题目内容

【题目】单词拼写(单句首字母填空)

1The boys can go swimming after the f________________ exam.

2The p________________ got on the bus with a brown case.

3Ben is a strong boy. He can r________________ the heavy box for you.

4There is a big sale in the supermarket. When the door opens, people r________________ into it.

5But two days later we went home together as u________________. We were still friends.

6Lucy is a l________________ girl. We all like her.

7Look! This is his car. He must be very r________________(富有的).

8We enjoyed o________________ on the beach yesterday.

9How do you want to c________________ your grandmother's sixtieth birthday?

10It's very cold outside. You'd better wear a t________________ coat.

【答案】

1final

2passenger

3raise

4rush

5usual

6lovely

7rich

8ourselves

9celebrate

10thick

【解析】

1句意“在期末考试后,男孩们能够去游泳”。

根据句意可知,译为“期末考试”,final exam期末考试,形容词作定语,故填final

2句意“这个乘客带着一个棕色的箱子上了车”。

根据get on the bus“上车”可知,用乘客,passenger乘客,且根据a brown case可知,用单数,故填passenger

3句意“本是一个强壮的小男孩,他会为你举起这个沉重的箱子”。

根据Ben is a strong boy可知,他能举起这个箱子。raise举起,且根据空前can可知,用原形,故填raise

4句意“在超市有一个大甩卖,当门打开时人们冲了进去”。

根据There is a big sale in the supermarket“在超市有一个大甩卖”可知,人们冲进超市买东西。rush冲,且根据opens可知,用一般现在时,主语为people,故填rush

5句意“但是两天后我们像往常一样一起回家,我们仍然是好朋友”。

根据句意可知,译为“像往常一样”,as usual像往常一样,故填usual

6句意“露西是一个可爱的小女孩,我们都喜欢她”。

空处修饰名词girl,用形容词,作定语,根据句意可知,译为“可爱的”,lovely可爱的,故填lovely

7句意“看!这是他的车,他一定非常富有”。

根据This is his car“这是他的车”可知,他有车,一定很富有,且根据空前very可知,空处用形容词,rich富裕的,故填rich

8句意“昨天我们在海滩上玩得很开心”。

根据句意可知,译为“玩得开心”。enjoy oneself玩得开心,且根据we可知,用ourselves,故填ourselves

9句意“你想如何庆祝你的祖母的60周岁生日?”。

根据your grandmother's sixtieth birthday“你祖母六十周岁生日”可知,表示“庆祝”,celebrate庆祝,且根据空前to可知,用动词原形,故填celebrate

10句意“外面很冷,你最好穿一件厚的外套”。

根据It's very cold outside“外面很冷”可知,要穿厚外套,thick厚的,形容词作定语,故填thick

练习册系列答案
相关题目

【题目】Bruce and his other two friends, Bruno and Dick lived in the same city in England. They were free in their summer vacation. So they came to a village by a big lake() . They liked fishing very much. Then the next day after they got there, they got to a boat and went fishing in the lake. They boated farther and farther. They came to an out-of-way place. They were very happy because there were a lot of fish. When it was time for them to go home, Bruce said to his friends: “We’d better make a mark(作记号) here so that we will easily find the place tomorrow.”

“You’re right.” Bruno said happily .“Let me do that.”

“How foolish,” said Bruce. “If it rains tonight, the rain water will wash the line off, and how can we find the mark tomorrow. You must cut a line with your knife.”

Dick came up to them and said angrily. “ Neither of you is clever. How can we find the place if we have another boat tomorrow? We should not go back tonight.”

1The three boys _______.

A.were all too young to go to school .B.came from the city

C.were from the workers familiesD.liked eating fish very much

2The boys wanted to go to the place again tomorrow because ______

A.it was a good placeB.they got a lot of fish there

C.there was a mark on the side of the boatD.they were good at fishing

3Bruno was ready to(准备) make a mark because _______

A.he was older than his friendsB.he had a pencil in his hand

C.he was the cleverest of the threeD.he had the same idea as Bruce’s

4The line they drew was not _______

A.heavyB.goodC.easyD.useful

5They should make a mark(作记号) ______

A.in redB.on the fishC.in the lakeD.on every boat

【题目】完形填空。

About 70000000 Americans are trying to lose weightThis is almost one out of every three people in the United StatesSome people eat____food and they hardly have any fats or sweets. Others do running exercise with machinestake medicinesor even have operations____you can see losing weight is____workand it will also cost a lot of moneyBut____do so many people in the United States want to lose weight?

Many people in the United States worry about their look of the bodyFor many peoplelooking nice also means to be____Other people worry about their health as many doctors____overweight is not good

Most people want to find a faster and____way to take off fatand books of this kind are very popularThese books tell people how to lose weightEach year a lot of new books like these are____Each one says it can easily help people take fat away

Losing weight can be expensiveSome overweight people go to health centerslike La Costa in CaliforniaMen and women____several hundred dollars a day at these health centersPeople live there for one week or twotaking exerciseeating different foodsMeals there may be just a littleAll this works for losing weight____4 days on the programone woman called Mrs. Warren lost 5 pounds(2.27kg)At 400 dollars a day, she spent 320dollars to lose each poundBut she said she was still glad to do so

Health centersbooksmedicinesoperationsrunning and exercise machines all get a lot of moneySo in the United Stateslosing Weight may mean losing money too

1A. 1ess B. more C. nice D. fast

2A. For B. So C. Or D. And

3A. good B. useful C. hard D. easy

4A. why B. what C. how D. when

5A. high B. short C. thin D. fat

6A. talk B. say C. speak D. tell

7A. dearer B. harder C. shorter D. easier

8A. taken B. given C. written D. copied

9A. pay B. cost C. take D. have

10A. Before B. Until C. After D. At

【题目】 We were standing at the top of a church tower. My father had bought me to this place in a small Italian town far from home in Rome. I wondered _____.

“Look, Alice,” my father said. I gathered all my courage and _____. I saw the square in the centre of the town. And I saw many streets around it.

“See, my dear,” my father said gently. “There is _____one way to the square. Life is like that. If you can’t get to the place where you want to go by one road, try ______.”

Now I understood why I was there. Earlier that day I had begged my mother to do ___about the lunch at school. Because she is the head of our school. But she ___. Because she couldn’t believe the lunch was as bad as I said. When I turned to father for help, he said nothing ______brought me here to give me a lesson — the value of an open mind. By the time we reached home, I had a ___. At school the next day, I secretly poured my lunch soup into a bottle and brought it home.

Then I asked the cook to serve it to my mother at dinner. The plan worked ___. Mother had just one spoonful and shouted, “The cook must have gone mad!”

Quickly I told her the truth. Mother said she would ______the matter the next day.

1A.whereB.whyC.how

2A.looked downB.looked aroundC.looked back

3A.at mostB.more thanC.fewer than

4A.walkingB.againC.another

5A.nothingB.somethingC.anything

6A.refusedB.wonderedC.agreed

7A.orB.andC.but

8A.mindB.planC.bottle

9A.perfectlyB.hardlyC.madly

10A.lead toB.pass outC.deal with

【题目】 Young people are being invited to take part in a photography competition.

The Rotary Clubs (扶轮社) of Formby have organized the free event for young photographers who live in,or are at school in Formby.

Children taking part must have been aged 16 or under.There is a senior section for children aged between 12 and 16 and a junior section for those who are 11 years old and under.

Children taking part can submit (提交) up to three photos and there is no set theme.There are cash prizes for both the senior and junior sections,with $ 30 for the first place,$ 20 for the second and $15 for the third.A number of “commended” entries will also be awarded.

The closing date is Friday,June 18,and all entries should be handed in at Formby Pool reception.Entry forms are available (可得到的)from Formby Pool,the library,Pritchards,or www.formby.rotary 1180.org.

Ian Cover,president of the Rotary Clubs of Formby,said,“There will be a display of the winners and other selected entries at Formby Pool between June 10 and 30.The prize presentation will be made at the pool during the Formby Live Weekend on July 17 and 18.”

1Children taking part must have been _________.

A.aged 16 or underB.aged 6 or under

C.aged 16 or overD.aged 6 or over

2Children who get the first place in the competition can get ___________.

A.$ 5B.$ 15C.$ 20D.$ 30

3Entry forms are available from _______.

A.Formby Pool, the swimming pool, Pritchards, or the school

B.Formby Pool, the library, Pritchards, or the swimming pool

C.Formby Pool, the swimming pool, Pritchards, or the website

D.Formby Pool, the library, Pritchards, or the website

4______ is the president of the Rotary Clubs of Formby.

A.The Formby Live WeekendB.Ian Cover

C.The Rotary ClubsD.Formby Pool

5The main idea of the passage is_______.

A.the Formby Live Weekend for childrenB.the photography competition date

C.the Rotary Clubs for childrenD.the photography competition for children

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网