题目内容

【题目】

Paula

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

gets up

7:10 a. m.

7:10 a. m.

7:10 a. m.

7:10 a. m.

7:10 a. m.

morning

school

school

school

school

school

lunch

Pizza

rice

rice

rice

rice

afternoon

yo-yo

table tennis

table tennis

table tennis

soccer

evening

homework

homework

television

homework

clothes

goes to sleep

10:15p. m.

10:15p. m.

10:15p. m.

10:15p. m.

10:15p. m.

1On ,Paula usually gets up at 7:10 a. m.

A. Thursdays B. Wednesdays C. weekdays D. weekends

2Pizza is a kind of .

A. drink B. fruit C. toy D. food

3Paula's favourite sport is .

A. volleyball B. table tennis C. yo-yo D. soccer

4On Wednesday evenings Paula usually .

A. watches TV B. does her homework

C. washes her clothes D. goes to see her friends

5Which is WRONG?

A. Paula goes to school from Monday to Friday.

B. Paula goes to bed after ten o'clock

C. Paula has sports in the afternoon.

D. Paula usually has pizza for lunch.

【答案】

1C

2D

3B

4A

5D

【解析】本文是介绍了Paula在星期一至星期五,作息时间及饮食、运动。Paula在星期一至星期五,每天早上都是7:10起床,都是在上学,她只在星期一午餐吃披萨,星期二至星期五,她午餐都吃米饭,从星期二到星期四下午她都打乒乓球。

1细节理解题。根据作息表,可知Paula在星期一至星期五,每天早上都是7:10起床,weekdays指周一到周五,故答案选C。

2推理判断题。根据lunch pizza可知她午餐吃pizza,故pizza是一种食物,故选D。

3推理判断题。根据从星期二到星期四下午她都打Table tennis"乒乓球",可知乒乓球是她最喜欢的运动,故选B。

4细节理解题。查看表格可知,在星期三晚上,她看电视,故答案选A。

5推理判断题。根据作息表可知她只在星期一午餐吃披萨,星期二至星期五,她午餐都吃米饭,因此她经常午餐吃米饭,故D项错误

练习册系列答案
相关题目

【题目】 How do you spend your spare time? There will be different answers to it. Most people in Poland have their own ways of spending free time. Sometimes they just want to have a rest, but they try to do something more pleasant most of the time. They have many different hobbies, which help them to get away from their everyday problems and spend their free time happily.

Many Polish people like traveling. They look for new places that they have never been to and add new and exciting experiences to their journey. Some of them like to climb mountains, others like to go to the sea or a lake to swim, because these can make them get exercise and are good for their health.

Many Polish people also like to do sports in their free time. They are usually crazy about football, and football is regarded as the Polish national sport. Many football fans may support a certain team, so they go to watch every match of the team they support, and they buy many things that have any relation with the team. Watching sport and doing it are both good ways to relax themselves.

In addition, doctors say that doing sports is very good for the health. Many people in town, especially young men, often go to the gym to attend the exercise classes to keep fit.

Besides these ways, Polish people have many other ways to spend their free time. And they really enjoy their free time.

1Polish people have many different hobbies in order to .

A. solve their daily problemsB. finish all their work

C. make some friendsD. relax themselves in their spare time

2Why do some Polish people like climbing mountains?

A. Because they hate traveling.B. Because they can get exercise from it.

C. Because they can find a new place.D. Because it is comfortable and funny.

3Which of the following sports is NOT mentioned in the passage?

A. Playing sports.B. Climbing mountains.

C. Skating.D. Swimming.

4What can we learn from the passage?

A. Polish culture is colorful.B. We can have many ways of spending our free time.

C. A doctor can give you good advice.D. It is no use doing sport activities.

【题目】Recently some houses in our community have been broken into. I would like to give you some suggestions about how to prevent from stealing (盗窃).

First, let’s talk about lighting. We should turn on the outside lights at night. Inside the house, it’s a good idea to put automatic timers (自动定时器) on lights. When you are out, it will still look like someone is at home. If you live in an apartment building, make sure that there’s good lighting in the garage and in the hallways.

Next, let’s talk about locks. First of all, cheap locks are not safe. You should buy special locks to lock your doors and windows.Remember to lock your doors and windows, even when you leave for just a minute.Did you know that half of the thieves break in through unlocked doors and windows?

My next suggestion is not to keep lots of money in the house. It’s wise to put your money in a bank. You should put marks on your other valuables, like television, stereos and cameras, so that the police can return them to you if they are found.

Believe it or not, if you follow all of these suggestions above, your house will be safer.

1、2小题根据短文内容简要回答问题;3、4小题将短文中划线的句子译成汉语;5小题请给短文拟一个适当的标题。

1What does the phrase “break into” mean in Chinese?

2How many suggestions on stopping breaking into does the writer offer in the passage?

__________________________________________

3_____________________________________________________________________

4____________________________________________________________________

5____________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网