题目内容
【题目】阅读理解
Lily lives in a big community centre, and there are many advertisements on the board at the entrance. Look at today's advertisements
Sunny English Club | Health Centre |
Tony's Pizza | THE EGG PLACE |
(1)You will pay______if you want to stay in the English club for half a year.
A.200 yuan
B.600 yuan
C.12,00 yuan
D.,400 yuan
(2)One can get free examinations in Health Centre if he is______.
A.9
B.17
C.67
D.73
(3)If you breakfast is $4 in The Egg Place, how much do you pay in the end(最终)?
A.$3.
B.$4.
C.$.5.
D.$1.
(4)What is a special food the Egg Place wants you to buy?
A.Sushi.
B.Spinach.
C.Olives.
D.Cinnamon rolls.
(5)How long is Tony's Pizza open every day?
A.12 hours.
B.10 hours.
C.6 hours.
D.2 hours.
【答案】
(1)C
(2)D
(3)A
(4)D
(5)B
【解析】
⑴细节理解。根据第一则广告中200 yuan a month可知半年是1200元,故选C。
⑵细节理解。根据第二则广告中的Free Examinations(免费体检) for those over 70.可知70岁以上免费体检,故选D。
⑶细节理解。根据第四则广告中的25%off可知打75折,所以4块钱的早餐只需要付3块就够了,故选A。
⑷细节理解。根据第四则广告中的Try our cinnamon rolls(肉桂卷)!可知选D。
⑸细节理解。根据第三则广告中的Open every day from 1 noon to 10 p.m.可知从中午1点营业到晚上10点,故选B
【题目】从方框中选择适当的单词并用其正确形式完成短文。
subject, lunch, minute, lesson, with, |
Dear Mary,
This is my school day. In the morning Iup at seven o'clock. After Imy face, I have breakfast and then go to schoolmy brother. We get to school at halfeight.At nine o'clock weour class. I have threein the morning. The first lesson ismaths. It'sbut very interesting. At ten o'clock, I have a break. After 30, I have PE. It's my favourite.At twelve o’clock I havein the school dining hall. In theafternoon, I have two lessons. At about four o'clock I go home.
Yours,
Li Yuan![]()
【题目】
| I think I will be a doctor in eight years. My father is a doctor and my mother is a nurse. They are working in the same hospital. I think they are so great. They always give a hand to sick people. |
| My hobby is singing. My dream is to be a popular singer like Beyonce. I think I will go to the USA and study music. I hope I will have a chance to meet her and get her autograph. |
| I think I will be a teacher in five years. I have a deep love for children. Staying with them makes me excited and relaxed. I am outgoing and I am good with children. I think I can be a good teacher. |
| I think I will be a farmer in the future. Maybe it seems strange. But I really enjoy life in the countryside. My favorite game is Happy Farm. I have lots of fun growing vegetables. |
【1】According to the passage,we can know Beyonce is a ________.
A. pianistB. dancerC. singerD. painter
【2】Who wants to be a teacher?
A. Ben.B. Jenny.C. Amy.D. Davy
【3】Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Ben's parents are both doctors.
B. Jenny will go to Paris and study art.
C. Amy doesn't like staying with children.
D. Davy wants to be a farmer when he grows up.
【4】What are the students talking about?
A. Their future life.B. Their family.
C. Their favorite game.D. Their problems.
【题目】
Sydney Tower
Address: 100 Market St, Sydney Phone: 02 9333 9222 Fax: 02 9333 9203 Open time: 9:00 a. m. to 10:30 p. m. (Sundays to 11;30 p. m.) Ticket: $ 60 [For an adult(成年人)] $ 30 [For a child] Website: www. sydneytower. Com How to get there: train to Town Hall Station and a short walk along Market Street How to book tickets: by phone/ fax or through the web Attraction: Sydney’s best views are just the beginning! Sydney Tower takes you to the highest point above Sydney for exciting 360O views of our beautiful city. |
【1】If you want to book(预订) a ticket to Sydney Tower, you can_______.
A. email sydney tower@ hotmail. com
B. phone 02 9333 9203
C. search www. sydneytower. Com
D. write a letter to 100 Main St,San Francisco.
【2】Johnson wants to go Sydney Tower with his child. He will pay _______.
A.$ 60 B.$ 90 C.$ 120 D.$30
【3】Last Sunday, Mr. Deng went to visit Sydney Tower. He had to get down the tower ________.
A.after 11:30 p. m. B. before 11:30 p. m.
C. at 10:30 p. m. D. before 10:30 p. m