题目内容

【题目】Hello, everyone. Because of the high rate of school violence(暴力)in some areas, teenagers' safety becomes a serious problem.We are planning to set up an organization named School Watch to make sure that students have a safe school environment. Please be part of our plan !

What is School Watch?

School Watch is a volunteer project in our school. It helps us stop violence and improve the quality of school life. It will keep yourself and your schoolmates safe. The other members of School Watch care for you and your classroom and you do the same for them.

Is it for everyone?

Anybody can become a member of School Watch because everyone has something to offer.

What else can it do?

School Watch makes it possible for us not only to help each other but also to make friends with each other. Some members may offer to help schoolmates who have problems with their homework.

Who is the Best School Watcher?

Our school will look for the Best School Watcher and give him or her lots of prizes. You could be the one!

How do you start?

To be part of this plan, the only thing you need to do is talk to the director of the plan in your grade. If you want to get more information, check the official website at www.schoolwatch .com.

1The members of School Watch are probably .

A. teenagers B. parents C. policemen

2School Watch can help its members .

A. protect the environment

B. organize sports activities

C. improve the quality of school life

3Anyone can become a member of School Watch because .

A. everyone may have problems

B. everyone can give help to others

C. everyone need to make some friends

4If you want to be a member of School Watch, you should .

A. check the website

B. be good at your schoolwork

C. talk to the director of the plan in your grade

5The Best School Watcher will get a lot of prizes from every year.

A. the school B. the website C. the organization

【答案】

1A

2C

3B

4C

5A

【解析】

试题本文是志愿组织“学校守卫”发布的招聘广告,介绍了该组织的成立背景、成立意义、招聘对象和入会方法。

1题意:学校守卫的成员可能是 考查细节理解题。根据Anybody can become a member of School Watch because everyone has something to offer.和最后To be part of this plan, the only thing you need to do is talk to the director of the plan in your grade.,可知学生也可以成为一名学校守卫,故选A。

2题意:学校守卫可以帮助成员 考查细节理解题。根据It helps us stop violence and improve the quality of school life.,可知有助于我们停止暴力,提高学校生活质量,故选C。

3题意:任何人都可以成为学校守卫的成员因为 考查细节理解题。根据Anybody can become a member of School Watch because everyone has something to offer.,可知是因为每个人都可以帮助别人,故选B。

4题意:如果你想成为学校守卫的一员,你应该 考查细节理解题。根据To be part of this plan, the only thing you need to do is talk to the director of the plan in your grade.,可知是向年级主任申请,故选C。

5题意:最好的学校守望者每年都会从 得到很多奖品。考查细节理解题。根据Our school will look for the Best School Watcher and give him or her lots of prizes.,可知学校会给予奖励,故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】请阅读下面短文根据短文内容从方框内所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项使短文意思通顺。选项中有一项为多余项。

You may be worrying about the environment and trying to change your lifestyle,for example,riding to school or taking a shopping bag and so on.But do you know we could have a real influence on the environment and climate(气候) change by eating less meat?

1 Studies have shown that keeping animals for human produces lots of greenhouse gases(温室气体).It's even more than all of the carbon dioxide produced by boats,planes and trains in total around the world.Beef is worse for the environment than the other meats.2 However,in some countries,beef is the most-loved meat.By 2050,there will be three billion meat-eater.That means more resources will be needed like land,water and food.

On the other hand,it would be too difficult for meat lovers to completely give up meat.3 They could at first consider chicken and fish instead of red meat,such as beef,mutton and pork.This is because productions of chicken and fish have a much less influence on the environment.What's more,eating more fish is good for their brain.4 For example,you can eat meat on only one day of the week.5 Some believe that it is a healthier lifestyle while some hope to protect the environment.Anyway,we know 2015 is the hottest year in recorded history,so it's time to think of a good way to both keep fit and help the environment.

A.Here are two steps they can follow.

B.Because lots of trees are cut down for more land for cows.

C.People stop eating meat for different reasons.

D.And they don't want to keep away from meat.

E.Then try to cut down the times of eating meat.

F.In fact,giving up meat can do much to save our planet.

【题目】Up to 65% of children don't get as much sleep as they should do, and this can make them nervous and slower at school, scientists say.

So how long should young people sleep each night? The answer is between eight and ten hours. If you don't get enough sleep at night, you'll have less energy the next day.

But the scientists say many children have missed out on 4, 500 hours of sleep by the time they are seven years old. They say that children miss sleep because they have TVs and computers in their rooms,and busy parents don't read to their younger children at night any more. The traditional "bedtime story" helps children to relax and fall asleep peacefully. Children with TVs and computers in their bedrooms are more likely to sleep badly, and to get less than eight hours' sleep. Even losing one hour's sleep a night can mean that children do less well at school.

German scientists think that your brain(大脑)keeps working while you are asleep.To show that they were right,they gave two groups of people a problem to work out. One group went to sleep, and the other group stayed awake. The result? The people who slept worked out the answer

more quickly. This showed that their brains had been trying to find the answer while the people were asleep. So, make sure you get enough sleep tonight, and you'll be at your best tonight, and you'll be at your best tomorrow!

1What problem do more than a half of students have?

A. They don't get on well with their studies.

B. They don't have enough sleep at night.

C. They don't relax themselves at school.

D. They don't follow their school rules

2According to the third paragraph, what influences many children's sleep worst?

A. Their parents' noise. B. Bedtime stories.

C. Too much homework. D. TV and computers.

3The German scientists' experiment showed that _______.

A. our study depended on our sleep

B. our sleep helped improve our health

C. our brain worked while we were asleep

D. our brain worked faster during sleep

4This passage is mainly written for _______.

A. parents B. school teachers

C. scientists D. young students

【题目】Different countries have different greeting customs.Read this article to know more about the greeting customs in different cultures,and make sure you greet people in the right way next time.

France

French people greet each other with a handshake,but close friends kiss each other on both cheeks when they meet.They do this gesture when meeting and before leaving.

Korea

In Korea,it is a sign of respect for people to bow when greeting each other.In Korea,a bow is followed by a handshake.In shaking someone's hand,it is polite to support the right forearm with the left hand.However,Korean women do not shake hands with Western men;instead,they bow slightly.

Brazil

Kissing women on the cheek is a common way of greeting.In a formal situation,a handshake is often done to show respect.Men should shake hands before and after meeting,and once they have become familiar with each other,a light hug is often given to each other.

Ghana

In a social situation,it's polite to greet everyone in the room.A handshake is used in greeting,and the palm must directly touch the palm of the other.It's considered disrespectful to touch the back of the hand.

The Philippines

There are several ways of greeting people in the Philippines.An elderly person places his or her right hand on the forehead of a child to “bless” the latter.This is called “mano”.Relatives and family members greet each other with a kiss on the cheek.Friends greet each other with a polite nod or a handshake.

1Mike kisses a French boy Jim on the cheek,they may ________.

A. meet for the first time B. be close friends

C. be in a social situation D. be in a formal situation

2In Brazil,it is very common to ________ when people meet.

A. shake hands B. kiss on the cheek

C. bow to each other D. give a light hug

3Which of the following is about Ghana?

A. Friends can give a light hug to each other.

B. People can give a nod or handshake.

C. It's impolite to touch the back of the hand.

D. Family members can greet with a kiss.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网