题目内容

【题目】

Pirates of the Caribbean 4

(《加勒比海盗4》)

Kind: Action movie

Time: 8:00-10:20 in the morning

Place: Green Cinema (电影院)

Movie star: Johnny Depp

Price: $8

Oceans

(《海洋》)

Kind: Documentary

Time: 2:00-3:40 in the afternoon

Place: Star Cinema

Director (导演): Jacques Perrin

Price: $6

The Frightening Night

(《夜惊魂》)

Kind: Thriller

Time: 7:00-8:25 in the evening

Place: Huxiang Cinema

Movie stars: Tang Yifei, Li Yan

Price: $4

根据材料内容,选择正确答案

1Where can you go to see Pirates of the Caribbean 4?

A. At Huxiang Cinema.

B. At Green Cinema.

C. At Star Cinema.

2Oceans will be on in the ________.

A. morning B. afternoon C. evening

3The Frightening Night is a(n) ________.

A. documentary B. action movie C. thriller

4We can see Johnny Depp in ________.

A. Pirates of the Caribbean 4

B. Oceans

C. The Frightening Night

5Yuan Yuan and her parents are going to see Oceans. They will need ________.

A. $18 B. $12 C. $24

【答案】

1B

2B

3C

4A

5A

【解析】

本文是三则广告,介绍了三部电影《加勒比海盗》,《海洋》和《夜惊魂》的类型,上映时间、地点,主演的电影明星和票价。

1B

细节理解题。根据Pirates of the Caribbean 4 ……Place: Green Cinema (电影院)可知我们可以去格林电影院看《加勒比海盗》,故选B。

2B

细节理解题。根据Oceans(《海洋》)Kind: Documentary Time: 2:00-3:40 in the afternoon 可知电影《海洋》将在下午上演,故选B。

3C

细节理解题。根据The Frightening Night(《夜惊魂》)Kind: Thriller 可知《夜惊魂》是恐怖电影,故选C。

4A

细节理解题。根据Pirates of the Caribbean 4 ……Movie star: Johnny Depp可知我能在《加勒比海盗》中看见约翰尼·德普,故选A。

5A

推理判断题。根据Oceans(《海洋》)……Price: $6可知电影《海洋》的票价是6美元,因此圆圆和她的父母要去看这部电影,需要支付6×3=18美元,故选A。

根据题干要求,在文中寻找答案所在的语句或段落,进行分析理解,词义猜测,推理判断和概括归纳,选出正确的选项。例如小题3,根据The Frightening Night(《夜惊魂》)Kind: Thriller 可知《夜惊魂》是恐怖电影,故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 First aid can help an injured or sick person quickly. It can stop the person's condition going worse. Sometimes it can save a person's life. But remember that we should never try giving first aid to someone unless we learn how to do first aid.

The first thing we should do is that we should take help. We should immediately try to find a doctor or an elder person. We should be calm and comfort the injured person and make him or her sit or lie down.

We can help if it is a small accident like a slight burn, an insect bite, a small cut or a nosebleed. Wash small cuts with water and apply an antiseptic(抗菌的)cream. If there is bleeding we should tie a bandage(绷带) to stop the bleeding.

If a nose bleeds, we need to pinch()the nose and hold it for 7 to 8 minutes till it stops bleeding. We can get some ice, put it in a piece of clean clothing and apply it to the nose and that will stop the bleeding quickly.

If the burns are serious, a doctor should help them. For a slight burn, run cold water over it or keep ice for a few minutes. Put a clean bandage on it.

An insect bite can be treated by applying ice or running cold water over it. If a person is badly hurt, we shouldn't try to move him or her, that can cause more damage if the injury is serious.

1The first paragraph mainly tells us _____________.

A.the importance of first aidB.how to get first aid

C.the result of first aidD.how to help injured or sick people

2When a man hits his head on the tree badly, first you can _____________.

A.send him to the hospital quicklyB.move him to a comfortable place

C.go to the hospital and find a doctor quicklyD.help him sit and try to find a doctor

3The underlined word “damage” means ______________.

A.burnB.hurtC.pushD.accidents

4When you have a nosebleed, you can immediately______________.

A.bow your headB.sit down quickly

C.pinch the nose for a whileD.lie down on the bed

【题目】根据短文内容,选择正确答案。
(A)
Many children act in TV shows. They work several hours every day, so they cannot go to the regular school. How do they get an education?
In Hollywood, many TV shows are made. About forty teachers give lessons to the children in the shows. They teach wherever their pupils are working. The teachers' job is very important. They are responsible (负责) for making sure that the children work only the permitted (允许) hours each week. They are also responsible for making sure that children learn the required subjects. They make sure, too, that the children get enough rest and play, along with their education.
Children actors are required to attend classes twenty hours each week. California law says they must be taught from September to June. If they do not make much progress in school, they are not permitted to continue working in TV shows. TV children are usually good pupils, and most of their teachers like this special kind of work. Their classes are held in some wonderful places. Sometimes the "classroom" is a Mississippi riverboat, and sometimes it is the inside of a spaceship. Often the pupils become famous TV or movie stars.
(1)The children actors do not go to the regular school because .
A.they do not get good marks
B.there is no school nearby
C.they have to act several hours a day
D.they have to work all day long
(2)The teachers usually hold classes in .
A.a classroom building
B.some interesting places
C.a Mississippi riverboat
D.a spaceship
(3)The teachers' duty is to make sure that the children actors .
A.do not overwork
B.learn what they must learn
C.have enough sleep and play
D.all the above
(4)The pupils are not allowed to continue working if they .
A.do not act well
B.go to the regular school
C.do not get good marks
D.cannot become famous stars
(5)Which of the following is not true?
A.California law does not allow children to act in TV shows.
B.Many of the children actors become famous stars.
C.The lessons are given by forty teachers,
D.The teachers must teach them from September to June.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网