题目内容
【题目】 The health of our children is important. Children should take part in sports or other activities often. However, this isn’t always easy. In cities, it can be hard to find activities to do. Don’t worry though. The West Moor Sports Camp can offer help!
The West Moor Sports Camp is an outdoor camp for children from 7 to 16. Children can enjoy outdoor activities here. They can also make new friends. And their parents can also relax here. knowing that their children are safe.
The West Moor Sports Camp is quite big. There is a lot of space for children to run around and enjoy themselves. There are many games and sports for them-badminton, basketball, ping-pong. tennis and swimming. There are also fitness classes that children can take part in. Parents can even join in if they wish to.
There are many benefits of the camp. The first is that children will take part in fitness activities they enjoy! They will become fitter when having fun! The second is that children will make new friends. They will learn how to work with other children.
So visit our website today to find out more. Give your children a better future!
【1】The West Moor Sports Camp is for children ________.
A.from 5 to 12
B.from 6 to 10
C.from 7 to I6
【2】Which of the following sports does the West Moor Sports Camp offer?
A.Soccer
B.Tennis
C.Volleyball
【3】According to the passage, we can know that the West Moor Sports Camp ________?
A.is planning to build a website
B.is very famous for its fitness classes
C.has a lot of space for children to run around
【4】The fourth paragraph mainly talks about ________.
A.children’ s health problems
B.teachers of the West Moor Sports Cam
C.benefits of the West Moor Sports camp
【5】The writer writes this passage to ________
A.describe the history of a camp
B.show good ways to make friends
C.ask parents to send their children to camp
【答案】
【1】C
【2】B
【3】C
【4】C
【5】C
【解析】
本文主要介绍了西方沼泽运动野营和活动项目以及好处,希望父母把孩子送到这里。
【1】细节理解题。根据“The West Moor Sports Camp is an outdoor camp for children from 7 to 16.”可知The West Moor Sports Camp是一个供7至16岁儿童参加的户外营地,故选C。
【2】细节理解题。根据文章第三段“There are many games and sports for them-badminton,basketball,ping-pon g,tennis and swimming.”可知The West Moor Sports Camp提供的运动包括羽毛球、篮球、乒乓球、网球和游泳。故选B。
【3】细节理解题。根据文章第三段“There is a lot of space for children to run around and enjoy themselves.”可知,The West Moor Sports Camp有很大的空间给孩子们跑来跑去,故选C。
【4】推理判断题。根据文章第四段“There are many benefits(益处)of the camp.”可知,本段主要是在介绍The West Moor Sports Camp可以带来的一些好处,包括孩子们可以参加各种健身活动,可以变得更健康,可以交到新朋友。故选C。
【5】推理判断题。根据“So visit our website today to find out more. Give your children a better future!”可知今天访问我们的网站来了解更多。给你的孩子一个更美好的未来,可推测出本文目的是让父母送孩子去露营,故选C。