题目内容
【题目】将来,机器人会给人们的生活带来很多惊喜。请你根据所给图片并适当发挥想象,写一篇有关未来机器人的文章。70词左右。
![]()
【答案】There will be more robots in our homes in the future. They will have different shapes. Some will look the same as humans. Some robots might look like snakes. After an earthquake, a snake robot can help look for people under the buildings. Robots will also be used in space. Robots will become our friends in 100 years. They will dance and sing with us and they will talk with us every day if we are free.
【解析】
这是一篇图表,要求介绍将来,机器人会给人们的生活带来什么。动笔前先要认真阅读要点,围绕要点组织材料,然后用正确的英语句子把这些内容表达出来,在此基础上亦可适当发挥,注意不要遗漏材料中给出的要点。根据材料可知本文主要是应用一般将来时态,注意标点符号及大小写等问题,不要犯语法错误。注意上下文之间的逻辑关系,语意连贯。
练习册系列答案
相关题目