题目内容

【题目】 I have a friend in the USA. His name is Don Adams. I_____him very well, but I have_____met him. We write to ____all the time. My letters are very short. It is still hard for me to write_____English. I received a letter from Don yesterday. It made me very happy. He is coming to my country for a visit next summer. We are going to see each other for_____first time. How happy!

1A.seeB.lookC.meetD.know

2A.alwaysB.sometimesC.usuallyD.never

3A.each otherB.othersC.anotherD.the other

4A.onB.ofC.withD.in

5A.aB.theC./D.this

【答案】

1D

2D

3A

4D

5B

【解析】

这篇短文主要介绍了作者和朋友只是通过写信交流没有彼此见过面,明年暑假他们要第一次见面。

1句意:我非常了解他。

考查动词辨析。A. see看到;B. look看;C. meet遇到;D. know知道。根据后文“我从来没有见过他”可知此处指非常了解他,know知道,了解,故选D

2句意:我从来没有见过他。

考查频率副词辨析。A. always总是;B. sometimes有时;C. usually通常;D. never从不。根据上文I___1___him very well及此处的转折及下文“我们总是写信”,可知“我”从来没有见过他,故选D

3句意:我们彼此总是写信。

考查代词辨析。A. each other彼此;B. others其他的;C. another另一个;D. the other特指“其他的”。根据后文My letters are very short. It is still hard for me to write___4___English. I received a letter from Don yesterday.可知他们彼此通信,故选A

4句意:对于我来说用英语写信仍然困难。

考查介词辨析。A. on在……上;B. of……的;C. with和;D. in在……里。in English用英语,故选D

5句意:我们计划第一次见面。

考查冠词。A. a不定冠词,用于辅音音素前;B. the定冠词;C. /零冠词;D. this这个。for the first time第一次,序数词前加定冠词the,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】Choose the best answer(选择最恰当的答案):

Dear boys and girls,

I'm very happy to be your guest speaker today.I have been a reporter in the past fifteen years.I chose this job because I could travel around the world,but the job is sometimes difficult. I have seen wars,earthquakes,poverty (贫穷)and death.But I have also seen courage(鼓励),hope and happiness.

In India, I visited a city where there were many homeless children.A wonderful lady called Rosa opened a home for them.In a year,she was looking after two hundred children,feeding them,teaching them and giving them hope.

Another time,I was in Japan after a terrible earthquake.In a place,an old lady's son was missing and people around her said that there was no chance(机会)that her son was alive.But the lady did not give up hope.For four days,she kept moving heavy stones by herself until she found her son still alive.

Here in China,I met a young boy with a serious illness.He had to have twenty operations(手术)in hospital.But when I met him,he was still smiling.

Now when my life is difficult,I always remember the courage of the three people.

1The writer chose the job as a reporter to ________.

A.make a speechB.travel around the world

C.meet homeless childrenD.teach children some lessons

2From the passage,we know Rosa was_

A.youngB.hopelessC.kindD.serious

3________made the old lady in Japan find her son at last.

A.ReportersB.People aroundC.HappinessD.Hope

4The young boy with a serious illness had operations in a hospital of________

A.AmericaB.IndiaC.JapanD.China

5When the writer is in trouble,she always thinks of________

A.the courage of the three peopleB.boring travels

C.the terrible earthquakes and warsD.many homeless children

6The passage above is a________

A.news reportB.letterC.speech(演讲)D.diary(日记)

【题目】根据短文内容, 完成文后任务。注意:每个空格只填一个单词。

A game of catch is not difficult at all. The two people throw a ball back and forth(来回地掷球). It seems a little boring. The two people are close enough to talk, but too far to touch(触碰).

In fact, playing catch is part of baseball practice. It's a popular game. Because baseball is an American sport, and a big part of being American, playing catch is kind of an all-American dad activity. Outside cities, most people have backyards(后花园)not large enough to play baseball in, but just big enough for a game of catch.

But any American kid will tell you it's much more than a game. Playing catch is a time to be with your father. It's a time when there's nothing to worry about except catching a ball. When they play it, words move together with the ball itself, back and forth, easy and relaxing(放松).

Kids and dads spend time together. The game can be good memories(记忆) of dads. Why? Dads are usually very busy. But there is no work, no phone and no other people around to take your dad away from you. For the time that it takes to play a game of catch, your dad is all yours.

The Game of 1.

2 the game

It's part of baseball practice.

A(n) 3 and "boring" game

Two people throw a ball back and forth. They can talk but 4 touch each other when playing it.

A(n) popular game

Catch is an all-American activity because 5 is part of being American.

Most people play the game in their backyards.

A game 6 kids and dad

Players don't 7to worry about anything except(除了) catching a ball.

8 and the ball move together.

For kids, the game can be good memories of dads 9he or she can nave the whole of his or her dad when they 10 the time playing the game.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网