题目内容
Patricia was born in Michigan and grew up in California. When she was a little girl, she often stayed with her grandparents who lived in Union City, Michigan. One summer day, a meteorite (流星) 1. (fall) from the sky, right into her grandparents’ backyard! Before that, her grandparents had lived a 2. ['kwa?t] life on their farm. Now things were 3. from before. They had so much to do. People came to see the meteorite. The professors from the 4. [ju?n?'v??s?t?] came to study it and analyze (分析) it. Her grandparents had never talked to so many people in 5. (they) lives! Everything changed.
As you can guess, no one in the town had ever 6. (see) a meteorite before! They were confused (困惑) and didn’t know 7. to do. Some people thought it would bring them good 8. (lucky) if they touched it.
Patricia loves to tell the story about her meteorite and even today, she carries a piece of the meteorite with her 9. [we?r'ev?] she goes. When I met her, she let all of us touch it and make a 10.. What might you wish for if you could meet Patricia and see her meteorite?
1.fell 2.quiet 3.different 4.university 5.their 6.seen 7.what 8.luck 9.wherever 10.wish 【解析】文章主要讲述了一个夏天的晚上,一个流星从天上直接掉到了Patricia祖父母的院子里,而在那之前,她的祖父母一直在他们的农场过着安宁的生活,现在事情已经和原...