题目内容
(广东省深圳市耀华实验学校2018届九年级上学期期中)People often say that a dog is 1. (man) best friend. Over 2. (thousand) of years, man has 3. (teach) his dogs to do many kinds of work besides 4. (guard) the home. For example, sheepdogs are famous 5. their ability to control a flock of hundreds of sheep.
Dogs have been used to aid 6. (able) people for centuries. A guide dog can lead its blind 7. (own). Nowadays, dogs can be taught 8. (turn) on light switches, open refrigerator doors and dial the telephone for their disabled owners. For the majority of people, 9., dogs are 10. (simple) pets and friends for both young and old members of the family.
1.man’s 2.thousands 3.taught 4.guarding 5.for 6.disabled 7.owner 8.to turn 9.however 10.simply 【解析】试题分析:短文以导盲犬为例,说明了狗是人类最好的朋友。 1.根据句意,可知考查名词所有格。名词所有格的结构,是在名词后面+’s,结合英文...Renault Ménage: This 2-seat luxury car provides a comfortable driving experience. But its powerful engine means you had better be prepared for a big fuel(燃料) bill each week. Its fantastic look will make you the focus(中心) of all attention. Company: Renault, France. Price:$85,000 |
|
Fiat 500: Although expensive, it will soon pay for itself with the money you save on petrol(汽油). It has the most efficient and cleanest petrol powered engine. It has 4 seats and it is perfect for a family. Company: Fiat, Italy. Price:$35,000 |
|
Land Rover Discovery: With 7 seats, this car is suitable for all driving conditions. It has good control for driving in the city and the power for rough roads and carrying heavy things. But it consumes (消耗) lots of fuel. Company: Land Rover, Britain. Price:$51,999 |
|
Hyundai i20: 4 seats inside. Perfect for short journeys but doesn’t have the power to make long distance driving enjoyable and comfortable. Still, at this price you can’t complain and you’ll be smiling when you have to fill up the tank too. It really saves fuel. Company: Hyundai, Korea. Price:$8,000 |
|
1.Which of the following is true?
A. Each car above has 4 seats.
B. The four cars are made by European companies.
C. Land Rover Discovery is the second most expensive of above.
D. Both Renault Ménage and Fiat 500 consume lots of fuel.
2.John needs to drive his two sons to school and he likes European cars. What may he choose?
A. Hyundai i20 or Fiat 500. B. Fiat 500 or Land Rover Discovery.
C. Renault Ménage or Fiat 500. D. Land Rover Discovery or Hyundai i20.
3.Which of the following cars are greener?
A. Hyundai i20 and Fiat 500. B. Renault Ménage and Fiat 500.
C. Land Rover Discovery and Hyundai i20. D. Renault Ménage and Land Rover Discovery.
1.C 2.B 3.A 【解析】文章主要向读者介绍四种不同的汽车。 1.根据Renault Ménage: This 2-seat和 Land Rover Discovery: With 7 seats可知不对;根据Company: Hyundai, Korea.可知B不对;根据Company: Renault, France. Price:$85,000 Company:...