题目内容

【题目】My good friend Lucy has(有) a big (大的) family. Many (许多的) members (成员)are in her family: her grandparents, her parents, her uncle, her aunt, her two cousins and she. Alan and Gina are her grandparents. Nick and Sonia are her parents. Paul is her uncle and Mona is her aunt. Dave is Paul and Mona’s first son. He is 12. Tim is Dave’s brother. He is 10.

根据短文内容,选择正确选项。

1______ members are in Lucy’s family.

A. Six B. Seven C. Nine

2Alan is Lucy’s __________.

A. grandfather B. father C. uncle

3Lucy’s parents are ___________.

A. Alan and Gina B. Nick and Sonia C. Paul and Mona

4Tim is Lucy’s _______.

A. brother B. cousin C. friend

5Dave is ______ years old.

A. 12 B. 10 C. 13

【答案】

1C

2A

3B

4B

5A

【解析】本文介绍了“我”的朋友Lucy的大家庭。

1细节理解题。根据Many (许多的) members (成员)are in her family: her grandparents, her parents, her uncle, her aunt, her two cousins and she可知,Lucy家有九口人。故选C。

2细节理解题。根据Alan and Gina are her grandparents可知,AlanLucy的爷爷。故选A。

3细节理解题。根据Nick and Sonia are her parents可知。故选B。

4细节理解题。根据Dave is Paul and Mona’s first son. He is 12. Tim is Dave’s brother可知,TimLucy的堂弟。故选B。

5细节理解题。根据Dave is Paul and Mona’s first son. He is 12可知。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】One spring afternoon, many years ago, I went to pick up my mother from work. I got there a little early so I parked the car by the roadside and waited for her.

As I looked outside the car window, I saw a little boy, around two years old, running freely on the grass as his mother _____ from a short distance(距离). The boy had a big smile on his face as if he had just been set free out of ______. The boy would then fall to the grass, ______ up quickly, even without looking back at his mother, run as ______ as he could again, still with a smile on his face, as if nothing had happened.

At that moment, I thought to myself, “Why aren’t most adults this way?” Most adults, when they fall down ,make a big deal out of it and don’t even ______ a second try for fear of failure(失败).

However, with kids, when they fall down, they don't consider their falling down as failure, instead, they treat it as a ________experience. They try again and again until they ____. The answer must be that they have not connected “falling down” with the word “failure”. As a_____, they are not discouraged in any way, Also they _______ think to themselves that it’s quite OK to fall down and that it’s not wrong to so . In other words, they _______ themselves to make mistakes, so they remain energetic.

I was deeply impressed by the boy’s persistence and the manner in which h did.

1A.watched B.noticed C.searched D.supported

【2】A.park B.school C.prison D.home

【3】A.hold B.get C.end D.pick

【4】A.well B.long C.fast D.soon

【5】A.make B.provide C.practice D.discover

【6】A.learning B.running C.teaching D.falling

【7】A.progress B.improve C.achieve D.succeed

【8】A.decision B.result C.reason D.matter

【9】A.hardly B.perfectly C.probably D.nearly

10】A.allow B.let C.make D.get

【题目】Dear Lynn,

Thank you for inviting me to stay in your home. I had a great time with you and your family. I really like your beautiful house, your smart dog and your great dinner and desserts. It was my first time in another county, so I was a little nervous (紧张的).However (然而) , all your family members were very nice to me. When I had problems in school, you gave me advice and it made me feel better.

I came back to Japan salely. I will never forget the time we spent together. I learned a lot about Vancouver because you took me to many places and my English improved a little, loo. Vancouver is a very good place, so I want to go there again when my English is better. Please come to Japan someday if you are free.

Yours,

Ann

1Ann is from .

A. Japan B. Australia C. France D. Canada

2Which of the following isn’t mentioned (提到) in the letter?

A. Lynn’s family. B. Lynn’ s smart dog. C. Ann’s family. D. Ann’s English.

3Ann wrote the letter to .

A. find a penfriend B. ask for advice from Lynn

C. invite Lynn to her birthday party D. thank Lynn and her family

4According to Ann’s letter, which of the following is TRUE?

A. Ann’s English improved a lot. B. Ann had a great time with Lynn’s family.

C. Lynn’s family members were all serious. D. Lynn lived in Ann’s home for a few days.

5Why do you think Ann went to Vancouver?

A. She studied there. B. She wanted to practice her English.

C. She went there for sightseeing. D. She found a good family to stay with.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网