之间;B. who can cook Western food会做西餐;C. who is careful and strong细心又强壮;D. who can speak English and Chinese 会说英语和汉语。根据Languages列可知除厨师可以说汉语,招聘的老师必须会说中英文;故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Riding a Mobike on the street, you might hear some people speaking Chinese aloud. urning to the right, you see a Sichuan-style restaurant. After walking into a store you see that Huawei smartphones are _____ .

But you’re not in China—you’re in Manchester in Britain. In fact, you might see _____ things in many other cities. Chinese products have been _____ worldwide.

Chinese food has been enjoyed in western countries for a long time. To _____ local peoples tastes, Chinese restaurants have made some changes to the _____. Unlike Chinese, Australian people don’t like to eat meat with the bone _____ .So Chinese restaurants there provide big pieces of meat without bones, _____ for fish.

Some Chinese brands(品牌)are also becoming more ______ In many cities in Europe stores sell TCL televisions, Haier fridges and Lenovo computers. And more than half of US-owned drones (无人机 are Chinese models. They’re not simply made in China, but designed and developed in the _____ .

In the past, most western people thought Chinese products were cheap and not dependable. But now, things have changed greatly. Made in China becomes cool. More and more people _____ Chinese brands.

1A. for funB. at workC. on saleD. in use

2A. similarB. differentC. commonD. unusual

3A. storedB. collectedC. receivedD. accepted

4A. meetB. copyC. spreadD. answer

5A. kitchensB. drinkC. dishesD. services

6A. upB. outC. onD. in

7A. justB. evenC. yetD. still

8A. traditionalB. expensiveC. practicalD. popular

9A. countryB. circleC. fieldD. town

10A. sellB. trustC. improveD. question

【题目】A nobleman (贵族) and a businessman once met in a restaurant. For their lunch they both ordered soup. When it was brought, the nobleman took a spoonful, but the soup was so hot that he burned his mouth and tears came to his eyes, The businessman asked him why he was weeping. The nobleman was ashamed to admit (承认) that he had burned his mouth and answered, “Sir, I once had a brother who committed a great crime, for which he was hanged(绞刑)I was thinking of his death, and that made me weep.” The businessman believed this story and began to eat his soup. He too burned his mouth, so that he had tears in his eyes. The nobleman noticed it and asked the businessman, “Sir, why do you weep?” The businessman, who now saw that the nobleman had cheated him, answered, “____________”

根据短文内容选择正确答案。

1The underlined words “ashamed” in the passage most probably means ____.

A. being sadB. cryingC. nodding

2This story teaches us ______.

A. not to believe everything you hear

B. not to eat soup that is too hot

C. to cry when we burn our mouth

3The nobleman did not tell the truth because he ______.

A. was a noblemanB. felt ashamedC. was in a restaurant

4Which of the following is TRUE according to the passage?

A. The nobleman had no brother who was hanged

B. The nobleman had never eaten soup

C. The nobleman knew the soup was too hot

5“ _______” can be the missing sentence in the passage.

A. Sir, I am weeping because you were not hanged together with your brother.

B. Sir, I am weeping because I burned my mouth.

C. Sir, I am weeping because I had the same brother like you, too.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网