题目内容

Renault Ménage: This 2-seat luxury car provides a comfortable driving experience. But its powerful engine means you had better be prepared for a big fuel(燃料) bill each week. Its fantastic look will make you the focus(中心) of all attention.

Company: Renault, France. Price:$85,000

Fiat 500: Although expensive, it will soon pay for itself with the money you save on petrol(汽油). It has the most efficient and cleanest petrol powered engine. It has 4 seats and it is perfect for a family.

Company: Fiat, Italy. Price:$35,000

Land Rover Discovery: With 7 seats, this car is suitable for all driving conditions. It has good control for driving in the city and the power for rough roads and carrying heavy things. But it consumes (消耗) lots of fuel.

Company: Land Rover, Britain. Price:$51,999

Hyundai i20: 4 seats inside. Perfect for short journeys but doesn’t have the power to make long distance driving enjoyable and comfortable. Still, at this price you can’t complain and you’ll be smiling when you have to fill up the tank too. It really saves fuel.

Company: Hyundai, Korea. Price:$8,000

1.Which of the following is true?

A. Each car above has 4 seats.

B. The four cars are made by European companies.

C. Land Rover Discovery is the second most expensive of above.

D. Both Renault Ménage and Fiat 500 consume lots of fuel.

2.John needs to drive his two sons to school and he likes European cars. What may he choose?

A. Hyundai i20 or Fiat 500. B. Fiat 500 or Land Rover Discovery.

C. Renault Ménage or Fiat 500. D. Land Rover Discovery or Hyundai i20.

3.Which of the following cars are greener?

A. Hyundai i20 and Fiat 500. B. Renault Ménage and Fiat 500.

C. Land Rover Discovery and Hyundai i20. D. Renault Ménage and Land Rover Discovery.

1.C 2.B 3.A 【解析】文章主要向读者介绍四种不同的汽车。 1.根据Renault Ménage: This 2-seat和 Land Rover Discovery: With 7 seats可知不对;根据Company: Hyundai, Korea.可知B不对;根据Company: Renault, France. Price:$85,000 Company:...
练习册系列答案
相关题目

You don’t have to be a weatherman to tell people about the weather.If you notice the animals,the sky and the world around you,you can predict weather on your own.

Examine the moon or sun,but do not look at the sun directly or it will hurt your eyes seriously.If you see a ring around the sun or moon,then warm weather follows.A golden ring around the moon warns us that a storm is on the way.A watery yellow sunset is a sign that rain may be near.Feel the direction of the wind.A wind blowing from the east shows that a storm will probably happen.A wind from the west means a sunny day.Monitor the clouds.There are three things about clouds you should look for:movement,color,and change.As a rule,the higher the clouds,the better the weather.And the lower the clouds,the worse the weather will be.

The rainbow has a message,too.If you see the sun in the east and a rainbow in the west,the rain may be coming your way.If the sun is in the west and the rainbow is in the east,the rain will be moving away from you.Look at your shoes as you walk through the grass in the morning.If the grass is wet with dew(露珠),then you can expect dry weather.But if the grass is dry,then it will be wise of you to take your umbrella.

1.The underlined word predict probably means in the passage.

A. 观察 B. 研究 C. 预测 D. 改善

2.According to the passage, is a sign of fine weather.

A. a rainbow in the west B. a watery yellow sunset

C. a wind from the west D. a golden ring around the moon

3.When the clouds lift up, can be expected.

A. a storm B. a heavy snow

C. wind movement D. better weather

4.The last paragraph mentions ways to tell us about the weather.

A. two B. three C. four D. five

5.The main purpose of the passage is .

A. to warn us of bad weather like storms B. to share knowledge about weather

C. to tell us about the work of weathermen D. to show us the importance of weather

1.C 2.C 3.D 4.A 5.B 【解析】本文主要是为了介绍有关预测天气的方法:根据月球和太阳,风向,彩虹和早上的草。 1.C 词义猜测题。根据You don’t have to be a weatherman to tell people about the weather.可知你不必听天气预报就知道天气,表示你自己可以预测天气,故选C。 2...

About thirty years ago, China was known as “the Bicycle Kingdom”. But now with the d1. of economy(经济) and technology, more and more families have had their own cars. It seems that bicycles are not u2. any more. Recently, a bike-sharing project has been introduced by some start-ups(新兴公司) like Ofo and Mobike. As a result, a large number of people choose cycling i3. of driving to schools, to workplaces or to do sightseeing.

What is the bike-sharing project? It means people can unlock the shared bikes by simply u4. their smartphones. And the bikes are equipped(装备) with GPS so that they can be left a5. in public for the next user.

Now the shared bikes are very p6. among Chinese people. They speak highly of the project because it helps s7. the “last mile” problem. Moreover, bike-sharing is not only a greener way of transportation(交通方式) but also brings a user-friendly e8. to people.

Just as an old saying goes, “Every coin has two sides. ” This project also l9. to a lot of problems such as illegal parking, vandalism(故意破坏) and theft. To deal with these problems, the companies have come up with some ideas. For example, the users will be rewarded free time for their n10. rides if he returns the bicycles to the stations .

We believe the project will go better and better if everyone can obey the rules.

1.development 2.useful(used) 3.instead 4.using 5.anywhere 6.popular 7.solve 8.experience 9.leads 10.next 【解析】本文主要讲述了共享单车的利与弊。大约30年前,中国被称为“自行车王国”。随着经济和技术的发展,越来越多的家庭拥有自己的汽车...

The Silk Road is the name of different roads that long ago connected Europe, Africa and Asia. People reached these different places along these roads. Scientists believe people began to travel the Silk Road about 3,000 years ago. By the time the Chinese silk trade became important in the world, the Silk Road covered almost 6,500 kilometres. It spread from Rome to China, which is from the West to the Far East.

Traders travelling along the Silk Road carried silk, of course. They also carried and traded spices(香料), cloth, valuable stones and gold.

There is a famous old story along the old road. It is said that Roman soldiers(士兵) travelled through central Asia. They started to live somewhere near the ancient Chinese village of Liqian. Some of these Romans married local Chinese women and the story of blue?eyed villages of China was started.

During its busiest period, the Silk Road allowed people from many different cultures and countries to meet each other and mix. The Silk Road allowed the sharing of valuable goods and new ideas. These included people and trading goods from the Mediterranean, Persian, Magyar, Armenian, Bactrian, Indian and Chinese areas. All these peoples travelled the Silk Road, and they shared goods, stories, languages, and cultures.

In modern times, the old Silk Road routes(路线) are still used, but now they are crossed by trains instead of camels and horses. There is even a Silk Route Museum in Jiuquan in China. It has over 35,000 objects from all along the Silk Road. In this way, China protects the history of many countries and peoples.

1.How many kilometres did the Silk Road cover?

A. About 3,000. B. Nearly 6,500.

C. Almost 2,000. D. Over 35,000.

2.Traders carried all kinds of goods along the Silk Road. Which of the following is NOT mentioned in the passage?

A. Silk. B. Cloth.

C. Gold. D. Tea.

3.Who married ancient Chinese women in the story of blue?eyed villages of China?

A. Asian soldiers.

B. African soldiers.

C. European soldiers.

D. American soldiers.

4.What can we infer(推断) from the passage?

A. Valuable things could not be sold along the Silk Road.

B. The Silk Road allowed people from different countries to mix.

C. Ancient Chinese along the Silk Road may be able to speak different languages.

D. The objects in the museum in Jiuquan in China are from all along the Silk Road.

5.Which part of a magazine can this passage come from?

A. History and Geography.

B. Sports World.

C. Man and Animals.

D. Popular Science.

1.B 2.D 3.C 4.C 5.A 【解析】试题分析:本文是一篇说明文。文章主要介绍了古代丝绸之路的由来,丝绸之路上的商品交易,以及丝绸之路上的风俗文化和现代丝绸之路的情况。 1.题意:丝绸之路盖了多少公里?考查细节理解题。根据the Silk Road covered almost 6,500 kilometres.,可知几乎覆盖了6500公里,故选B。 ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网