题目内容
【题目】 WeChat, a China's most-used app, which has nearly a billion users, wants to make itself even more popular by allowing people to find and play games inside the messaging app. Nowadays playing games online is very common, especially among young people and teenagers.
However, online games if misused (滥用的) can have very bad effects on human beings, such as eye sore, back pain and headache. Is there a healthy, funny and practical game?
Yes!
There it is!
![]()
BrainBox World
Play together· Learn together
Our original BrainBox, designed for you to play with families or friends, will help improve observation and memory skills as well as knowledge of the world we live in. Regularly updated, each country card features capitals, flags and borders, as well as iconic (形象的) and cultural images (图像). Now translated into 24 languages, BrainBox World is a classic family game and a British success story, created and developed in High Wycombe, Buckinghamshire. | |
Why buy a BrainBox Game? *They are fun to play. *Made from recyclable materials. *Multi-levels mean that adults and children can play together. Contents 71 Cards 1 Rules card 1 Sand timer 1 Dice
| How to play: Aim of the game: Be the player with the most cards after ten minutes. Enjoy yourself, for 2 or more players. 1. Take a card from the BrainBox and turn the timerover. 2. Answer the appropriate questions. 3. If correct, you keep the card. Remember, all the answers to the questions are on the picture side of the cards, so look carefully! |
【1】The most-used app in China is ________ according to the passage.
A.QQB.WeChatC.YouTubeD.AliPay
【2】There are bad effects of playing online games EXCEPT ________.
A.eye soreB.back painC.headacheD.toothache
【3】The BrainBox World Game is created in ________.
A.AmericaB.ChinaC.EnglandD.France
【4】If you buy a BrainBox, you will get ________.
A.a sand timerB.some flagsC.two dicesD.an app
【5】This passage is most probably from ________.
A.a novelB.a storybookC.a comicD.a magazine
【答案】
【1】B
【2】D
【3】C
【4】A
【5】D
【解析】
本文向我们介绍了一款益智游戏——BrainBox World。
【1】细节理解题。根据第一段中“WeChat, a China's most-used app, which has nearly a billion users…”可知,微信是中国使用最多的应用程序。故选B。
【2】细节理解题。根据第二段中“However, online games if misused (滥用的) can have very bad effects on human beings, such as eye sore, back pain and headache.”可知,玩网络游戏有不好的影响如眼痛,背痛和头痛。故选D。
【3】推理判断题。根据表格中“Now translated into 24 languages, BrainBox World is a classic family game and a British success story”可知,BrainBox World讲述的是一个英国人的成功故事,所以推测这款游戏创造于英国。故选C。
【4】细节理解题。根据Contents中内容“71 Cards 1 Rules card 1 Sand timer 1 Dice”可知,这款游戏中有71张牌、1张规则牌、1个沙时计和1个骰子。故选A。
【5】推理判断题。A:一部小说;B:一本故事书;C:一本漫画书;D:一本杂志。根据文章内容可知,本文介绍了一款益智游戏——BrainBox World,并向我们介绍了里面有什么、为什么买以及怎么玩等。所以最有可能在杂志中看到。故选D。
【题目】
The Most Unusual Traditions in the World Each country or region(地区) has its own laws and traditions, and some of them cause sincere surprises and misunderstanding among people of other countries and regions. | |
| Boxing Day In Australia, Boxing Day is on December 26, the day after Christmas. On the day, workers, businessmen, and the poor traditionally are presented with gifts. People spend time with their families and loved ones. They watch sports, play games, hunt, go for walks and eat Christmas leftovers(剩饭). People also love to shop on Boxing Day. |
| Throwing Cinnamon(肉桂) to Those Still Single at 25 In Denmark, people throw cinnamon to anyone who is single, as long as they are over the age of 25. Sometimes the person is put in the water with lots of cinnamon sticks on his or her birthday, mostly by friends and family members. It encourages the singles to look for their partners before they are 25. |
| Burns Night In Scotland, Burns Night is celebrated in honor of the poet Robert Burns and his contribution(贡献) to the Scottish culture. On the 25th of every January, people prepare a dish called Haggis, a kind of sausage. The tradition is to read the poem on that dish written by Burns before eating. |
| Flowered Clothes In Hawaii in America, people are very friendly. They welcome each visitor with a long necklace made of beautiful fresh flowers. Men visitors are invited to wear bright flowered shirts and women often wear long flowered dresses. People often say “Aloha” to each other. Aloha means both hello and good-bye. It also means “I love you”. |
【1】Boxing Day is on ______.
A.December 26B.one’s 25th birthday
C.January 25D.December 25
【2】Burns Night is celebrated in ______.
A.AustraliaB.DenmarkC.ScotlandD.America
【3】______ is the tradition in Hawaii.
A.Throwing cinnamon on the singles
B.Reading the poem on the dish
C.Eating Christmas leftovers
D.Wearing flowered clothes
【题目】Nowadays more and more people ask for help on the Internet. Here is one from BBS.
Lady May | Got low marks, afraid to show my parents Report cards are going out this Friday, and I realized I had failed in Maths. My parents are going to shout at me for that. What should I do? |
Butterfly | It is better to be honest with them and tell them it is a very difficult course and you are trying your best. Promise them you will work harder. Study a little every night so when your next test comes you’ll be much more prepared. |
Tom | Let me guess, you have always been a great student and slipped up (失误) just this one time? Explain that to your parents. |
Male T | You should learn from insects—when they try to cross a wall, they fall down again and again until at some time they get success. |
Roger | Do what I did…show your parents your report cards and then simply ask them…“Didn’t I fail a test?” |
Flower | I never showed my parents my test scores. It’s none of their business! |
【1】Lady May put her question here to ____________.
A.ask for helpB.draw others’ attention
C.please her parentsD.share her grades with others
【2】How many people advised Lady May to tell the truth?
A.FiveB.FourC.ThreeD.Two
【3】What can we learn from Male T’s suggestion?
A.The early bird catches the worm.B.No pain, no gain.
C.Failure is the mother of success.D.Actions speak louder than words .