题目内容

【题目】

One of the most famous men has left us. Stan Lee passed away on Nov. 12 at the age of 95.

Lee is best known for being the man behind Marvel Comics. He was the company’s editor (编辑). Lee started his work in 1939. He led Marvel as it rose from a small company into a very big and famous one.

Of course, the heroes that Lee created made Marvel famous. He worked with several artists, such as Jack Kirby and Steve Ditko, to create some famous superheroes such as Spider-Man, the X-Men, Iron Man and so on.

He was inspired (激励) to create these heroes in a number of ways. For example, for Iron Man, he planned to create a hero that nobody would like —but finally, most people like him. And for The Incredible Hulk, Lee’s artist friend Kirby said he was inspired by watching a man lift up a car to save a woman.

Lee never stopped working, even after leaving from Marvel. He appeared in many Marvel films. He often got a small part. In fact, he had already filmed some acts for the next Avengers film, which came out in 2019.

Lee’s heroes touched people over many years. The stories he wrote encouraged many people to find their own hobbies and pride. He was, in many ways, a real-life superhero.

1From the passage we can know that Marvel Comics is a(n) _________.

A.artistB.companyC.heroD.editor

2For The Incredible Hulk, Lee was inspired by watching a man _________ to save a woman.

A.lift up a carB.jump into deep waterC.lose his lifeD.create a hero

3The stories Stan Lee wrote encouraged many people to _________.

A.start a new life in big countriesB.get a small part in famous films

C.work with artists all over the worldD.find their own hobbies and pride

4Which of the following sentences about Stan Lee is TRUE?

A.He passed away at the age of 95 last month.

B.He chose to leave when Marvel became famous.

C.He filmed some acts for the next Avengers film.

D.He planned to create a hero people liked in Iron Man.

【答案】

1B

2A

3D

4C

【解析】

这篇短文主要介绍了著名的漫画编辑斯坦·李的成就。

1细节理解题。根据Lee is best known for being the man behind Marvel Comics. He was the company’s editor (编辑)可知the companyMarvel Comics,所以漫威漫画是一个公司,故选B

2细节理解题。根据And for The Incredible Hulk, Lee’s artist friend Kirby said he was inspired by watching a man lift up a car to save a woman可知李的灵感受一名男子举起汽车救一名女子的启发,故选A

3细节理解题。根据The stories he wrote encouraged many people to find their own hobbies and pride.可知“他写的故事鼓励许多人找到自己的爱好和自豪感。”故选D

4细节理解题。根据Stan Lee passed away on Nov. 12 at the age of 95.可知斯坦·李于1112日去世,享年95岁。所以A项错误;根据短文中没有提及他离开漫威的原因,故B错误;根据In fact, he had already filmed some acts for the next Avengers film, which will come out in 2019“事实上,他已经为2019年上映的下一部复仇者电影拍摄了一些表演。”可知C项正确;根据For example, for Iron Man, he planned to create a hero that nobody would like可知他想在绿巨人中创造一个没有人喜欢的英雄,故D错误,结合题干,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Tu Youyou, born in 1930, is a Chinese medical scientist. She won the 2015 Nobel Prize in Physiology or Medicine for finding out artemisinin (also known as Qinghaosu), which saved millions of lives. When Tu was a high school student, she became interested in both traditional Chinese medicine and modern western medicine. She kept her work in the1960s and1970s. In that age, Malaria (疟疾) could take away people's lives. Scientists all over the world had already tried over 240,000 times but failed. Tu Youyou, a member of the Academy of Traditional Chinese Medicine, BeiJing, began to study Chinese herbs (药草).

Before 2011, people didn’t know Tu very much. Many friends played jokes on her “the Professor of Three None’s”: no high degree (学历), no study experience abroad, not a member of any Chinese national academies. But she is hard-working. She read a lot of traditional Chinese medicine books and did a lot of research.

In February, 2012, Tu was named “National Outstanding Females” (One of the Ten). Tu is now a model of Chinese medical workers.

1Tu Youyou won the2015 Nobel Prize in Physiology or Medicine because ________.

A.she found out QinghaosuB.she grew some new herb

C.she studied traditional Chinese medicineD.she saved many lives with Chinese herbs

2Tu Youyou became interested in medicine as ________.

A.a member of an academyB.a Junior school student

C.a high school studentD.a college student

3Tu Youyou is a successful scientist with ________.

A.a high degreeB.a sense of duty

C.an unhealthy bodyD.a study experience abroad

4How old was Tu Youyou when she was named “National Outstanding Females”?

A.80 years old.B.81 years old.C.82 years old.D.83 years old.

5From the passage, we can lean Tu Youyou is a ________ woman.

A.funnyB.friendlyC.seriousD.hard-working

【题目】 WeChat, a China's most-used app, which has nearly a billion users, wants to make itself even more popular by allowing people to find and play games inside the messaging app. Nowadays playing games online is very common, especially among young people and teenagers.

However, online games if misused (滥用的) can have very bad effects on human beings, such as eye sore, back pain and headache. Is there a healthy, funny and practical game?

Yes! There it is!

BrainBox World

Play together· Learn together

Our original BrainBox, designed for you to play with families or friends, will help improve observation and memory skills as well as knowledge of the world we live in. Regularly updated, each country card features capitals, flags and borders, as well as iconic (形象的) and cultural images (图像). Now translated into 24 languages, BrainBox World is a classic family game and a British success story, created and developed in High Wycombe, Buckinghamshire.

Why buy a BrainBox Game?

*They are fun to play.

*Made from recyclable materials.

*Multi-levels mean that adults and children can play together.

Contents

71 Cards

1 Rules card

1 Sand timer

1 Dice

How to play:

Aim of the game: Be the player with the most cards after ten minutes.

Enjoy yourself, for 2 or more players.

1. Take a card from the BrainBox and turn the timerover.

2. Answer the appropriate questions.

3. If correct, you keep the card.

Remember, all the answers to the questions are on the picture side of the cards, so look carefully!

1The most-used app in China is ________ according to the passage.

A.QQB.WeChatC.YouTubeD.AliPay

2There are bad effects of playing online games EXCEPT ________.

A.eye soreB.back painC.headacheD.toothache

3The BrainBox World Game is created in ________.

A.AmericaB.ChinaC.EnglandD.France

4If you buy a BrainBox, you will get ________.

A.a sand timerB.some flagsC.two dicesD.an app

5This passage is most probably from ________.

A.a novelB.a storybookC.a comicD.a magazine

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网