题目内容
【题目】根据表格中所提供的信息,选择正确答案。![]()
(1)On Sunday, April 27th, you'd better _____.
A.take the dog for a walk
B.visit the zoo
C.read books at home
D.go for a picnic
(2)The sunniest (阳光最充足的) days are _____.
A.Saturday and Tuesday
B.Tuesday and Wednesday
C.Tuesday and Friday
D.Monday and Wednesday
(3)It is ______ on Friday, May 2nd.
A.sunny all day
B.cold and windy all day
C.sunny in the morning but cloudy in the afternoon
D.rainy in the morning and cold in the afternoon
(4)Which day has a sunny morning and a cloudy afternoon?
A.Thursday.
B.Monday.
C.Saturday.
D.Friday.
(5)Wang Jian flew his kite on a day that was windy in the morning but rainy in the afternoon. He may do this on _____.
A.Monday, April 28th
B.Saturday, April 26th
C.Thursday, May 1st
D.Tuesday, April 29th
【答案】
(1)C
(2)B
(3)D
(4)C
(5)C
【解析】这是一份天气预报。
⑴细节理解。根据图示可知四月27日全天下雨,所以不宜外出,故选C。
⑵细节理解。根据图示可知全天是晴天的是星期二和星期三。故选B。
⑶细节理解。根据图示可知五月2日星期五上午下雨,下午阴天并且较冷。故选D。
⑷细节理解。根据图示可知四月26日星期六上午是晴天,下午是阴天,故选C。
⑸推理判断。王建放风筝的那天上午刮风下午下雨,根据图示是五月1日,星期四,故选C。
【题目】根据表格内容,选择正确答案。
(A)
| (a)This is Mariah Carey. She is a singer. She was born in 1970. Her birthday is March twenty-seventh. She likes singing. |
| (b)This is Lee Young Ah. She was born in 1971. Her birthday is January thirty-first. She is a great(著名的)movie star. She likes acting. |
| (c)She is ZhangYining. She's a sports star. She was born in Beijing in 1981. Her birthday is October fifth. She likes singing. |
| (d)Do you know Bill Gates?He was born in 1955. His birthday is October twenty-eighth. He likes playing golf (高尔夫球). |
| (e)This is Li Lianjie. He was born in Beijing in 1963. His birthday is April twenty-sixth. He is a great actor. He likes reading. |
(1)Who likes singing?
A.Mariah Carey and Zhang Yining.
B.Lee Young Ah and Zhang Yining.
C.Bill Gates and Li Lianjie.
D.Mariah Carey and Bill Gates.
(2)Lee Young Ah's birthday is ______.
A.May 2nd
B.Jan. 31st
C.Jun. 13th
D.Oct. 28th
(3)Zhang Yining and _______ were born in the same city.
A.Mariah Carey
B.Lee Young Ah
C.Bill Gates
D.Li Lianjie
(4)Bill Gates likes _______.
A.singing
B.acting
C.playing golf
D.reading
(5)From young to old, they are ________.
A.c-a-e-b-d
B.d-b-c-a-e
C.c-b-a-e-d
D.d-e-c-a-b
【题目】阅读理解
Lily lives in a big community centre, and there are many advertisements on the board at the entrance. Look at today's advertisements
Sunny English Club | Health Centre |
Tony's Pizza | THE EGG PLACE |
(1)You will pay______if you want to stay in the English club for half a year.
A.200 yuan
B.600 yuan
C.12,00 yuan
D.,400 yuan
(2)One can get free examinations in Health Centre if he is______.
A.9
B.17
C.67
D.73
(3)If you breakfast is $4 in The Egg Place, how much do you pay in the end(最终)?
A.$3.
B.$4.
C.$.5.
D.$1.
(4)What is a special food the Egg Place wants you to buy?
A.Sushi.
B.Spinach.
C.Olives.
D.Cinnamon rolls.
(5)How long is Tony's Pizza open every day?
A.12 hours.
B.10 hours.
C.6 hours.
D.2 hours.