题目内容

【题目】WeChat’s popularity has grown quickly since 2011. But my neighbor is out of style and doesn’t know beans about WeChat

A. knows well about WeChat

B. knows a little about WeChat

C. knows nothing about WeChat

D. Does well in WeChat

【答案】C

【解析】

试题分析:句意:自从2011年,微信已经发展的很快。但是我的邻居是一个外向的性格,并且不知道关于微信。联系实际,说明不知道关于微信。明确第三项正确。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容的理解,选择正确答案。B
A man bought a donkey (驴子) at the market one day and took him home. Now the man has owned several donkeys already and he knew them very well. One of the donkeys was very strong and brave, another was moody(喜怒无常的). One donkey was very lazy, he hated going to work in the morning and he did as little as he could all day long. When the other animals were being loaded(装载) up, he always tried to be the last so that he would get the lightest load.
The man took the new donkey into the yard. For a moment he stood there, looking at his new friends. Then, without thinking, he walked up to the lazy donkey and began eating comfortably at his side.
Though it was late in the day, the man immediately took the new donkey out of the yard, straight back to the market. "You cannot do like this," said the merchant (商人), "It is only ten minutes since you bought him."
"I don't need him any more," replied the man, "I know just what he is like from the friend he chose for himself. Take him away and give my money back. I don't need donkeys like him."
(1)How many donkeys may the man have?
A.Three.
B.At least three.
C.Four.
D.At least four.
(2)What does he represents in the second paragraph?
A.the man
B.the moody donkey
C.the new donkey
D.the lazy donkey
(3)What can we learn from this story?
A.A friend in need is a friend indeed.
B.A man is just like the friends he chose.
C.Friends are God's way of taking care of us.
D.The grass is always greener on the other side.
(4)We can infer (推断) the owner of the donkeys is a ________ man.
A.kind
B.helpful
C.wise
D.friendly

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网