题目内容

【题目】 完成句子

1那是一把橙色的尺子。

That is ______ ______ ______.

2这个用英语怎么说?

What's this ______ ______

3被子是红黄相间的。

The quilt is ______ ______ ______.

4你的钢笔是什么颜色的?

______ ______ is your pen?

5我会拼写我的名字。

I can ______ ______ ______.

【答案】

1an orangeruler

2in English

3red and yellow

4What color

5spell my name

【解析】

1根据中英文可知,缺少“一把橙色的尺子”,且orange开头字母为元音音素,用an,故填an orange ruler。

2根据中英文可知,缺少“用英语”。故填“in English”。

3根据中英文可知,缺少红黄相间的,故填red and yellow。

4根据中英文可知,缺少“什么颜色”,故填What color。

5根据中英文可知,缺少“拼写我的名字”。故填spell my name。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Boys and girls, do you like shopping? When and where do you like to shop? Let’s meet Millie, Kitty and Amy together and listen to their ideas.

My name is Millie. I’m 25 years old. I’m a volleyball player. I like shopping very much, but shopping with my husband (丈夫) is not fun. When I’m free, I go shopping with my friends. I like to shop in some big shopping malls. I think they look very modern, and there are many kinds of wonderful things in them.

I’m Kitty. I’m 20 years old. I’m an actress(演员). Because of my job, I often go shopping to buy some nice clothes. I never go shopping at the weekend because there are always too many people in shopping malls. I like shopping in some small shops. There are many different styles of clothes in them.

My name is Amy. I’m 14. I’m a middle school student. I seldom(很少) go to shopping malls because I have much homework to do every day. And I dislike to wait for a long time to pay the money. If I need something, my mother buys it for me. So I have more time to study. But I like shopping online. It’s easy and interesting. Sometimes I buy some books online.

根据短文内容,判断下列句子正误。正确的用A表示,不正确的用B表示。

1Four persons talk about their ideas about shopping.

2Millie likes shopping with her husband.

3Kitty often buys clothes because she is an actress.

4If Amy needs something, her mother buys it for her .

5Millie and Kitty buy things only in big shopping malls.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网