题目内容

【题目】根据对语内容从方框中选择能填入空白处的最佳选项补全对话,其中有两项多余。
A: I bought a new camera yesterday.
B: Sure, of course!
A:
B: Read some books on basic photography skills.
A: What else?
B: Try to get more ideas from great photographers and their works.
A: By the way, there are many articles about how to get great photos online.
B: I think so. They can help you.
A: Thanks a lot.
B: You're welcome.

A. What should I do first?
B. Do you think they are helpful?
C. Where were these photos taken?
D. When do you go out to take photos?
E. You can also join a photography club
F. They are often written by photography lovers,
G. Can you give me some advice about taking good photos?

【答案】G;A;E;B;F
【解析】A. What should I do first? 首先我应该做什么?

B. Do you think they are helpful? 你认为他们有帮助吗?

C. Where were these photos taken? 这些照片在哪拍的?

D. When do you go out to take photos? 你什么时候出去拍照?

E. You can also join a photography club. 你也可以加入一个照相俱乐部。

F. They are often written by photography lovers, 他们经常是一些照片爱好者写的。

G. Can you give me some advice about taking good photos? 你能给我一些关于拍好照的建议吗?

(1)根据下文的回答Sure, of course,以及上句我昨天买了一个新相机,可知此处应是一个关于相机相片的请求,故选G。
(2)根据下文的回答Read some books on basic photography skills,可知此处应是询问要做什么,故选A。
(3)根据上文的提问What else,以及后文让他尝试从摄影师和他们的作品中获得更多的好想法,可知此处是一个让他可以结识其他摄影爱好者的建议,故选E。
(4)根据下文的回答I think so,以及上文网上有很多关于怎样拍出好照片的文章,可知此处是询问这种方式是否有用,故选B。
(5)根据上文there are many articles about how to get great photos online,以及下文他们可以帮助你,可知此处是谈论关于文章的作者,故选F。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 In recent years, the Earth has been getting warmer. Average temperatures have risen. Possibly this is natural, but probably we are causing it. Modern people use a lot of electricity and drive a lot of cars. This puts carbon dioxide(二氧化碳)into the air and helps to make the planet warmer. When we hear the news, we may smile. No one likes long, cold winters, but, unluckily, there are many bad points about a warmer Earth.

First, the ice at the Poles melts and becomes water. The result is that the sea level becomes higher. Low islands will vanish(消失). Cities on the coast will be in danger from the sea. Will Tokyo, Bangkok, Hong Kong and Shanghai become like parts of Holland lower than the sea? Possibly we will have to build walls to keep the water out. Typhoons will become even more dangerous and frightening.

Sadly, the second point is that storms will become bigger. Super-typhoons will be born in the Pacific and do great damage to East Asia. The same will happen to the Eastern United States.

As the weather changes, some places that now have rain will become dry. The farmers will not be able to grow plants. Maybe some dry places will become wet we don’t know, but we will soon find out, and the change will cause many problems. There might be wars because of it.

1The sea level becomes _________ if the ice at the Poles melts and becomes water.

A.lowerB.smallerC.higherD.bigger

2Super-typhoons born in the Pacific will damage _________.

A.East AfricaB.the Western United StatesC.TokyoD.the Poles

3What will happen to low islands when the Earth gets warmer and warner?

A.They will melt and become water.B.They will disappear.

C.They will become higher.D.They will keep the water out.

4Which of the following sentences is NOT TRUE?

A.Shanghai will possibly build walls to prevent the water.

B.Some farmers will not be able to grow plants because of the dry weather.

C.Only electricity puts carbon dioxide into the air.

D.The warmer the Earth is getting, the higher the average temperature will be.

5In the last sentence, “it” refers to _________.

A.the change of the weatherB.the strong typhoon

C.the ice at the PolesD.the average temperature

6Which is the best title of this passage?

A.The Earth is Getting Warmer.B.How to Protect the Earth.

C.We Make the Earth Warmer.D.Global Warming Problems.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网