题目内容
【题目】My good friend Lucy has(有) a big (大的) family. Many (许多的) members (成员)are in her family: her grandparents, her parents, her uncle, her aunt, her two cousins and she. Alan and Gina are her grandparents. Nick and Sonia are her parents. Paul is her uncle and Mona is her aunt. Dave is Paul and Mona’s first son. He is 12. Tim is Dave’s brother. He is 10.
根据短文内容,选择正确选项。
【1】______ members are in Lucy’s family.
A. Six B. Seven C. Nine
【2】Alan is Lucy’s __________.
A. grandfather B. father C. uncle
【3】Lucy’s parents are ___________.
A. Alan and Gina B. Nick and Sonia C. Paul and Mona
【4】Tim is Lucy’s _______.
A. brother B. cousin C. friend
【5】Dave is ______ years old.
A. 12 B. 10 C. 13
【答案】
【1】C
【2】A
【3】B
【4】B
【5】A
【解析】本文介绍了“我”的朋友Lucy的大家庭。
【1】细节理解题。根据Many (许多的) members (成员)are in her family: her grandparents, her parents, her uncle, her aunt, her two cousins and she可知,Lucy家有九口人。故选C。
【2】细节理解题。根据Alan and Gina are her grandparents可知,Alan是Lucy的爷爷。故选A。
【3】细节理解题。根据Nick and Sonia are her parents可知。故选B。
【4】细节理解题。根据Dave is Paul and Mona’s first son. He is 12. Tim is Dave’s brother可知,Tim是Lucy的堂弟。故选B。
【5】细节理解题。根据Dave is Paul and Mona’s first son. He is 12可知。故选A。
【题目】
The Palace Museum(故宫) Location:Beijing,China Attraction:It is most famous place of interest in China. In the old days, it was the palace for emperors. Ticket price:60 yuan for adults, 20 yuan for students. |
The Louver Museum(卢浮宫) Location:Paris, France Attraction:It has nearly 35,000 works of art, including Mona Lisa and Venus.The Louver was once homes of the emperors. Ticket price:8.5 Euros for adults,free for students. |
The Metropolitan Museum of Art(大都会艺术博物馆) Location:New York, the USA Attraction:It is one of the world’s largest museums. It has a great collection of American art. Ticket price:25 dollars for adults, 12 dollars, free for children under 12. |
The Bethnal Green Museum of Childhood(贝斯纳尔格林童年博物馆) Location:London, the UK Attraction:It is famous for its collections, such as teddy bears, dolls, dollhouses, model trains and so on. Ticket price:Free |
【1】The Louver Museum is in .
A. France B. China C. England D. American
【2】Mr. Li wants to take his 10-year-old son to the Metropolitan Museum of Art, he needs to pay .
A. 12 dollars B. 25 dollars C. 37 dollars D. 50 dollars
【3】It is best for children who love dolls to visit.
A. The Palace Museum
B. The Louver Museum
C. The Metropolitan Museum of Art
D. The Bethnal Green Museum of Childhood