题目内容
【题目】
Computer Science In this course, you’ll develop the skills to work out problems with programming and learn how to code. With the help of our teachers, you will learn how to become a software developer. Place: Oxford Class Size: 10 Price: £3,695 Time: 21 July-10 August Email: frank@summercourse.com | Story Writing Great stories don’t just happen by chance. You need to know how to create a character, plan a story and catch the reader’s attention. Learn how to do all that in our course. Place: Cambridge Class Size: 8 Price: £3,090 Time: 4 July-24 July Email: lucy@summercourse.com |
English Adventurers Study English with us, and you will have many chances for meaningful English communication. You’ll develop skills and build confidence in all areas of the English language. Place: Brighton Class Size: 12 Price: £4,495 Time: 3 August-23 August Email: ann@summercourse.com | Robot Makers You’ll learn all you need to build your own robots. We’ll cover all kinds of subjects as you build your knowledge. Also, we’ll learn about the new and fantastic ways robots can help us in the future. Place: London Class Size: 15 Price: £4,895 Time: 17 August-30 August Email: peter@summercourse.com |
【1】When will English Adventurers start?
A.On 3 July.B.On 21 July.C.On 3 August.D.On 7 August.
【2】How much will a student pay for Story Writing?
A.£3,695B.£3,090C.£4,895D.£3,495
【3】If you want to learn how to code, you should take ________.
A.Robot MakersB.Story WritingC.Computer ScienceD.English Adventurers
【4】If you are free for two weeks, you may contact people at________.
A.ann@summercourse.comB.frank@summercourse.com
C.lucy@summercourse.comD.peter@summercourse.com
【5】In which kind of book can you see this passage?
A.Magazine.B.Notebook.C.Novel.D.Newspaper.
【答案】
【1】C
【2】B
【3】C
【4】D
【5】D
【解析】
本文主要介绍了四种课程的广告。
【1】细节理解题。根据第三个表格中“Time: 3 August-23 August”可知,英语冒险的开始时间是8月3日。故选C。
【2】细节理解题。根据第二个表格中“Price: £3,090”可知,故事写作需要付的钱是£3,090。故选B。
【3】细节理解题。根据第一个表格中“In this course, you’ll develop the skills to work out problems with programming and learn how to code.”可知,如果想学习如何编码,应该学习计算机科学。故选C。
【4】推理判断题。题干问:如果您有两周的时间,可以通过以下方式联系________?根据第四个表格中“Time: 17 August-30 August”可知,机器人制造课从8月17日持续到8月30日,为期大约14天。故选D。
【5】推理判断题。A:杂志;B:笔记本;C:小说;D:报纸。分析文章内容可知,本文主要介绍了四种课程的广告,所以可能在报纸上看到。故选D。
【题目】We made a survey among 1,000 middle school students about their masks (口罩)for the coming school days. In general, every student will prepare 200 masks for it. The form below shows that the number of each student’s medical masks is________as large as that of Kn95 respirators (Kn95口罩).
surgical (外科) masks (medical) | disposable(一次性)masks (medical) | Kn 95 respirators |
100 | 50 | ? |
A.twiceB.three timesC.four times