题目内容
B
What does traveling mean? Visit,enjoy and discover.
Every year hundreds of thousands of people come to the UK. And London'the A capital city,is usually their first stop. What can they see? What can they experience?
Getting around in London is not difficult. There is the underground train,the oldest in the world,or the traditional double-decker bus. A boat trip along the River Thames takes you to the Tower of London.
Going around the city center on foot is easy. The maps in the streets will show you what is around you in five-minute walk. You can get a great view the city from 135 meters up on a huge wheel,the London Eye.
Look across the river and you will see the Houses of Parliament and the famous clock tower,Big Ben.
There are over 240 museums in the capital,but the two most popular are in South Kensington it costs nothing to get into. In the Natural History Museum,the key word is Big. Next to it is the Science Museum. It has those great British inventions,the history of flight and exploration of space.
() 1. For many tourists,London is their stop when they are traveling in the UK.
A. first B. second
C. third D. last
() 2. Going around the city center on foot is easy because .
A. Big Ben is across the river
B. the maps in the streets will help you
C. it takes only five minutes
D. you can get great view of the city
() 3. The Natural History Museum is next to .
A. the Big Ben
B. the Tower of London
C. the London Eye
D. the Science Museum
B 阅读提示:本文从旅行的意义说起,谈到了英国旅行,首都伦敦是第一站,介绍了伦敦塔、大本钟、伦敦眼、议会大厦等著名旅游景点。
1. A细节理解题。由短文第二段第二句“首都伦敦通常是他们的第一站。”可知答案为A.
2. B细节理解题。由短文第四段第二句“街上的地图会告诉你周围五分钟的路程内是什么。”可知答案为 B.
3. D细节理解题。根据最后一段倒数第二句“Next to it is the Science Museum* ”中的 it指的是 the Natural History Museum。
A
The following is the information about an accident.
Time | January 21,2012 |
Place | Mount Hua,Shanxi |
People | A team of seven mountain climbers |
Weather | Heavy snow |
Event | Two climbers fell into the valley |
What happened | Mr. Zhang hurt his left leg. Miss Wang was hurt in the head. |
Time of call for help | 2 : 30 p. m. |
Name of the caller | Mr. Chen,a member of the team |
Action | Firemen arrived there at 3 : 00 p. m. and took the wounded to the nearest hospital at 3: 15 p. m. |
() 1. Maybe it was when they were climbing the mountain.
A. rainy B. snowy
C. sunny D. windy
() 2. took the wounded to the hospital.
A. Policemen B. Visitors
C. Partners D. Firemen
() 3. The accident happened in the .
A. morning B. afternoon
C. evening D. night
() 4. people were hurt in the accident.
A. Two B. Three
C. Four D. Five
() 5. Which of the following statements is NOT true?
A. When they were climbing the mountain,two of them fell into the valley.
B. The firemen arrived half an hour later.
C. Mr. Zhang hurt his head.
D. The accident happened on Mount Hua,Shanxi.