题目内容

【题目】根据对话内容,从方框中选择恰当的句子,将对话补充完整。(选项中有两项是多余的)

A. Will you help me with it?

B. Do you read English every day?

C. Because I have a lot of trouble with my English.

D. How do you like English?

E. Let’s make progress together.

F. Ah, that’s it.

G. Could you tell me more?

A: Why don’t you look happy, Rose?

B: 1 I can hardly pass the exam every time. I really don’t know what to do.

A: Don’t worry. 2

B: No, I only read English before the exam.

A: 3 If you want to study English well, you must practice reading every day. May I know what you are going to do from now on?

B: I’d like to take your advice and try to practice reading English every day. 4

A: All right, I’d like to. But in fact I also have some trouble with my English. Let’s help each other.

B: OK. 5

【答案】

1C

2B

3F

4A

5E

【解析】

文章大意:本文是ARose的一段对话。Rose因为英语上有很多困难,几乎每次考试都不及格,所以她很不高兴,A建议她必须每天练习阅读,RoseA帮助自己学英语,A说互相帮助,共同进步。

1根据上文Why don’t you look happy, Rose?可知,A询问罗斯为什么看上去不高兴,故知此处要回答“因为…”,结合选项,可知C选项Because I have a lot of trouble with my English.符合语境,故答案选C

2根据下文No, I only read English before the exam. Rose回答自己只是在考试前读英语,可知此处是问“你每天都读英语吗?”且是一般疑问句,结合选项,可知B选项Do you read English every day? 符合语境,故答案选B

3根据上文No, I only read English before the exam. Rose只是在考试前读英语,结合下文If you want to study English well, you must practice reading every day. 可知,A指出要想学好英语,就必须每天都读,故知此处说的是“这就是症结所在。”结合选项,可知F选项Ah, that’s it. 符合语境,故答案选F

4根据上文I’d like to take your advice and try to practice reading English every day. 可知,罗斯愿意接受对方的建议,并争取每天读英语。结合下文All right, I’d like to. 可知,A表示同意,并说愿意做某事,故知此处是Rose请求对方帮助她,结合选项,可知A选项Will you help me with it? 符合语境,故答案选A

5根据上文Let’s help each other. 可知,A鼓励Rose说“让我们相互帮助”,Rose表示同意,故知此处要说类似鼓励、鼓气的话,结合选项,可知E选项Let’s make progress together. 符合语境,故答案选E

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Art lovers around the world think about this question for so many years: why does Mona Lisa smile?

However, they can ask Mona Lisa herself in the show in Beijing. It brings the 500-year-old painting to life.

Now Leonardo da Vinci’s famous painting() can move her head and wave(挥舞) her hand in 3D, and even answer questions. She can answer the questions about her life, her age and so on. But when she talks she doesn’t speak Italian but Chinese like “Da jia hao, wo jiao Mengna Lisha. Hen gao xing jian dao ni men.”

The new digital(数码的) picture of Mona Lisa is the center piece of the World Classic Interactive Arts Exhibition in Beijing. You can also see other world-famous paintings such as Leonardo da Vinci’s Last Supper. Last Supper is another picture that they made alive(活的) with 3D. In this picture, Jesus(耶稣) can walk and talk with his believers(信徒).

It took Wang Hui and over 400 digital artists in South Korea two years to make the picture, at a cost of about 50, 000, 000 yuan.

He says, “What’s special about it is that it’s the first time to use computer technology(技术) to make her speak and move.”

So what does Mona Lisa say if you ask her: “Why are you smiling?”

1From the passage we know that Mona Lisa is ________.

A.a famous woman in ChinaB.Leonardo da Vinci’s wife

C.a famous painting of Wang HuiD.an Italian woman in Leonardo da Vinci’s painting

2For many years, art lovers all around the world want to know ________.

A.why Mona Lisa smilesB.who Mona Lisa lives with

C.how old Mona Lisa isD.who Mona Lisa loves

3Which of the following is TRUE?

A.Wang Hui and his team spent 2 years making the digital pictures.

B.The digital pictures cost Wang Hui 5,000,000 yuan.

C.Wang Hui made this painting with some Chinese artists.

D.About 400 artists wanted to buy the digital paintings.

4From the passage we know ________.

A.Mona Lisa can also sing in Chinese

B.3D made Mona Lisa move and speak

C.3D made Leonardo da Vinci alive in the show in Beijing

D.in the picture Last Supper, Leonardo da Vinci can walk in his room

【题目】 My interest in cooking started when I was 11, partly thanks to my mother. She didn’t really like cooking and when she did cook, I didn’t like her food. Once I was watching something about cooking on TV and I thought I could do this, so I went to the bookstore and looked for the biggest cookbook I could find.

During a year, I had produced most of its recipes (食谱) and was ready for a bigger challenge (挑战). I wanted to create my own dishes and I started cooking for more people than just my family. To my joy, my parents allowed me to build a test kitchen. I did much cooking to test my dishes in it and my skill improved quickly. Later, my mom and I set up a dinner club that organized monthly events inside my home. Now as a teen chef (主厨), I have also cooked in top-class restaurants around the country. I am not doing it for the money, but because I love cooking.

Now I know that when you stop caring whether you’ll be famous or do well, your dream will come to you.

1The writer is now ________.

A.a TV starB.a news reporter

C.a well-known booksellerD.a good chef

2What made the writer begin to cook?

A.His parents wish.B.The customers’ advice.

C.His mother s delicious food.D.The information about cooking on TV.

3After producing most of the recipes in the cookbook, the writer wanted to ________.

A.take cooking lessonsB.write his cookbook

C.make new dishes of his ownD.open a restaurant

4The underlined word “it” in Paragraph 2 refers to (指代) “________”.

A.the bookstoreB.a test kitchenC.a dinner clubD.the country

5What is important for the writer?

A.Finding a good job.B.Making lots of money.

C.Doing what he loves.D.Becoming famous.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网