题目内容

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
Many of the students in my class join the art club. We learn(学习) many things in the club. Jennifer likes playing the guitar very much, so she learns to play the guitar. Now she can play three pieces (首) of music. Cindy likes dancing. She learns to dance every afternoon after school. Now she can dance well. Victor likes playing chess. He often plays chess with Mike in the club . He often beats (打败) Mike at chess. Michelle likes drawing pictures. She draws one picture a week. Now she has 16 pictures. Some of the pictures are very good. We can do what we like in the club, so we all like the club.
(1)What club is it?
A.A basketball club.
B.A guitar club.
C.An art club.
D.A chess club.
(2)How many pieces of (多少首)music can Jennifer play ?
A.Two.
B.Three.
C.Four.
D.Five.
(3)When does Cindy learn to dance?
A.In the morning.
B.In the afternoon.
C.In the evening.
D.We don't know.
(4)What does Mike do in the club?
A.He dances.
B.He draws pictures.
C.He sings.
D.He plays chess.
(5)How long is Michelle in the club?
A.About four months.
B.About two months.
C.About ten weeks.
D.About seven weeks.

【答案】
(1)C
(2)B
(3)B
(4)D
(5)A
【解析】本文介绍班上的同学们参加俱乐部的情况和他们喜欢的活动。
(1)细节理解。题意:它是什么俱乐部?根据第一段第一句Many of the students in my class join the art club.可知很多同学参加艺术俱乐部,所以答案是C。
(2)细节理解。题意:詹妮弗能演奏多少首音乐?根据第三行第二句Now she can play three pieces (首) of music.可知詹妮弗能演奏三首音乐,所以答案是B。第三行第二句.
(3)细节理解。题意:辛迪什么时候学习舞蹈?根据第三行第一句She learns to dance every afternoon after school.可知辛迪在下午学习舞蹈,所以答案是B。
(4)细节理解。题意:迈克在俱乐部了干什么?根据第五行第二三句He often plays chess with Mike in the club . He often beats (打败) Mike at chess.可知迈克在俱乐部里下棋,所以答案是D。
(5)细节理解。题意:曼彻尔参加俱乐部多长时间了?根据第六行第三四句She draws one picture a week. Now she has 16 pictures.可知她一周画一幅画,现在画了十六幅画,即她参加俱乐部16周了,4周一个月,大约4个月;所以答案是A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】We all know that exercise is good for your health. But some kinds of exercise may be better than others. Running, for example, may help to protect against heart disease and other health problems. Running may also help you live longer.

Recently, researchers studied more than 55,000 adults. About a quarter of the adults have a good habit of running. The study found these runners were much healthier than non-runners. In fact, the runners lived, on average, three years longer than the non-runners.

Running may be good exercise, but it can be difficult on the body. Here are commonly shared ideas among fitness experts(健身专家) to lower the risk of injury(受伤) for people who are new to running.

Take it easy.

Do not run too much, too soon or too fast. Most people get running injuries when they push themselves too hard. The body needs time to get used to increases in distance(里程) or speed.

Get good running shoes.

There is no single best shoe for every runner. You should find the shoe that offers the best fit and support for your feet. More importantly, you should have a new pair of shoes every 500 to 800 kilometers.

Take good notes.

Take time after each run to write down notes about what you did and how you felt. Look for things that happen again and again. For example, you may find that your knees hurt when you run sometimes. But perhaps you feel great when you have a rest between running days. These notes will help you make the best plan for running.

【1】The writer wants to tell us in the first paragraph ____________.

A. good health comes from running

B. running is the best exercise

C. health problem can be solved by good exercise

D. not all exercise is equally good

【2】In the second paragraph, we know ____________.

A. a good habit of running may help you live longer

B. the number of non-runners was getting smaller

C. three quarters of 55,000 adults were new to running

D. the hope to live three years longer drives people to exercise

【3】Increases in distance or speed depend on ____________.

A. what the fitness experts say

B. whether you have the best shoes

C. how your body feels

D. why you start running

【4】The purpose of taking notes is to ____________.

A. remind you of where to have new shoes

B. help you find the way of running that fits you

C. take a rest between running days

D. help you do some research on exercise

【5】The passage is written to ____________.

A. provide information for the researchers to work better

B. warn the non-runners of the dangers in running

C. help runners to exercise in a scientific way

D. encourage as many people as possible to join in running

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网