题目内容
【题目】阅读下面短文,完成相关任务。
Dear Kathy,
Welcome to Heze. I’m so glad that I can tell you something about Heze. Heze lies in the southeast of Shandong Province. As far as we know, it’s famous for peony, the national flower of China. Xuanle Park, the biggest amusement park in our city, lies in the north of Heze. You’ll find that there are Water World, big ferris wheel (摩天轮), haunted house and so on.(3) They are all interesting, but I think the roller coaster (过山车) makes people scared and excited.
The flowers in Caozhou Peony Park are the most fascinating. Unluckily, it’s not the right season. But there will be an animal show during National Day. It is convenient for you to get to Tianxiang Park. You can go there by bus at any time the park is free. Besides, I heard that there would be an interesting talent show at Inzone Supermarket the next week. I wonder if you’d like to go there. (4) 我想知道你想先去哪儿。
I am sure that you will have a great time in Heze.
Yours,
Lin Jing
【1】What is Heze famous for ?
__________________________
【2】Which place is the biggest amusement park?
__________________________
【3】将(3) 处画线句子译成汉语
__________________________
【4】将(4)处汉语句子译成英语
__________________________
【5】What’s the main idea of the e-mail?
__________________________
【答案】
【1】It’s famous for peony.
【2】Xuanle Park.
【3】它们都很有趣,但我认为过山车让人们又害怕又兴奋。
【4】I wonder where you want to go first.
【5】Heze. /Something about Heze.
【解析】
本文主要介绍了菏泽这座城市的相关情况,如地理位置、风景名胜、娱乐设施等。
【1】根据“As far as we know, it’s famous for peony”可知,菏泽以牡丹花而闻名。故答案为It’s famous for peony.
【2】根据“Xuanle Park, the biggest amusement park in our city”可知,菏泽市最大的游乐园是炫乐城。故答案为Xuanle Park.
【3】interesting有趣的;scared害怕的;excited兴奋的。故答案为它们都很有趣,但我认为过山车让人们又害怕又兴奋。
【4】根据语意可知,本句为where引导的宾语从句,时态为一般现在时。woder想知道;want to do sth想要做某事;first首先。故答案为I wonder where you want to go first.
【5】根据首段“Welcome to Heze. I’m so glad that I can tell you something about Heze”及全文内容可知,本文主要介绍了菏泽的相关情况,如地理位置、风景名胜、娱乐设施等。故答案为Heze. /Something about Heze.
【题目】
Computer Science In this course, you’ll develop the skills to work out problems with programming and learn how to code. With the help of our teachers, you will learn how to become a software developer. Place: Oxford Class Size: 10 Price: £3,695 Time: 21 July-10 August Email: frank@summercourse.com | Story Writing Great stories don’t just happen by chance. You need to know how to create a character, plan a story and catch the reader’s attention. Learn how to do all that in our course. Place: Cambridge Class Size: 8 Price: £3,090 Time: 4 July-24 July Email: lucy@summercourse.com |
English Adventurers Study English with us, and you will have many chances for meaningful English communication. You’ll develop skills and build confidence in all areas of the English language. Place: Brighton Class Size: 12 Price: £4,495 Time: 3 August-23 August Email: ann@summercourse.com | Robot Makers You’ll learn all you need to build your own robots. We’ll cover all kinds of subjects as you build your knowledge. Also, we’ll learn about the new and fantastic ways robots can help us in the future. Place: London Class Size: 15 Price: £4,895 Time: 17 August-30 August Email: peter@summercourse.com |
【1】When will English Adventurers start?
A.On 3 July.B.On 21 July.C.On 3 August.D.On 7 August.
【2】How much will a student pay for Story Writing?
A.£3,695B.£3,090C.£4,895D.£3,495
【3】If you want to learn how to code, you should take ________.
A.Robot MakersB.Story WritingC.Computer ScienceD.English Adventurers
【4】If you are free for two weeks, you may contact people at________.
A.ann@summercourse.comB.frank@summercourse.com
C.lucy@summercourse.comD.peter@summercourse.com
【5】In which kind of book can you see this passage?
A.Magazine.B.Notebook.C.Novel.D.Newspaper.