题目内容

【题目】C) 用方框中所给词的适当形式填空。

believe, embarrassed, cancel, discover, appear

1Many new ____________were made with the help of the leader.

2Your mother is the most ___________person for you in the world.

3They didn't find the poor bird; it had____________.

4How can I tell my parents the ____________result of the exam?

5They have _______________the sports meet because of the storm.

【答案】

1discoveries

2believable

3disappeared

4embarrassing

5canceled

【解析】

1句意:在领队的帮助下有了许多新发现。

此处作主语,其前被many修饰,可知用名词复数;根据句意,可知选discovery发现,是名词,故答案为discoveries

2句意:你妈妈是你在世界上最可信任的人。

此处作定语修饰其后名词person,和其前most构成最高级,所以填形容词原级;根据句意,可知选believe相信,是动词,其形容词为believable,意为“可信的”,故答案为believable

3句意:他们没有找到那只可怜的小鸟,它消失了。

此处和其前had构成过去完成时had done,可知此处填动词过去分词;根据句意,可知选appear出现,是动词,其反义词disappear意为“消失”,故答案为disappeared

4句意:我要怎样告诉我父母这个令人尴尬的考试结果?

此处作定语修饰其后名词result,可知用形容词;根据句意,可知选embarrass使……尴尬,是动词,其形容词为embarrassing,意为“令人尴尬的”,故答案为embarrassing

5句意:因为风暴,他们取消了运动会。

此处和其前have构成现在完成时have done,所以填动词过去分词;根据句意,可知选cancel取消,是动词,故答案为canceled

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Chinese noodles have a long history. They were first mentioned in the Eastern Han Dynasty, over 1, 900 years ago. At that time, noodles were called “cakes”. They were “cakes” that were boiled in water.

From the beginning of the Eastern Han Dynasty to the Qing Dynasty, there were written records about noodles. “Mian” became the name of noodles in the Song Dynasty. Before that, there was no specific name for this kind of food.

There are all kinds of noodles, such as cold noodles, warm noodles, and fried noodles. There are also all kinds of noodle-making methods, such as brushing, pressing, rolling and pulling.

China is where all noodles originated(起源), including the noodles, such as spaghetti, that we think came from other countries. In the Yuan Dynasty, Marco Polo came to China. He learned to make noodles, and then taught the method when he went back to his country. In 1912, the traditional Chinese method of noodle-making was brought to Japan. Japanese noodles were first called “Dragon Noodles”, meaning food eaten by the Chinese-the descendants(后代)of the Dragon.

Among all Chinese noodles, the most special type may be Yi Noodles. They were created by a chef in the Qing Dynasty. Yi Noodles are made in both southern and northern China, but Fujian and Jiangxi Provinces are most famous for making Yi Noodles. Yi Noodles can be served dry or with soup. Since Yi Noodles are similar to modern instant noodles(方便面), they are considered to be the father of modern instant noodles.

阅读短文, 根据短文内容回答下列问题.

1When did “Mian” become the name of noodles?

2Did noodles first appear in China?

3Where was Marco Polo from?

4Why were Japanese noodles first called “Dragon Noodles” ?

5Who created Yi Noodles?

【题目】 After a busy morning at work, lunchtime gives me a chance to do many things, such as exercise, read or watch TV. One cultural difference I've noticed between Britain and China is what we do during lunchtime.

Here in China, workers have longer lunch breaks, which gives them enough time to take a short nap. So Chinese people usually use lunchtime to rest. I often see office workers rest their heads on their desks. The room turns into a quiet “bedroom”. Once, I even saw workers in a restaurant taking short naps as well. This is also very common for students in China. After lunch, they will go back to their dormitories (宿舍) or classrooms to take a nap. Chinese people believe a short nap at noon can help them feel more energetic in the afternoon.

In Britain, this activity is quite uncommon. British students usually have a one-hour lunch break. Instead of napping, they fill that time by playing sports or talking with friends.

Most workers in Britain don't get the chance to nap. They generally have short lunch breaks-between 30 minutes to an hour. There is not enough time to have a nap. Because of the shortness of their lunch breaks, it is common for people to work through lunch or just finish their lunch at their desk.

1What does the writer often do after lunch?

A.Sleeps or docs some reading.B.Talks with friends or sleeps.

C.Watches TV or plays sports.D.Does chores or takes a short rest.

2The underlined word “Nap“ means_______.

A.聊天B.锻炼C.散步D.小睡

3Which of the sentence is TRUE?

A.Taking naps is not common for Chinese students.

B.Workers have shorter lunch breaks in Britain.

C.Workers in restaurants hardly take short naps during lunch breaks.

D.Chinese people believe a nap can help them feel less energetic.

4In the last paragraph, “They“ refers to(指代) _______.

A.Chinese workers.B.Chinese students.C.English workers.D.English students.

5The writer of this passage probably comes from________.

A.EnglandB.ChinaC.JapanD.Korea

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网