题目内容

【题目】Research from the World Economic Forum shows that successful people put their mornings to good use. The researchers have listed 14 things that successful people do in the morning before the first meal of the day. These things include exercising, spending time with the family and working on a personal hobby.

The research suggests that we don’t have to do all the 14 things every day. We can choose some of them to start the day. Here are some examples.

Get up early. According to Laura, 90% of CEOs wake up before 6 am on weekdays. PepsiCo CEO(首席执行官) Indra Nooyi, for example, gets up at 4 am and is in the office? no later than 7 am. At the same time, Disney CEO Bob gets up at 4:30 to read, and Twitter and Square CEO Jack gets up at 5:30.

Drink water instead of coffee. Drinking water in the morning makes you more active and speeds up your metabolism(新陈代谢).

Make your bed. This leads to a happier and more productive day.

Exercise. Exercising in the morning helps reduce stress.

Make a plan for the day. Using the morning to make a plan for the whole day can help you decide what you will do first.

1What might successful people not do in the morning?

A. Sleep late.??? B. Exercise.??? C. Get up early.??? D. Make a plan.

2What time might PepsiCo CEO get to the office in the morning?

A. At 4 am.??? B. At 6:50 am.??? C. At 7:30.??? D. At 8 am.

3If you were under too much pressure, what can you do according to the passage?

A. Drink coffee.??? B. Drink water.??? C. Exercise.??? D. Make the bed.

4What is the best title?

A. Exercising is great.??? B. Make the plan early.

C. It’s important to eat healthily.??? D. Put mornings to good use.

【答案】

1A

2B

3C

4D

【解析】本文列举了成功人士在吃早饭前常做的几件事。

1细节理解题。文中提到的成功人士吃早饭前常做的几件事中没有提到睡懒觉。故选A。

2细节理解题。根据PepsiCo CEO(首席执行官) Indra Nooyi, for example, gets up at 4 am and is in the office? no later than 7 am可知,Nooyi每天7点前到办公室。故选B。

3细节理解题。根据Exercising in the morning helps reduce stress可知,故选C。

4主旨大意题。这篇文章告诉我们成功人士都善于好好利用早晨。故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据语篇内容,用方框中所给词的正确形式填空,使短文通顺、连贯。方框中有两个词为多余项。

important?? when? take? push? answer? word???? towards??? polite? he? month?? die??? hold

The hospital had seen many moving stories between people. A tired, nervous young man, who served in the army,1 by a nurse to an old man’s bedside. “Your son is here,” she said to the old man. She had to repeat the 2 several times before he opened his eyes. The old man moved his hand 3 the young man. Then the young man held the old man’s hand with love and encouragement.

The nurse brought a chair so that the young man could sit beside the bed. All through the night, the young man sat in the poorly lighted ward (病房),4 the old man’s hand and talking to him with words of love and strength. Sometimes the nurse suggested that the young man should move away and rest for a while. But he refused5. Whenever the nurse came into the ward, she always the young man say a few words in a soft voice. The6 man said nothing, only holding his son’s hands tightly(紧紧地) all through the night.

Early in the morning,the old man died. The young man went to the nurse. “Who was that old man?” he asked. The nurse couldn’t believe her ears and 7,“He was your father.” “No, he wasn’t. I never saw

8 before, ” the young man replied. “Then why didn’t you say anything 9 I took you to him?” asked the nurse. The young man said,“I knew right away there had been a mistake,but I also knew how much he needed his son,and that is 10. When I realized that he was too weak to tell whether I was his son or not,I knew how much he needed me,so I stayed. ”

【题目】阅读下列短文,根据短文中的信息完成文后表格。在答题卡标有题号的横线上,写出空缺处所填单词的正确形式。(每空一词)

The Daming Temple

Initially(最初) built during the Daming Period of Liu Song Dynasty in the Southern Dynasty, the Daming Temple lies on the hillside of the Shugang Ridge(山脊) in the northwest of Yangzhou. In the Sui Dynasty, the wonderful Qiling Tower was built at the site. In the Tang Dynasty, the abbot(住持) of the Daming Temple Jian Zhen sailed across to Japan to spread Buddhism. The Pingshan Hall was built here in the Song Dynasty The Daming Temple enjoyed its highest fame in the Qing dynasty

The Daming Temple Scenic Spot mainly consists of three parts, the temple complex, the Memorial Hall Of Master Jian Zhen and the Pingshan Hall.

After going through the Gate Hall. You will find two ginkgo trees growing to the north of the hall. Further north stands the main hall of the temple, called the Mahavira Hall(大雄宝殿),which is a one-story building with a triple-eave roof(三重檐屋顶). To the east of the Daming Temple stands the high Qiling Tower. In the Tang Dynasty many a poet like Li Bai, Gao Shi, Bai Juyi and Liu Yuxi visited and climbed the tower and wrote verses. The present Qiling Tower, a nine-story structure reaching 70 metres in height, was rebuilt in 1995 in the style of the Tang Dynasty.

The main building of the Memorial Hall Of Master Jian Zhen is located to the northeast of the Mahavira Hall. Jian Zhen, a famous master of Buddhism in the Tang Dynasty, was a Yangzhou native. He resided in the Daming Temple as the abbor for many years before he left for Japan. Jian Zhen’s sailing to Japan had great influences on Japan.

To the west of the Mahavira Hall is the Pingshan Hall which was built by Ou Yangxiu. After the failure of the reform(改革), he was demoted(贬职)to Yangzhou to take office as the mayor. Years later, Su Dongpo, Ou Yangxiu’s student, came to Yangzhou. In order to memorize his teacher, he built the Guilin Hall behind the Pingshan Hall. Besides, Emperors Kangxi and Qianlong admired Ou Yangxiu for his personality, statesmanship(治国之才) and essays so much that they came here each time they went on their southern inspection tours.

The Daming Temple

?

?

1

In the Sui Dynasty, the emperor had the wonderful Qiling Tower 2

In the Tang Dynasty, Jian Zhen, the abbot of the Daming Temple spread Buddhism.

In the Song Dynasty, the Pingshan Hall was built.

In the Qing Dynasty, the Daming Temple enjoyed its 3 fame

?

?

It mainly 4three parts,

?

?

The

temple complex

The Mahavira Hall is a one-story structure with a triple-eave roof.

In the Tang Dynasty, many 5visited and climbed the tower and wrote verses.

The present Qiling Tower is 70 metres 6.

The Memorial Hall Of Master Jian Zhen

The Mahavira Hall lies to the 7of the Memorial Hall Of Master Jian Zhen.

Jian Zhen’s sailing to Japan8 Japan greatly.

?

The Pingshan Hall

After9 in the reform, Ou Yangxiu was demoted to Yangzhou to take office as the mayor.

In 10of his teacher, Su Dongpo built the Guilin Hall behind the Pingshan Hall.

?

?

【题目】

Sports Club

Activities:Ball games

About the club:

There is a large outdoor space and a comfortable club house. You can have parties and group meetings here. We have 3 outdoor tennis courts (场地),so people can play here all year round.

Special offers:

It is free for adults.

How to find us:

Tel:208-5204701

Outdoors Club

Activities:Any activity that you can do outside

About the club:

The club offers a lot of sports:hiking,climbing,rafting,and mountain biking. If you are a beginner,we are here to help you. And you will get enough experience and skills to be able to have a trip yourself.

Special offers:

No payment!The only thing you need to pay for is your traveling cost and food.

How to find us:

E-mail:muoc@edu.com

English Club

Activities:Everything for students to learn English,from lessons to games.

About the club:

The English club is for you to learn English online for free. There are many foreign teachers helping you. You only need to pay for the books and tapes.

Special offers:

All lessons are free!

How to find us:

Web:www.sunnyec.com

?

?

1You can’t ________ in Sports Club.

A. swim??? B. play tennis??? C. have a birthday party??? D. have a group meeting

2If you are a member of Outdoors Club,you can take part in ________.

A. skating??? B. running??? C. climbing??? D. playing tennis

3You can ________ to join English Club.

A. call at 208-5204701??? B. send an e-mail to muoc@edu.com

C. visit www.sunnyec.com??? D. talk to the member of the club

4According to the passage,which of the following is NOT true?

A. It is free for adults in the Sports Club.

B. You can get enough experience and skills in the Outdoors Club.

C. Beginners can join the Outdoors Club.

D. Everything is free in English Club.

5What is the main idea of the passage?

A. How to join a club.??? B. Introductions (介绍)of several clubs.

C. Why we should join a club.??? D. What we can do in a club.

【题目】Diana Gopear was expecting a nice dinner and maybe some flowers for her 46th birthday, but what she got was a much bigger surprise.

“My heart was beating fast. I was shaking. I was so nervous,” Diana Gopear, Emily’s step-mother, said.Emily gave her step-mother the surprise of a life time. “It was just amazing. I could hardly read it. ” Diana said. She read some of the letter aloud. “Without you, I wouldn’t be the woman I am today.”

“I wrapped it really nice so it wouldn’t be broken. It was five?pages about how amazing she is and each page had a picture of her, and then at the end said ‘will you accept me?’ And then the paper behind it was the one where she had to sign it,” Emily said.

Diana Gopear has known Emily since she was a little baby. “I never liked the word step for step-parent because some people aren’t step-parents. Some people are worth being a step-parent but in our situation it was just the way it was, ” she said. And while the birthday gift probably won’t ever be the best, but it is the most valuable for her.

“Blood doesn’t make you family, so she’s my mom because she’s been there for me, so she is worth being my mom in-law.” Emily said.

1How old was Diana Gopear when she received the surprising birthday gift?

____________________________________________________________________________

2How was Diana Gopear feeling while reading her daughter’s letter?

____________________________________________________________________________

3Where was Diana Gopear asked to sign?

___________________________________________________________________________

4Who has been there for Emily since she was a little baby?

__________________________________________________________________________

5What’s the best title of this passage?

__________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网