题目内容
【题目】
Sweet Tomatoes
![]()
Salad & Fruit & Vegetables
Eat as much as you can
Say goodbye to any meat, enjoy fruit and vegetables!
Adult............................................................................. 60
Child(6~12).................................................................. 30
(under 6).......................................................................free
★Save 5.....................................................................Coupon in Sunday’sChinaDaily
★First ten on 2nd Sunday each month........................get one free tasty chocolate
★Business hours:
11:00 a.m. — 10:00 p.m. (Tue.— Fri.)
10:00 a.m. — 11:00 p.m. (Sat. — Sun.)
Closed on Monday
【1】People can’t go to Sweet Tomatoes _______ for a meal.
A.on WednesdayB.on FridayC.on SundayD.on Monday
【2】Mr. and Mrs. White visited Sweet Tomatoes with two kids, Sara, age 7; Tom, age 4. They have to pay _______ for the meal.
A.110B.120C.150D.180
【3】What’s a “Coupon” used for?
A.To invite a friend.B.To save money.
C.To get a VIP card.D.To be a reader ofChina Daily.
【答案】
【1】D
【2】C
【3】B
【解析】
文章大意:本文是"甜番茄"的广告,介绍了价格、营业时间等。
【1】细节理解题。根据宣传单给出的“Closed on Monday” 可知,星期一不营业,所以人们在星期一不能去甜番茄吃饭。故答案为D。
【2】细节理解题。根据"Adult… 60 Child (6~12)… 30 (under 6)…free"可知,两个成年人每人60元,7岁的孩子30元,4岁的孩子免费,总共花费150元.故答案为C。
【3】细节理解题。根据“★Save¥5…Coupon in Sunday's China Daily”可知星期日中国日报的优惠券是为了省钱的。故答案为B。
【题目】阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。
Hemingway was one of the most famous writers. He was born in America in 1899. His father was a doctor and loved sports very much, and his mother taught music. Among the six children in the family, 【1】 .
Hemingway had written many books in his life. The Old Man and the Sea is one of the most famous and also my favorite. 【2】 . The main character in the book is a fisherman. 【3】 . People think he is a man with bad luck, because he doesn't get a fish in eighty-four days. Every evening, he comes home with his empty boat. 【4】 . Then on the eighty-fifth day the man takes a big fish. 【5】 , the old man never gives up.
![]()
A. He is an old man and fishes alone B. Hemingway was the second oldest C. It came out in 1952 D, Although he meets a lot of trouble E. But the old man believes himself |