题目内容

【题目】信息匹配(共1小题)

阅读短文,将下列所给的五个句子还原到短文中,使短文意思通顺、结构完整。

As Cheerful as Cheerful Can Be

Miss Dinsmore lived alone in a little gray house. “It’s a nice little house,” she said. “But I wish it looked more cheerful. Maybe I should paint it bright, pretty color. 【1________ She saw lots of cheerful colors there, but she didn’t know which color to choose.

Finally she got an idea. “I’ll paint picture after picture of my house with all these colorful colors. Then I’ll choose the one I like best.” Miss Dinsmore bought all the colors home. She painted a pink house. 2】 ________ She painted a red one and a yellow one. She painted one with flower boxes under the windows, and she painted...

She hung each picture she painted on the wall. 3】________ She still couldn’t decide which color to choose. One day, a neighbor came by while Miss Dinsmore was painting. Her neighbor liked the pictures of the houses so much that he told the whole town. 4】 ________ “What pretty pictures,” everyone said. “And what a nice house you have.”

Now the little house was often full of people looking at the pictures, drinking tea, talking, laughing and having fun. Miss Dinsmore smiled and said, “It’s a nice little house.5】 ________ , too---especially when good friends came to see me. It’s as cheerful as can be.”

【答案】

【1A

【2E

【3B

【4C

【5D

【解析】

试题解析:本文讲的是丁斯莫尔要漆她的房子,不知漆什么颜色,就先画出来挂在墙上,画了好多,在众人的喜欢下这些画就成了装修涂料。同时也收获着许多的快乐。

【1细节理解题 丁斯莫尔要漆他的房子,他应该去商店先卖涂料。故选A。

【2细节理解题 She painted a pink house. 57 . She painted a red one and a yellow one.这些都是并列句,应该意思相近的。故选E。

【3细节理解题 她把画的所有的画挂在墙上,根据上下文意思,可推测每一张都很漂亮。故选B。

【4细节理解题 一个邻居看了她的画很喜欢,就告诉了全镇的人,根据上下文意思,肯定是有许多人来参观。故选C。

【5细节理解题 It’s a cheerful little house这句话就顺利成章的成了最后一句。故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】It has been forty years since China’s Reform and Opening-up(改革开放). Let’s see how China has changed through the years.

1978—1988: New Look

In a 1978 Japanese documentary(记录片) China’s New Look, there was a scene showing Chinese people’ life back then. In front of an old-fashioned TV set, some Shanghainese gathered around to watch a TV show. In 1981, only one out of every 170 city families in China had a color TV.

1988—1998:

In October 1990, the first McDonald’s on the Chinese mainland opened for business in Shenzhen. It quickly became the hottest tourist spot(旅游景点). “Many Chinese customers waited in line and shouted to the shop assistant , “I want 10 Big Macs,” recalled a waiter at McDonald’ s at that time.

1998—2008: Here Comes WTO

For many Chinese, the year 2001 was very unforgettable. It marked the start of a new millennium(一千年) and led to a whole new era(时代) as China joined the World Trade Organization(WTO). From 2001 to 2017, China’s average(平均) growth of the import(进口) of goods and services was more than twice the world’s average.

2008—2018New Beginning

Shanghai, a city of long-time business culture, is always a step ahead in China’s foreign trade. With the successful hosting of China’s first import expo(展览会) in November 2018, the city went on to develop China’s import business. The expo will be remembered as a new beginning for China’s import history.

1Which picture shows the scene of China’s New Look?

A. B.

C. D.

2Which of the following can be put in?

A. West Meets EastB. New Way of Living

C. All Over the WorldD. Never Forget Old Times

3How did Chinese people feel when the first McDonald’s appeared in China?

A. InterestedB. UnhappyC. StrangeD. Worried

4What can we learn after China joined the WTO?

A. Chinese people began to travel abroad.

B. China grew very fast in its imports.

C. China became more and more popular.

D. Foreigners bought a lot of products from China.

5When and where was China’s first import expo held?

A. In Shanghai, in November, 2001.

B. In Shenzhen, in November, 2001.

C. In Shanghai, in November, 2018.

D. In Shenzhen, in November, 2018.

【题目】阅读短文,根据短文内容回答问题。

Chinese Culture

While China is almost the same size as the US in area, it is home to about 1.3 billion people. It has a special culture with a very long history.

Chinese Food

Food plays an important role for Chinese families. Different foods have special meanings. The most obvious(明显的) difference is that Chinese people eat their meals with chopsticks. One of the main foods in Chinese culture is rice. Tea is a favorite drink and it is popular in the market.

Chinese New Year

The Chinese calendar(日历) is called a lunar(阴历的) calendar. It is not the same as the one used in the US. New Year’s Day is in late winter. It is also called the Spring Festival. It has a big celebration of letting go of the old and bringing in the new. It has special foods and traditions. For example, sweeping the floor before New Year’s Day sweeps away all the old year’s bad luck.

Chinese Zodiac(生肖)

The Chinese zodiac, known as Sheng Xiao, follows a twelve-year cycle(循环). Each year is named for an animal. These animal signs are the rat, ox, tiger, rabbit, dragon, snake, horse, sheep, monkey, rooster, dog and pig. For example, the year that begins in 2016 is the Year of the Monkey.

Chinese Language

Chinese is a complex(复杂的) language. Chinese writing developed almost 4,000 years ago and may even be older. Chinese writing has thousands of characters. A character represents(代表) a word and also a meaning. Unlike English, there are no spaces in Chinese writing. Besides Standard Chinese, or Putonghua, Chinese people speak six other forms of the language, and there are many kinds of dialects(方言).

【1Is tea a favorite drink in China?

【2What is the Chinese calendar called?

【3How many years of cycle does the Chinese zodiac follow?

【4What does a Chinese character represent?

【5What does the passage mainly tell us about Chinese culture?

【题目】阅读理解

William Shakespeare was a writer of plays and poemsSome of his most famous plays are Hamlet, Romeo and Juliet, MacbethHe wrote thirty-seven plays in allThey are still popular today.

He was born in 1564 in EnglandAt school he liked watching playsHe decided to be an actor(演员)when he finished school at the age of fourteenIn 1582, he married a famer’s daughterShe was eight years older than he wasTheir first child was a daughterLater they had twinsIn 1585, Shakespeare left his hometown, Stratford-upon-AvonHis wife and children stayed behindNo one knows why he left or what he did between 1585 and 1592.

At twenty-eight he moved to London and joined a theatre company which opened the Globe Theatre in 1599He became an actor, and he also wrote playsHe usually acted in his own playsHe earned almost no money from his writingBut he made a lot of money from actingWith the money he bought a large house in his hometown.

At the age of forty-nine, Shakespeare retired(退休)and went to live in Stratford-upon-AvonHe died at the age of fifty-twoHe left his money to his familyHe left his genius to the worldYou still see his plays in English and in many other languagesHe is one of the most famous writers in the world.

1Shakespeare wrote many famous plays except __________.

A. Hamlet B. Macbeth

C. Romeo and Juliet D. Man and Superma

2Shakespeare decided to be an actor in _________.

A. 1578 B. 1582

C. 1599 D. 1616

3In 1585, Shakespeare left his hometown Stratford-upon-Avon _______.

A. with his wife B. with his daughter

C. with his wife and children D. alone

4Shakespeare got much money from _________.

A. writing B. plays

C. acting D. retirement

5According to the passage, which of the following is TRUE?

A. Shakespeare had two children.

B. Shakespeare wrote both plays and poems.

C. Shakespeare left his money to the Globe Theatre.

D. Shakespeare wrote plays in English and some other languages.

【题目】完型填空

Smiling is the best way of making friends.

When I was thirteen_____old, my father found a job in the city. So my family moved there. I also came to a ____school near where we live. My old school was far away. At first, I did not know anyone in my class. I was very lonely____ I was afraid to make friends with my classmates. I ____ talk to anyone about my problem, and I didn’t want my parents to ____ me.

Then one day, something good happened. I was sitting at my desk ____ as usual while my classmates were talking happily with each other. At that moment, ____came into the classroom. I didn’t know who he was. He passed me and then turned back. He looked ____me and, without a word, smiled. Suddenly, I felt happy, lively and warm. That smile changed my life. I started to talk with the other classmates and made friends. Day by day, I became ____to everyone in my class.

____ the smile, I have moved on to a new life. Now, I believe that the world is what you think it is. So smile at the world and it will smile back.

【1】A. days B. weeks C. months D. years

【2】A. old B. new C. same D. easy

【3】A. because B. before C. after D. if

【4】A. couldn’t B. mustn’t C. needn’t D.won’t

【5】A. talk to B. look after C. worry about D. ask for

【6】A. early B. unhappily C. quickly D. wonderfully

【7】A. a girl B. a boy C. some girls D. some boys

【8】A. of B. on C. at D. into

【9】A. closer B. older C. cooler D. colder

【10】A. Instead of B. Look forward to C. Pay attention to D. Thanks to

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网