题目内容

【题目】 Hello! I'm Evan Brown. I'm a student. I don't like vegetables or fruit. I like hamburgers and ice cream. They're nice. And my favorite drink is cola. So I'm very fat. I don't want to be so fat. I need to eat some vegetables and fruit. I think they're good for me. Look! This is my new diet plan(饮食计划).

Time

Meals

Food

At 7: 00 a.m.

A glass of water

At 7: 30 a.m.

Breakfast

Two eggs, some bread, milk, an apple and an orange

At 10: 00 a.m.

A banana

At 12: 00 a.m.

Lunch

Rice, fish or chicken, vegetables

At 6: 00 p.m.

Dinner

Rice porridge(粥), vegetables

At 9: 00 p.m.

Milk

1Evan doesn't like ________.

A.HamburgersB.CokeC.VegetablesD.Ice cream

2Evan eats ________kinds of fruits in a day.

A.oneB.twoC.threeD.four

3What does Evan have for breakfast?

A.EggsB.HamburgersC.JiaoziD.Chicken

4Evan eats a banana at ________.

A.7: 00 a.m.B.9: 00 p.m.C.10: 00 a.m.D.12: 00 a.m.

5Which of the following is TRUE?

A.Evan eats vegetables only for lunch.BEvan is tall and strong.

C.Evan has milk at 9: 00 in the morning.D.Evan thinks vegetables are good for him.

【答案】

1C

2C

3A

4C

5D

【解析】

本文是一篇记叙文,文章主要介绍了伊万因为常吃垃圾食品变得很胖,所以做了一个饮食计划。

1细节理解题。根据“I don't like vegetables or fruit.”可知,伊万不喜欢蔬菜和水果。故选C

2细节理解题,根据表格显示,早上七点半吃一个苹果和一个橘子,上午十点吃一根香蕉,所以伊万一天吃三种水果,故选C

3细节理解题。根据“Two eggs, some bread, milk, an apple and an orange”可知,伊万早餐吃鸡蛋、面包、牛奶、苹果和橘子。故选A

4细节理解题。根据表格可知,吃香蕉的时间是上午十点。故选C

5细节理解题。伊万午餐和晚餐都吃了蔬菜,并不是只有午餐吃了,A错误;根据第一段“So I'm very fat.”可知,伊万非常胖,而不是又高又壮,B错误;根据“Two eggs, some bread, milk…”可知,伊万早上七点半喝牛奶,晚上九点喝牛奶,不是在早上九点,C错误;根据“I need to eat…good for me.”可知,他认为蔬菜和水果都对他有好处。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面的短文,然后就短文内容回答问题。

Hi, Liam!

I'm really happy to be your pen friend. I'm 14 years old and I live in Calgary, Canada. I have two little brothers, Brian and Sam. I'm the only girl.

I’m active(积极的)in sports and I'm always trying something interesting. I like playing hockey(曲棍 in winter. It's fun! But summer is my favorite time of the year. I love skateboarding and rock climbing (滑滑板和攀岩)in summer.

Many girls think skateboarding is difficult, but it is easy and fun for me. I often skateboard in the park after school. I'm good at jumping with the skateboard!

Rock climbing is also really fun. I usually climb with my dad on the weekend. We can't do it on real mountains often because we live in the city. We often do indoor rock climbing.

So that's me — Little Miss Active! My friends like to call me that. I like the name. What sports do you like? Please write back soon.

Bye for now!

Anne

1How many children are there in Anne's family?

____________________________________________________________________________________________

2What does Anne love doing in winter?

____________________________________________________________________________________________

3What does Anne think of skateboarding?

____________________________________________________________________________________________

4Does Anne often go rock climbing on real mountains?

____________________________________________________________________________________________

5What do Anne's friends like to call her?

____________________________________________________________________________________________

【题目】My mother 1ived alone for 19 years after my father died.My work and my three children made me difficult to visit her .One night I called her for the evening meal.“What’s wrong?"she asked.She always thinks the call in the night is bad news.“I just want to spend some time with you,”I replied.

On Friday I drove to pick her up.When I arrived,she seemed to be as nervous as me.She washed hair and wore her best dress.After we got to a near restaurant,I read the menu.She was looking at me all the time.“I used to read the menu when you were small."

During the dinner,we had a happy conversation.We talked so much happily.When we went back home,she said,“I’ll go out with you again,but you must let me invite you."

A few days later,my mother died of a serious heart illness.I felt very sorry not to do anything for her.After some days,I received a letter with a menu from the same restaurant.The letter said,“I paid this meal.I wasn't sure I could be there.I paid for two plates-one for you and the other for your wife.I love you,son.”

At that time,I understood the importance of saying“I LOVE YOU”in time.Nothing in life is more important than your family.Spend more time with them.

1Why is it difficult for the writer to see his mother?

A. Because he has to work and look after his three children.

B. Because he is always busy making telephone calls.

C. Because he has too many meetings.

D. Because he always spend much time on bad news.

2What did the writer call his mother for?

A. To watch a movie. B. To visit an interesting place.

C. To have dinner. D. To have a long talk.

3What may happen if everything goes well?

A. The writer invites mother to watch a movie.

B. The mother pays for their meal next time.

C. The mother asks the writer to write some bad news.

D. The writer sends his mother to the hospital.

4What's the best title for the passage?

A. Let son be busy. B. Help mother not to be lonely.

C. Make good news to mother. D. Give time to family.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网