题目内容

【题目】 Instead of gobbling(狼吞虎咽) your food, try eating more slowly. It may help you drop those unwanted pounds. The conclusion is from a new study by Chinese researcher.

The study showed that compared with people who gobbled their food, those who ate at a normal speed were 29 percent less likely to be obese(肥胖的). But those who ate slowly were up to 42 percent less likely to obese. In addition, people who ate slowly tended (往往会) to be healthier and have a healthier lifestyle than those who ate quickly or at a normal speed. “However, this study could not prove that speed eating causes or stops obesity,” the researcher noted.

"Slow eating has its advantages and a few disadvantages ,” said Samantha Heller from New York City. “on the one hand , slow eating gives our body time to register a sense of satisfaction and fullness, so we eat less. We are more likely to enjoy a taste of food. On the other hand, the longer people sit in front of food, the more food they will eat, she said.

“Speed eating appears to be far more harmful. People who eat quickly, as many of us do, gobble far more food than they need. In many European countries, slow eating is a way of life,” Heller said. In America, speed eating takes the lead. Thus we need to encourage people to have a change, learn the way of slower eating from Europeans and get a true enjoyment of food.

1The researchers who found eating slowly may help you drop pounds come from ______.

A.AmericaB.JapanC.EuropeD.China

2Who is the least likely to be obese according to the second paragraph

A.People who eat slowly.B.People who eat little.

C.People who eat at a normal speed.D.People who eat quickly.

3The underlined word “register” probably means ______ in Chinese.

A.意识到B.注册C.缺乏D.抵制住

4Which of the following is NOT true according to the passage?

A.People who ate slowly tended to be healthier than those who ate quickly.

B.It is sure that eating quickly can cause obesity.

C.Speed eating is harmful to us.

D.The longer you sit in front of food, the more food you will eat.

5This passage mainly talks about _______.

A.The ways of avoiding being obeseB.the ways of eating slowly

C.why we should try eating more slowlyD.the disadvantages of being obese

【答案】

1D

2A

3A

4B

5C

【解析】

这篇短文主要讲述了不要狼吞虎咽的吃东西,试着吃得慢一点,它可能帮助你减轻那些多余的体重,这一结论是来自中国研究者的一项新研究。

1细节理解。America美国;Japan日本; Europe欧洲;China中国。根据文中“The conclusion is from a new study by Chinese researcher.”可知,这一结论是来自中国研究者的一项新研究。故选D

2细节理解。根据文中“those who ate at a normal speed were 29 percent less likely to be obese(肥胖的). But those who ate slowly were up to 42 percent less likely to obese. 那些以正常速度进食的人肥胖的可能性降低了29%。但是那些吃得慢的人肥胖的可能性要低42%。因此吃的慢的人最小可能性肥胖。故选A

3词句猜测。根据文中“a sense of satisfaction and fullness, so we eat less.”可知,慢食让我们的身体有时间来意识到满足感和饱腹感,所以我们吃得更少。register的意思是“意识到”。故选A

4推理判断。根据文中“However, this study could not prove that speed eating causes or stops obesity, the researcher noted. 然而,这项研究不能证明快速进食会导致或阻止肥胖,”选项BIt is sure that eating quickly can cause obesity.”这个说法是错误的。根据文中“people who ate slowly tended (往往会) to be healthier and have a healthier lifestyle than those who ate quickly or at a normal speed. 吃得慢的人往往比吃得快或吃得快的人更健康,生活方式也更健康。选项APeople who ate slowly tended to be healthier than those who ate quickly.”是正确的;根据文中“Speed eating appears to be far more harmful. 快速进食似乎危害更大。选项CSpeed eating is harmful to us.”正确;根据文中“the longer people sit in front of food, the more food they will eat, 人们坐在食物前面的时间越长,他们吃的食物就越多。选项DThe longer you sit in front of food, the more food you will eat.”说法正确。故选B

5主旨大意。通读整篇短文可知,这篇短文讲述了不要狼吞虎咽地吃东西,试着吃慢点,它可能帮助你减轻多余的体重,既我们吃更慢的原因。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 We all need to buy things from time to time, but do we think about how our shopping affects people, animals and the environment? Here's how you can take better care of the world we live in while you shop.

Ethical ( 伦理的, 道德的 ) shopping

We all need to eat, drink and wear clothes. But what do we know about the products that we buy in shops, in supermarkets or online? Many people in Britain want to know more about the products they buy. They want to know how people, animals and our planet (地球) are treated when food, drinks and clothes are produced.

Fair trade

The Fairtrade Foundation is based (总部设在) in the UK and helps farmers and workers in poorer parts of the world make more money. The organization asks companies that grow products such as coffee or bananas to pay for wages (工资) and to provide their workers with good working conditions. If companies follow these requirements, they will receive a Fairtrade certificate (证书) and can sell their products with the "Fairtrade" mark. About 5 million people in 58 countries benefit from Fairtrade's practices.

Free range

On free range farms, farm animals spend time outside instead of being inside 24 hours a day. Meat, eggs or dairy products, such as milk or cheese, can be free range. Some experts say that this type of farming is preferable because it is very kind and the animals are healthier. Many people also think that free range food tastes better and is more nutritious ( 有营养的 ).

Ethical clothing

Some clothing factories have been accused (指责) of having children as workers and of allowing unsafe conditions in their factories. People nowadays are becoming more interested in where their clothes are made, who they are made by and in what conditions. They want their clothes to look good and be ethical. Most fashion manufacturers (制造商) have information about their workers and their environmental policies (政策) on their websites. With the help of organizations like Fairtrade, shoppers can make more choices about the products they buy.

1If you shop ethically, you____________________ .

A.buy products onlineB.only buy things you need

C.care about how products are madeD.compare the prices before buying things

2What should the companies do if they received a Fairtrade certificate?

A.They should make more money.

B.They should treat their workers fairly.

C.They should grow more coffee or bananas.

D.They should make sure their products have the best quality.

3According to the passage, free range food is believed to be more__________.

A.expensiveB.tastelessC.unhealthyD.nutritious

4What do we know from the passage?

A.Ethical shopping started in the US.

B.Free range animals stay outside 24 hours a day.

C.Fairtrade has helped people in over 50 countries.

D.Clothing factories have serious pollution problems.

【题目】阅读下面短文,用括号内所给词的适当形式填空,必要时可加助动词或情态动词。

A gift is necessary when one is invited to visit friends in China. After greetings, the gift should1(pass) to the host at once. Remember that usually Chinese people2(not open) the gift in front of the person who gives it. To show the respect, it may be necessary3(explain) what the gift is. Bringing some nutrients and tonics (营养品、补品) to the elders in the family is a good idea. You can also prepare some small gifts for the spouse (配偶) or kids of the host. The host usually makes full4(prepare) by carefully tidying up the house and cooking a lot of delicious dishes. Although the meal is well prepared, the host may say to the guest5(polite), “My preparation is not enough, please excuse me for my poor treat.” As a guest, you should make the host6(believe) that there is plenty to eat by praising the food.

While eating, the elders will use chopsticks to pick up food for guests as a 7(traditional) and ask them to eat more. As a guest, you should accept their goodwill readily. But nowadays, the younger people do the traditional way8(little).

After dinner, tea and fruit are usually served. When the guests want to leave, the host may still politely ask them to stay. They don’t have to take it9(serious) and they can try to find a good time to leave. This doesn’t mean that10(leave) early is always a good idea as the host may feel that the guests are not satisfied with the treat. Finding the right time to leave depends on the situation.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网