题目内容

【题目】根据短文内容及所给提示,在文中的空白处填写一个正确的单词。
I'm John. I'm in Grade Eight a Rocky Mountain High School. Every M. I go to the Buddy Club. In the club, older students help new students learn more about the school. My friend Sam is in the (ten) grade. He often listens (careful) to my problems. He always offers (I) some help. He is a hero in my heart.
We have different (class) every day. On Friday afternoon, our school ends (early) than usual. My friends I often go to the Science Club together. Twice week, we write robot programmes after school. We love making things, so we practice hard each time. Our team (win) two competitions last term. We were very happy.

【答案】at;Monday;tenth;carefully;me;classes;earlier;and;a/ every;won
【解析】本文作者John讲述了自己的学校生活。

(1)at,介词表地点。句意:我叫John,我在岩山中学的八年级。学校前面的介词可以用in或at,根据首字母提示,故填at。

(2)Monday,时间名词。句意:每逢周一,我去小伙伴俱乐部。根据语境和首字母提示可知填星期一。

(3)tenth,基数词变序数词。句意:我的好朋友Sam在十年级。十年级可用“Grade Ten”或“the tenth grade”表示,故填tenth。

(4)carefully,形容词变副词。句意:他经常认真地倾听我的问题。修饰动词词组应使用副词。

(5)me,主格变宾格。句意:他总是提供给我一些帮助。Offer sb. some sth. 为某人提供某物,因sb. 做动词宾语,故使用宾格形式。

(6)classes,名词变复数。句意:每天我们有不同而课。Have classes,译为上课。

(7)earlier,副词变比较级。句意:每周五下午我们学校结束比平常早。Than比较级的标志。

(8)and,盲填。句意:我和我的朋友经常一起去科学俱乐部。根据句意可知。

(9)a/every,盲填。句意:每周两次。根据频率的表示可知。

(10)won,动词变过去式。句意:我们队上学期赢了两场比赛。因事情发生在过去,故变为过去时态。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,将方框中的句子还原到文中正确的位置。

A. It is necessary for us to spend time reading every day.

B. The ways English people are living and working today can be learnt by reading.

C. World Book Day is also celebrated in China.

D. Reading helps us become more knowledgeable and smarter.

E. Reading is very important.

1 World Book Day falls on April 23 every year. It was set up to encourage people to discover the pleasure of reading. It is also the day to honor (纪念) great writers.

Many countries celebrate World Book Day. On that day, millions of school children can buy books at a much lower price than usual in any bookstore in England. It has been done every year since 1998. 2 Wen Jiabao, Premier of China, is an avid reader (酷爱阅读的人). He does lots of reading every day though he is very busy. On World Book Day 2009, he called on people to do more reading. He suggested that young people should spend more time reading. “Books can not change the world, but people can change the world by changing themselves through reading,” he said. 3 Reading helps us to follow the latest developments of science and technology. Reading gives us information about other cultures and places in the world. Reading is also one of the most important ways to learn a foreign language like English. We all know that it is difficult to learn everything in the classroom, for example, 4.

Books, magazines, newspapers and other kinds of reading materials (材料) can help us to know more about the outside world. Therefore, 5.

【题目】 “Never give up!” is my law of life. It has brought me ______. I learned the law from my father's ______ story.

My father was born in a ______ family in Jiangsu, China. When he was a young boy, he went to school in the morning, then he ______ in the field till sunset. He didn't finish his homework ______ midnight. Life was hard for the family because they had no ______ !

At the age of 14, my father heard of the United States of America. ______ was the land of gold, the land where poor people could become rich.

_______ don't I go to America?” he thought to himself, full of hope.

So my father went to America. “I had thought it was easy to make money in America _______.” he told me. But when I arrived there, I realized it was not true. They did not like to hire(雇佣) me because I spoke ______ English. ______ I worked in a small restaurant, cleaning up tables,_____ the dishes and sweeping the floor. Life was hard in the first few years. I worked from 10 a.m. to 11 p.m. every day. I wanted to go to school to learn English, but it was _______. I couldn't pay for the schooling.

My father ______ working hard, and reached his goal at last.

“Alan,” he often says to me, “If you want something, you have to work for it and never give up. Things do not come ______ in life.” That's what I learned from my father.

1A.troubleB.illnessC.successD.mistakes

2A.lifeB.fashionC.dangerD.history

3A.richB.busyC.quietD.poor

4A.taughtB.workedC.studiedD.slept

5A.untilB.towardsC.forD.during

6A.experienceB.energyC.timeD.money

7A.ThereB.ItC.HeD.They

8A.WhereB.HowC.WhyD.When

9A.at firstB.first of allC.secondlyD.firstly

10A.littleB.goodC.muchD.excellent

11A.SoB.AndC.ButD.Or

12A.givingB.runningC.washingD.receiving

13A.differentB.necessaryC.impossibleD.wonderful

14A.keptB.finishedC.mindedD.stopped

15A.reallyB.easilyC.quietlyD.slowly

【题目】 One day,a farmer was walking along a road with his son Thomas. The father said,“LookThere's a horseshoe(马蹄铁). Pick it up and put it in your bag.” Thomas said,“It isn't worth(值得)the trouble.” His father said nothing but picked it up himself. When they got to a nearby town,they had a rest. There the farmer sold the horseshoe and with the money he bought some grapes.

It was very hot,and there wasn't a house or a tree where they could have a rest. Thomas felt too thirsty to walk on. At this time,his father dropped a grape on the ground and Thomas picked it up quickly and ate it. After a while,his father dropped another grape and once again,his son picked it up and put it in his mouth.

And then they went on. The old farmer dropped the grapes and the son picked them up. When Thomas had eaten up all the grapes,his father said to him,“My dear son,if you had bent down(俯身)early to pick up that horseshoe,it would not have been necessary for you to bend so many times for the grapes,always remember the lesson. A person who cares about the little things will meet with most success.

根据短文内容。选择最佳答案。

1__________ picked up the horseshoe.

A.The fatherB.The son

C.NobodyD.The shop assistant

2The father bought some __________ after he sold the horseshoe.

A.moneyB.grapesC.treesD.water

3Thomas picked up the grapes and ate them because __________.

A.his father wanted him to eat themB.he liked them

C.he was thirstyD.he wanted to sell them

4The father dropped the grapes one by one because he wanted __________.

A.his son to eat them allB.to teach his son a lesson

C.to make fun of his sonD.to show his love

5From the passage, we can learn that __________.

A.if we want to eat grapes, we must pick up a horseshoe

B.a horseshoe is so expensive that it can bring us much money

C.we should care about small things before we do the great things.

D.it's important to pick up a horseshoe on the road

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网