题目内容

【题目】

1Cindy’s watch is _______.

A. red B. black C. white

2If(如果) you lost your green dictionary, you should (应该) call _______.

A. Alan B. Cindy C. Sonia

3David lost ______ key(s).

A. one B. two C. three

4What’s the boy’s first name?

A. Peter B. Brown C. Jane

5What’s the girl’s telephone number?

A. 021-5658226 B. 021-5658223 C. 021-5658232

【答案】

1B

2C

3C

4A

5C

【解析】本文包括两篇招领启事,两篇寻物启事和两张学生卡。

1细节理解题。根据第一篇招领启事可知,故选B。

2细节理解题。根据第二篇招领启事可知。故选C。

3细节理解题。根据第二篇寻物启事可知,David丢了三把钥匙。故选C。

4细节理解题。第一张学生卡告诉我们男孩的名字是Peter Brown。他的first namePeter。故选A。

5细节理解题。第二张学生卡告诉了我们女孩的电话。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】What do you do if you’re trapped on a lonely

island (孤岛)? Surely you need to find a way to get in touch with the outside world. Your best chance (机会) of doing this is to make a passing plane see you.

Body signals (信号)

Pilots (飞行员) from different countries understand body signals if they have the correct training. When you wave () your arms up and down in a straight line, it means “yes”. When you point downwards and swing (摇摆) your arm

from side to side, it means “no”. If you want the pilot

to know that it’s safe to land, push your hands out in front of you and bend (弯曲) your knees. If you want to say that it’s not safe to land, put your arms in the air and move them to one side.

Smoke signals

People can see the smoke from a fire from far away, so it’s a good way to make others see you. If the weather is dry, it isn’t hard to start a fire. Remember, however, that fires can be very dangerous if they get out of control (控制). Never start a fire if you are not sure if it will cause danger. If the ground is dark, people can see light smoke more easily. Green grass and leaves produce light smoke.

Ground-to-air signals

It’s a good idea to build some signals, too. Use large pieces of wood to make the symbols (标记). If you can’t find any wood, use earth. Some useful symbols are: F “I need food and water.” II “I need doctor’s help.” I “I am badly hurt.” X “I am unable to move from here.”

1How many kinds of body signals does the writer talk about?

A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.

2Which picture means “it’s not safe to land”?

A.

B.

C.

D.

3If one is trapped on an island, he can _____________.

A. start a fire any time B. start a fire anywhere

C. start a fire when it is safe D. burn green grass and leaves anywhere

4What can we learn from the passage?

A. Swinging your arm from side to side means “yes”.

B. If the ground is dark, people from far away can’t see light smoke.

C. If you need some help from doctors, make a symbol “”.

D. You can use your body to make Ground-to-air signals.

5The reading mainly talks about _____________.

A. why we need to make signals on an island

B. it is important to make signals on an island

C. how to send out signals on a lonely island

D. how to get signals from a lonely island

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网